yeni yılınız kutlu olsun canlar....
ilk mesajı yzmak için yarım saat bekledim
yeni yılınız kutlu olsun canlar....
ilk mesajı yzmak için yarım saat bekledim
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
Yeni yılımız kutlu olsun arkadaşlar Kusra bakmayın geç oldu fişek atıyoduk anca eve girebildim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
herkese iyi yıllar arkadaşlar
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Mutlu noeller=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
siyah, sarı ve mavibeyaz renk yakışıyor s.s motorlara hemen değişiyor görüntü
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
MUTLU YILAR Arkadaşlar. hepimize 2010.sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum.
arkadaşlar yıl başını oğlum(motorum)'la beraber vatan caddesinde kırmızı ışıkta karşıladık bir r6'da eşlik etti bana
ama keyiften değil, zoraki oldu biraz
çok iş vardı 23:30'da ancak çıktım şirketten.
herkese mutlu yıllar...
Ozan'cığım ;
Dostum yukarıda Fotoğraflı anlatmaa calıstım; bir bak istersen
Temizliyici sprey veya gazyağı ile Temizle önce; fakat iyicene temizle... Aralara da sok fırçayı; arka tarafını da temizle
Sonra Castrol Chine Wax yağ ile yağlayabilirsin Yani benim yağım bu ; sen hangisini istersen onu kullanabilirsin
Yalnız zinciri iyice kurutmadan yağlama yapmamaya özen göster... Yoksa kötü gözüküyor; köpürüyor yağ...
Bu arada sen de benim gibi; 3oo KM de bir yağlarsan ; daha uzun ömürlü zincirin olur
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
benim anlatmak istediğim bu motorların yazın fiyatları 4000 civarıydı sahibinden.com da bir sürü vardı herkes bilir .ekstraları olanlar hariç,fiyat normaldir.kış oldugu halde ki çogu motorcular için sezon sonudur,genelde motorlarını fiyat kırarak satarlar ama bu kış fiyatlar yüksek görünüyor.sıfırına zaten deginmeyeceğim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 ----------
model yan yana yazınca ne gibi bir gariplik var anlamadım 2006 model ile 2007 model arasındaki fark nedir bilmiyorsan orası ayrı.sonuçta bir yaş var arada.vatandaş 2006 model motor 2009 da trafiğe çıkmış 2009 model fiyatı istiyor var mı öyle,model nedir kardeşim biraz mantıklı olalım.motorlarda yaş arasında genelde bu zamana kadar benim gördüğüm 500-500 artış vardı şimdi1000-1000 allah gönlüne göre versin serbest piyasa ama ilan tarihine bakınca görüyorsunuz sonucu 6 ay 1 sene olmuş satılmayı bırak motora bakan bile yok.eskidendi o al 2000 bine sat 4000 bine.birbirimizi kandırmayalım dimi.dogruyu yanlışı allaha şükür biliyoruz arkadaşım
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
@ ARJANTİNLİ ;
Demek 2006 modeller ile 2007 Modeller arasında sadece 1 yaş fark var; başka fark yok öyle mi
Dostum önce Hakkında yorum yaptığın konu hakkında bilgi sahibi ol; ondan sonra gel burada bildiklerini paylaş ! Bizim dısımızda ; Üye olmayan da onlarca kişi okuyor bu sayfaları; Yalan yanlıs bilgiler vermeyin !
Öyle bilmeden etmeden atıp tutmak kolaydır... 3 Lira- 4 Liraymış ... Sen git 4 Liralık Hyosung al bakalım kaç km binebileceksin sorunsuz
O fiyatlara alanları da yakınen takip ediyor ve sonlarını görmekteyim!
Kulaktan dolma bilgiler ; araştırmadan bildiğini sanıp söyleyenler boşuna çabalayıp da Çamur atmaya kalkmasın Lütfen!
Motoruna en temiz bakanlardan birisiyim. Motorun NasıL olduğunu; sağlamlığını;varsa kötü yanlarını tamamen objektif yorumlarımla dile getiriyorum!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bu da benim 3 gün önce aldığım motorum arkadaşlar...
OoooooO ; Cinfezz ;
Hayırlı olsun dostum Anlat hele; Kaça aldın; Nerden aldın; Kaç km de
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)