Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı GT250rAlanya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tşk ederim, bilgi için, ben hala kararsızım motor konusunda araştırmalarım devam edecek, belki bir GT alır siteye koyarım fotolarını..
    hayırlsı olsun ... allah gönlüne göre versin...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Çok beğendim.

Motosikleti
    S&T GT 250 R,2009
    VELACİRAPTOR

Çok tşk ederim, yardımların için..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:09 ----------

Yardımın için tşk ederim..

Ne demek görevimiz.

Yakıt konusunda benim motorum enjeksiyonlu ve 100km de 4 lt benzin yakıyor yaklaşık yani km de 14-15 kuruş ama ben genelde uzun yol kullanıyorum şehir içi pek girmyorum.

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    Alıntı velaciraptor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne demek görevimiz.

Yakıt konusunda benim motorum enjeksiyonlu ve 100km de 4 lt benzin yakıyor yaklaşık yani km de 14-15 kuruş ama ben genelde uzun yol kullanıyorum şehir içi pek girmyorum.

Ben de ölçtüm yakıtını. 2009 model enjeksiyonlu. Çarptım , böldüm vs. = 100 km' de 4 litre yakıyor motorum.

Arkadaşlar, sizde hiç oldumu şöyle bir durum: Geçen gün yolda giderken devir saati göstegesi delirdi. normal gidişde vites değiştirirken 8.000 devir iken birden red line 12.000 devir gösterdi . Motor o devirde değildi aslında.
    Sonra normal seyire devam ediyordum ki , birden devir saati redline gösterdi ve sıfıra indi. Hemen durdum, stop ettim. Yeniden marş bastım normale döndü. Enteresan. Birde, kontak açınça ve kapatınca elektronik bir ses geliyor deponun altından? Bilen varmı?
    Selamlar
    Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Mrb arkadaslar malesef bugun ılk racıng kazamı yasadım :( Virajdakı toprak bırıkıntısı yuzunden dengeyı kaybettım ve gara oğlanı yatırdım allaha sukur bende bısey yok ama ısde ınsanın canı sıkılıyor bu gıbı durumlarda...Allah hepımızın yolunu acık etsın...

Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

Motosikleti
    Alıntı ahmet şimşek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mrb arkadaslar malesef bugun ılk racıng kazamı yasadım :( Virajdakı toprak bırıkıntısı yuzunden dengeyı kaybettım ve gara oğlanı yatırdım allaha sukur bende bısey yok ama ısde ınsanın canı sıkılıyor bu gıbı durumlarda...Allah hepımızın yolunu acık etsın...

geçmiş olsun .. motorun granajları daha önceden boyanmış... yeniden boyatırsın takma kafana.... cana gelmesin...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    geçmiş olsun ahmet şimşek kardeş. yollar tuzak resmen. toprak , kum , çakıl , çukur , su , vs, ... saymakla bitmez. Çok dikkat etmek lazım. Aman sende birşey yok ya , önemli olan o. Motorun yedek parçası var , tamircisi var , boyacısı var. takma kafana dostum. tabiki olmazsa dfaha iyi olurdu . ama olmuş bir kere.
    selamlar
    Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar

GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    [QUOTE=ahmet şimşek;2121065]Mrb arkadaslar malesef bugun ılk racıng kazamı yasadım :( Virajdakı toprak bırıkıntısı yuzunden dengeyı kaybettım ve gara oğlanı yatırdım allaha sukur bende bısey yok ama ısde ınsanın canı sıkılıyor bu gıbı durumlarda...Allah hepımızın yolunu acık etsın..

Çok çok geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin demişler, bence bunun için bişeyler dağıt kardeş, bi paket hobby bile olsa dağıt.
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

desert3737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    kardeşim çok geçmiş olsun. Allah tekrarını göstermesin...
    "cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...

Motosikleti
    Evet arkadaşlar 5.000 tl ye kadar olan bir Hyosung GT 250 R almaya karar verdim, hani 4.500 felan olursa çok daha iyi olur. Çünkü gel git alım satımş otobüse para felan derken 5.000 i bulur. 2006-2007 farketmez temiz olsun, rengi de önemli değil. Şehirde önemli değil gider alır otobüse koyar getiririm.

Burdan bi arkadaşımız satmayı düşünürse irtibata geçebilirim.

"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."

Motosikleti
    Evet arkadaşlar 5.000 tl ye kadar olan bir Hyosung GT 250 R almaya karar verdim, hani 4.500 felan olursa çok daha iyi olur. Çünkü gel git alım satımş otobüse para felan derken 5.000 i bulur. 2006-2007 farketmez temiz olsun, rengi de önemli değil. Şehirde önemli değil gider alır otobüse koyar getiririm.

Burdan bi arkadaşımız satmayı düşünürse irtibata geçebilirim.

hakkında hayırlısı olsun.... seni aramızda görmek bizi sevindirir

Motosikleti
    S&T GT 250 R,2009
    Alıntı tt Adnan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de ölçtüm yakıtını. 2009 model enjeksiyonlu. Çarptım , böldüm vs. = 100 km' de 4 litre yakıyor motorum.

Arkadaşlar, sizde hiç oldumu şöyle bir durum: Geçen gün yolda giderken devir saati göstegesi delirdi. normal gidişde vites değiştirirken 8.000 devir iken birden red line 12.000 devir gösterdi . Motor o devirde değildi aslında.
    Sonra normal seyire devam ediyordum ki , birden devir saati redline gösterdi ve sıfıra indi. Hemen durdum, stop ettim. Yeniden marş bastım normale döndü. Enteresan. Birde, kontak açınça ve kapatınca elektronik bir ses geliyor deponun altından? Bilen varmı?
    Selamlar
    Aynen benimde 2009 ve dedigin gibi yakıt durumu.

vites boşa düştüde ondanmı yükseldi devir acaba gaz verince,merak ettim bende neden oldu acaba...

kontak açınca çıkan ses enjeksiyondan olması lazım.bendede aynısı oluyor sanki bilgisayar açılyor gibi bi ses.

Motosikleti
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakkında hayırlısı olsun.... seni aramızda görmek bizi sevindirir
    Saol ramço, allah razı olsun. Sen ve bi kaç arkadaşımıza msj atmak tanışmak istedim fakat daha yeni acemi üye olduğum için mesaj sayım yetmedi

Hepinize hayırlı günler dilerim.

Motosikleti
    bu arada dün motoru komprosöre binince zırıltı yapıyordu.. bi inceledim granaj vidasının biri düşmüş.. olay çözüldü..

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ArkAdaslar, ben motoru satıyorum, almak isteyenlere duyurulur. Bizim arabayı sattık minibüs alicaz, kredi cekmemek için satıyorum.

Km: 7300
    Model: Kasım 2008
    Alarm: Var
    Devir saati çalışmıyor ve deponun sagında darbesi belli olmayan durduğu yerde saga yattığı için oluşmuş hafif bı gocuk var.(Aldığımdan beri boyle)
    3600km de 11 Mayıs 2010 da 2. Sahibinden aldım.
    En uzun yolum Tekirdag Kumbag git-gel 450km.
    En yüksek hızım tek kisi 180km/saat, 2 kisi 170km/saat.
    On ve arka balatalar ve valvoline yağ 3 gün önce değişti.

Typerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=ahmet şimşek;2121065]Mrb arkadaslar malesef bugun ılk racıng kazamı yasadım :( Virajdakı toprak bırıkıntısı yuzunden dengeyı kaybettım ve gara oğlanı yatırdım allaha sukur bende bısey yok ama ısde ınsanın canı sıkılıyor bu gıbı durumlarda...Allah hepımızın yolunu acık etsın...

Büyük geçmiş olsun neyseki suratli değilmişsin.Çok seviyorum motoru ama bu haftasonu gelen haberde ve kaza videosunu izlediğimde birkez daha yüreğim burkuldu içim acıdı vefaat eden arkadaşımızın ailesine Allah sabır versin yenide bebeği varmış 4 aylık çok üzüldüm :( tekrar geçmiş olsun

Motosikleti
    HYO GT 250R

çok geçmiş olsun bende dün şarompele girdim çıktım Allah korudu yatmadı

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Allah razı olsun arkadaslar allah kımseye kaza bela vermesın bunlar gecıcı olaylar allah beterınden korusun hepımızı...Murat abımızıde talıhsız bır sekılde kaybettık allah mekanını cennet etsın.ailesıne ve o ufacık yavrusuna uzun mutlu bır ömür versın ınş...
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

Motosikleti
    Allah razı olsun arkadaslar allah kımseye kaza bela vermesın bunlar gecıcı olaylar allah beterınden korusun hepımızı...Murat abımızıde talıhsız bır sekılde kaybettık allah mekanını cennet etsın.ailesıne ve o ufacık yavrusuna uzun mutlu bır ömür versın ınş...
    evet allah beterinden korusun hepimizi.....

Motosikleti
    S&T gt 250 R

gtr 250 sı olan arkadaslar

slm bugun itibari ile yenı motorumu aldım cbr 125 ten gtr 250 ye gectim cok şükür tavsıyelerınızı ve yapılması gerekenlerı solersenız motor hakkında sevınırım yagmurda ıslanması motoru etkılermıbırde bunların sesı cok seslı cıkıyo hepsımı bole yag ne kadar koyuluyo parcaları ıcın pahalı dıyolar yazmanız gereken bı seyler varsa yazarmısınız

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)

Bu Konudaki Etiketler