19 Mayista Anitkabirdeydik (MT)- Resimli

Gezinize sağlık...

Bukadar birlik görmek bugünlerde zor ve bu yüzden çok güzel çok değerli resimler bence bunlar...Ayaklarınıza kollarınıza gücünüze sağlık...Allah razı olsun...

çok ama çok sevindim ve gururlandım. ben belki yoktum ama toplum içerisinde bilinçli insanlar olduğumuzu da ispat etmiş oldunuz.

Makine' Alıntı:
Mükemmel bir organizasyon. Bi dahakine bende gidicem inşallah.
abi belki gelecek sene güzel bir oluşumla adana-mersin beraber gideriz. :cat:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bide olumlu yönünden bakama lazım! Televizyonda seyrettim sizi müthiştiniz.Arkanızda gelemeyen 1000 kat daha motorcu olduğunu bilmek çok hoş bir duygu olmalı.Ama orada,aynı rüzgarın içinde olamadığım için üzülmedim desem yalan olur.Çok teşekkür ederim gittiğiniz için.

Sizle gurur duyuyorum! Adamın ağlayası geliyo ya....

Bu seferki anıtkabir ziyareti dahada anlamlı oldu anlasınlarki Türkiye Laik bir ülke bu düzeni bozmaya çalışanlarım karşısında olacağız....

Çok güzel olmuş bu harika olayın içinde olan tüm arkadaşlarımı kutlarım keşke bende orada olabilseydim resimler çok güzel teşekkürler.

Hem ehliyetim daha cikmadi hem calistim seneye umarim beraberiz.

Tebrikler , tebrikler , tebrikler:cat:

icetoo' Alıntı:
Harika resimler ATA mızı yanlız bırakmamışsınız keşke bizlerde gelebilseydik herkes gibi iş dolayısıyla gidemedik ATA mıza..........TÜRKLÜK BU İŞTE HELAL OLSUN GİDEN TÜM ARKADAŞLARA...........BRAVO
:cat:
gercekten gurur verıcı...:)
ya soylemedenn yapamıycam ıstanbulda bız 10 kişiyi zor bir araya geldık.!!
19 mayıs ıcın topık acıldı yazılar yazıldı ama dolmabahcede sadece 7 kişiydik
katılımcı arakdaslara tekrar teşekkur edıyorum....:cat: :rendeer:

Gerçekten çok güzel bir gündü, insanlar alkışlarken ve gülümserken bu arada önümde ve arkamda yüzlerce motor olduğunu bilmek tüylerim diken diken ediyordu. Bu kadar çok motosikleti bir arada görmekte çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.. Bu tür organizasyonlarımız hep olur inşallah.

goruntu449small5id.jpg

Anıtkabir ziyaretinden sonra Ahlatlıbel'de gittiğimiz yerde güzeldi.

goruntu450small3dt.jpg

goruntu452small8nj.jpg

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

evet arkadaşlar gerçekten güzel bir gün ve geceydi.
tek üzücü yan MT adı altında bir organizasyonun olmamasıydı. yani münferit olarak üyeler vardı. toplu bir organizasyon yoktu. olsun biz idare ettik durumu :queen: :queen: :queen:

grave' Alıntı:
evet arkadaşlar gerçekten güzel bir gün ve geceydi.
tek üzücü yan MT adı altında bir organizasyonun olmamasıydı. yani münferit olarak üyeler vardı. toplu bir organizasyon yoktu. olsun biz idare ettik durumu :queen: :queen: :queen:
(grave'den alıntı.)

Sonuçta sizin orada olmanız ve durumu kurtarmanızda bizi temsil etmek değilmi dostum.Gidişinize sağlık.Çok yeşekkür ederim.

Tebrikler; dün televizyondan izledim katılım muazzam olmuş keşke bende orada olabilseydim.

ellerinize ayaklariniza saglik abiler ,ablalar,kardesler keske bende gelecilseydim ama calisan olmak zor zanaat belıkıde hayatimda ilk kez keske bende 657 ye tabi memur olsaydim diye dusundum o kadar makineyi anıtkabirde gorunce inanin ...

insan bi cok ozelinden vazgfecmek zorunda kalıyo malesef ekmek kavgasinin icinde

hepinize tesekkur eder saygilarimi sunarim

"yasasain laik cumhuriyet

ellerinize ayaklariniza saglik abiler ,ablalar,kardesler keske bende gelecilseydim ama calisan olmak zor zanaat belıkıde hayatimda ilk kez keske bende 657 ye tabi memur olsaydim diye dusundum o kadar makineyi anıtkabirde gorunce inanin ...

insan bi cok ozelinden vazgfecmek zorunda kalıyo malesef ekmek kavgasinin icinde

hepinize tesekkur eder saygilarimi sunarim

"YASASIN LAIK TURK CUMHURIYETI

Son düzenleme:
VALLA KARDESIM BEN MT DEN ORADAYDIM YINE OLSUN YINE GIDERIM FAKAT ONEMLI OLAN ORADA BIR TOPLULUK ICINDE OLMAKTI ONUDA YAPTIK. ORADA KIMSE MT-MOTUR-EMOK- FALAN FILAN DIYE AYIRT ETMEDI GAYET GUZELDI TUM MOTORCULAR BIR BUTUNDU BUDA OLAYIN EN GUZEL TARAFI SONUC OLARAK AMAÇ GERÇEKLEŞTİ, COK MUTLU VE GURURLUYUM..........

saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar