Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #28181
    fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Temmuz 2007
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı ysfist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alternator kapaginda hyosung yazıyor. ama 2011 model. st kanuni yazmasi lazim. ayrica kullanicinin Apaçi oldugu izlenimi birakiyor motor direkt... ustanizla gidin.
    bu motoru yanlıs hatırlamıyorsam muharrem özsoydan gelmiş olabilir olabilir diyorum çünkü onda bır tane 2011 siyah vardı ve piyasadan cooook uyguna verıyordu bir ara plakadan bakın alıs tarıhı yenıyse yANİ 1 YILDAN AZ İSE O OLMA OLASILIGI YÜKSEK.ve biliyorsunuzki muharrem özsoy hyo parça konusunda bayağı tanınmış durumda...yanı pertten yada kazalıdan toplamak onlar için sorun değil
    ysfist bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #28182
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2006
    Şehir
    Istanbul, Tekirdağ
    Alıntı Gnuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gayet sakinim, sadece bu gibi gereksiz ve gerçeği yansıtmayan yazılara tahammülüm yok. Biz hak'ın peşindeyiz.

    Zaman seni hiç bir zaman haklı çıkarmayacaktır. Bilmeden hiç birşey konuşmuyorum. Net şekilde hikaye dediğin satış rakamlarını istersen servisi beraber ziyaret ederek netleştiririz. İstanbul'un neresinde geziyorsun bilmiyorum lakin Kartal'da yaşıyorum, Mecidiyeköy'de çalışıyorum(35km). Her gün minimum 10 tane Hyo görüyorum?. İstersen bir sabah beraber gelip akşam beraber dönelim..

    Sence millet silindire bakmaz fakat bende dahil olmak üzere %90 kullanıcı kitlesi bakıyor. Bu bir gerçek. Hangi leke bulaşmışsa sağolun sizler gibilerden bulaştı. Hoş herşeye rağmen insanlar alıyor. 300k km yapmış hyolar görüyoruz. Kendi içimizde 2. 3. motoru da hyosung olan insanlar var. Kimse zaten zor kazandığı para ile bile bile lades demez takdirince.

    Bence de parasını verene saygı duyman yapacağın en doğru hareket olacak.

    Birde unutmadan, servisi sorunlu diyorsun ya, hangi servis sorunlu bizlere bildir de bilelim. Yolumuz düşerse uğramayız.
    Peki hocam. Hyo, en bi süper motor.
    11.5 da verilir 15 de verilir.
    Neticede çift silindir.

    Selamlar.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

  3. #28183
    Gnuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mart 2013
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Ducati Scrambler Nightshift
    Alıntı avcrom egsoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam.motorcu arkaşım. kendi isim üzerine arama yaparken sadec 1-2 ürünümü görüp yorum yapmışsınız.tamamı custom ve müşteri isteği üzerine hazırlamış olduğum 2000 nin üzerinde her marka ve modeli tasarladığım ürünlerimi görmeyince malesef karşı tarafda yapıcı değilde rencide edici bir yorumunuz olmuş.avcrom egsozcuhalil. face bookda 3200 takipci ve 2000nin üzerinde modellerimi görüp ondan sonra yorum yapmanızı rica edeceğim.2.husus.tek ve çift silindir motorların en kötü özelliği,cbr 125,250,apache ve hysong tarzı motorlar .vurgulu ve komperesörlü çalışır buda su motoru gibi patır opatır ses yapar.biz bu sesi ve patlamayı maksimuma indirip aynı zamanda şehir içi sessiz şehir dışında sesli binebileceğiniz tasarımlar yapıyoruz. binici olarak haklısın ama şunu göz ardı etme bizler kapıda ödemeli ürün yolladığımız için müşterilerimiz iyi niyetle ellerindeki imkanlarla kameraya çekip yolluyorlar, buda malesef amötör ve hoşa gitmeyen reelde olupda sanala yansımayan bir ses oluyor.ben amötör ruhuyla ,el emeğiyle 1978den beri egsoz sektöründe karınca kararınca birşeyler yapmaya çalışıyoru. sayfama giripde gelen misafirlerim ve yorumları okuyunca beni ve işimi tanımadan yargısız infaz yaptığını belirtmeden geçemeyeceğim.her kezin düşdüğü yanlışı rica ediyorum sizde düşmeyin. custom egsoz ne demek.el yapımı.üretim bantlarıyla,trilyonluk tesisleriyle markasını binlerce dolar satan ithal frmalarla,her kezin kesesine ve zevkine göre tasarım yapıpda bunun 4/1 fiyatına alınan ürünü kıyas etmek sizce ne kadar adil.sizden illa ben en iyisini yapıyorum gibi laflar etmiyorum.Tr de olupda kendi öz sermayesi ile iş yapmaya çalışan ne kadar motor egsoz firması var.bunları gereken desteği verirseniz hem marka uğruna yurt dışına para gidişine dur dersininiz,hemde zevkinize ve isteğinize geöre tasarımlar yapan insan yetiştirirsiniz.eleştirileriniz yıkıcı değilde yapıcı olursa kazanan hepimiz oluruz.mesela tipi dandik dediğiini göstererk burası olmamış şundan olmamış dersen biz olasıya oldurasıya kadar çalışırız .100 kişinin beğeni atdığını bir kişi beğenmezse ben onu önemserim..benden illaki ürün talep edersiniz veya başka sebebden ötürü değil bu sektörden ekmek yiyen biri olarak sizi önemsi yorum.fikirlerinizbenim için yol göstericidir.saygılarımla
    Selam,

    Güzel açıklamışsınız lakin ben sizin emeğinize, uğraşınıza veya maziinize herhangi bir eleştiride bulunmadım ki, önyargıdan hep nefret ettim, elimden geldiğince önyargılı eleştirilerden hep kaçındım. Burada da arkadaşlar az çok tanır, emekçinin, hakçının yanında durdum hep.

    Yalnız şöyle bir durum söz konusu, kimse yanlış anlamasın, ne yaşımı nede kendi tartımı aşmak isterim. Ama 1978 yılından bu yana bu işin içerisindeyseniz, ürünlerinizin performansına, işçiliğine lafım yok. Senelerdir bu işi yapan, bu işten ekmek yiyen bir ustanın, bu işin esnaflığını kazanmış, ticaretini yapan birinin yaptığı işi her açıdan göz önünde bulundurması gerekmez mi?
    Lütfen yanlış anlamayın. Tekrar diyorum, ustalığınıza, işçiliğinize, ürününüze lafım yok. Unutmamak lazım, emeli sattıran emek, emeği sattıran görseldir. Değil midir?

    Forumları gezmeniz, buralardan dersler çıkarmak. İnsanların fikirlerini önemsemek harika birşey, fakat burada açıklama yapmak yerine; yani kişisel, bireysel cevaplar yerine, firmanızı, kendinizi, ürünlerinizi, iş hacminizi açıklayan daha geniş bir topic açsanız mesela, bizlere orayı gösterseniz? hem insanlar eleştirilerini çok çok daha rahat yapar, hemde sizi tanımış olurlar mesela.

    Daha önce de dediğim gibi. Egsozun görseli hiç güzel değil. Bunda alınacak, darılacak birşey yok. Çin malı, çıkışı plastik egsoz satıyor adamlar, plastiği motor üzerinde eriyor. 100tl, sırf görselinden peynir ekmek gibi gidiyor. Biraz da bu açıdan bakmak lazım. Yani demek istediğim sizin ürününüz ne kadar kalite de olsa, ne kadar çok çok iyi de olsa durum ortada, benim gibi nice insan sırf görselinden dolayı almıyor olacak.

    Motor işi zevk işi değil mi zaten, görsel değil mi? İnsanlar hoşuna gitmeyen, beğenmediği neye para veriyor?? Bugün hangimiz 10 ürünün 9 unu sırf işlevi önemli olduğu için kullanıyoruz??

    Video konusuna gelince, eleştirileri kabul etmek lazım diye düşünüyorum, tekrar açtım izledim videoyu; yanlış mı yorumladım diye. Sizde izleyin bence. Bu çekimler için profosyonel makinalara ihtiyaç yok, bugün milletimiz yemek yemeye para bulamıyor ama iphone'suz da gezmiyor. Bunların hepsi sizin için reklam ve feedback konusu.

    Benim düşüncelerimi dinlemek isterseniz birebir farklı bir yerden görüşebiliriz. Yaptığınız işe saygı duyuyorum, dünyada çalışan ve birşeyler yapan her insana duyduğum gibi, bizlerde çalışıyoruz. Sizi çok iyi anlıyorum. Lakin önceden ne yazdıysam maalesef hala geçerli.

    Şahsınıza bir laf etmedim fakat kırıldıysanız af dilerim.. Şöyle düşünmek gerekiyor biraz da, ne yapmalıyım ki insanlar böyle konuşmasın?

    Sevgiler,

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------

    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki hocam. Hyo, en bi süper motor.
    11.5 da verilir 15 de verilir.
    Neticede çift silindir.

    Selamlar.
    Keşke ne demek istediğimi anlayabilseniz..

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------

    Alıntı TheArcheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    insanımız malesef elindekinin değerini kıymetini bilmeyip hatta her fırsatta övmek yerine yermeyi tercih edip ,sonra da bizde niye yok diye zırıl zırıl ağlayan ,egzotik ve absürtük bi karakter yapısına sahip .
    Bunu şahsıma söylüyorsanız, komik olmuş Eleştiriye her zaman açığım fakat dediğiniz olay bana tam ters düşüyor. Hakkımda fikir edinmek adına az geri gidip biraz daha fazla fikir sahibi olmanızı tavsiye ederim.
    ysfist bunu beğendi.

  4. #28184
    ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ağustos 2012
    Şehir
    İstanbul-Ümraniye
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motoru yanlıs hatırlamıyorsam muharrem özsoydan gelmiş olabilir olabilir diyorum çünkü onda bır tane 2011 siyah vardı ve piyasadan cooook uyguna verıyordu bir ara plakadan bakın alıs tarıhı yenıyse yANİ 1 YILDAN AZ İSE O OLMA OLASILIGI YÜKSEK.ve biliyorsunuzki muharrem özsoy hyo parça konusunda bayağı tanınmış durumda...yanı pertten yada kazalıdan toplamak onlar için sorun değil
    dediginiz sahsi bilmiyorum lakin o motorda bi .bnelikler olduguna eminim.

  5. #28185
    Sherno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2013
    Merhabalar. Hyosung'un Kore merkezinde görüşebileceğim bir yetkilinin telefonunu mail adresini alabilir miyim varsa? Sitelerinde contact us bölümü arızalı...

  6. #28186
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2011
    Şehir
    34-10-35
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı avcrom egsoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam.motorcu arkaşım. kendi isim üzerine arama yaparken sadec 1-2 ürünümü görüp yorum yapmışsınız.tamamı custom ve müşteri isteği üzerine hazırlamış olduğum 2000 nin üzerinde her marka ve modeli tasarladığım ürünlerimi görmeyince malesef karşı tarafda yapıcı değilde rencide edici bir yorumunuz olmuş.avcrom egsozcuhalil. face bookda 3200 takipci ve 2000nin üzerinde modellerimi görüp ondan sonra yorum yapmanızı rica edeceğim.2.husus.tek ve çift silindir motorların en kötü özelliği,cbr 125,250,apache ve hysong tarzı motorlar .vurgulu ve komperesörlü çalışır buda su motoru gibi patır opatır ses yapar.biz bu sesi ve patlamayı maksimuma indirip aynı zamanda şehir içi sessiz şehir dışında sesli binebileceğiniz tasarımlar yapıyoruz. binici olarak haklısın ama şunu göz ardı etme bizler kapıda ödemeli ürün yolladığımız için müşterilerimiz iyi niyetle ellerindeki imkanlarla kameraya çekip yolluyorlar, buda malesef amötör ve hoşa gitmeyen reelde olupda sanala yansımayan bir ses oluyor.ben amötör ruhuyla ,el emeğiyle 1978den beri egsoz sektöründe karınca kararınca birşeyler yapmaya çalışıyoru. sayfama giripde gelen misafirlerim ve yorumları okuyunca beni ve işimi tanımadan yargısız infaz yaptığını belirtmeden geçemeyeceğim.her kezin düşdüğü yanlışı rica ediyorum sizde düşmeyin. custom egsoz ne demek.el yapımı.üretim bantlarıyla,trilyonluk tesisleriyle markasını binlerce dolar satan ithal frmalarla,her kezin kesesine ve zevkine göre tasarım yapıpda bunun 4/1 fiyatına alınan ürünü kıyas etmek sizce ne kadar adil.sizden illa ben en iyisini yapıyorum gibi laflar etmiyorum.Tr de olupda kendi öz sermayesi ile iş yapmaya çalışan ne kadar motor egsoz firması var.bunları gereken desteği verirseniz hem marka uğruna yurt dışına para gidişine dur dersininiz,hemde zevkinize ve isteğinize geöre tasarımlar yapan insan yetiştirirsiniz.eleştirileriniz yıkıcı değilde yapıcı olursa kazanan hepimiz oluruz.mesela tipi dandik dediğiini göstererk burası olmamış şundan olmamış dersen biz olasıya oldurasıya kadar çalışırız .100 kişinin beğeni atdığını bir kişi beğenmezse ben onu önemserim..benden illaki ürün talep edersiniz veya başka sebebden ötürü değil bu sektörden ekmek yiyen biri olarak sizi önemsi yorum.fikirlerinizbenim için yol göstericidir.saygılarımla
    arkadaşın yazdıgı olmamış. güzel cevap vermişsiniz. facebooktan takip ediyorum yaptıklarınızı.
    aynı şekilde bende şöyle söyleyebilirim.
    şekil şemal olarak biraz değiştirmeniz gerekebilir. modellerde biraz estetik olarak emsallerine göre biraz eksik kalıyor.
    ses olayında ise büyük firmalardan farksız...
    biraz daha görünüm olarak değiştirilmesi geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorm..
    # motosikletle.blogspot

  7. #28187
    ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ağustos 2012
    Şehir
    İstanbul-Ümraniye
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    Arkadaşın yazdıgı niye olmamış onu anlamadım ben? Gnuk şahsi bir eleştri yapmış evet biraz uslupta hata var fakat ben de katılıyorum Gnuk a. Görsellik yok o egzozlarda. Kalite tamam iyidir, eskilerdendir bunu yapanlar eyvallah ona da, sesi de süperdir ama estetik açıdan hiç olmamış. Ben de tercih etmem tercih edene de tabii ki saygı duyarım.

    Ayrıca Gnuk un son mesajında yazdıgına bence Avcrom yetkilileri kulak assın.. Reklam, tanıtım vs vs. Ben yıllardır motosikletlerle ilgileniyorum ancak bu markayı yeni duydum, bikaç ay önce.

  8. #28188
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2011
    Şehir
    34-10-35
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı ysfist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşın yazdıgı niye olmamış onu anlamadım ben? Gnuk şahsi bir eleştri yapmış evet biraz uslupta hata var fakat ben de katılıyorum Gnuk a. Görsellik yok o egzozlarda. Kalite tamam iyidir, eskilerdendir bunu yapanlar eyvallah ona da, sesi de süperdir ama estetik açıdan hiç olmamış. Ben de tercih etmem tercih edene de tabii ki saygı duyarım.

    Ayrıca Gnuk un son mesajında yazdıgına bence Avcrom yetkilileri kulak assın.. Reklam, tanıtım vs vs. Ben yıllardır motosikletlerle ilgileniyorum ancak bu markayı yeni duydum, bikaç ay önce.
    kanka emege saygı. düzgün bir dille egzozların görünümleri güzel değil demek lazım.
    uslubu olmamış.
    eleştirmesine laf etmiyorum. uslup düzgün olsa daha iyi olacaktı.
    bende eleştiriyorum. egzozun tipi bence de iyi değil. sahibinden.com da satılan 50 60 liraya satılan köylü model egzozları gibi .
    ben egzoz almayı düşünüyorum fakat, ses ne kadar önemli ise, görüntü de o kadar önemli oldugunu düşünüyorum..
    eleştiri yapıcı olursa, sorun yok.. demek istediğim bu
    # motosikletle.blogspot

  9. #28189
    Gnuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mart 2013
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Ducati Scrambler Nightshift
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka emege saygı. düzgün bir dille egzozların görünümleri güzel değil demek lazım.
    uslubu olmamış.
    eleştirmesine laf etmiyorum. uslup düzgün olsa daha iyi olacaktı.
    bende eleştiriyorum. egzozun tipi bence de iyi değil. sahibinden.com da satılan 50 60 liraya satılan köylü model egzozları gibi .
    ben egzoz almayı düşünüyorum fakat, ses ne kadar önemli ise, görüntü de o kadar önemli oldugunu düşünüyorum..
    eleştiri yapıcı olursa, sorun yok.. demek istediğim bu
    Arkadaşlar, üslup ne kadar kötü ne kadar kaba olursa olsun, sonuç değişecek mi?..

    Ne güzel abimiz Türk malı birşeyler yapıyor. İşçiliğinden, kalitesinden veya sesinden zerre kadar kuşkum yok. Fakat malı pazara koyduğunda, görsel hariç geri kalan tüm etkenlerin payı %30 oluyor. Acı bir gerçek..

    Görsellik için de çokça örnek varken, tercih edilen modellerden bahsediyorum; Hyosung veya türevi motorlar için böyle bir model ile piyasaya girmek mantık çerçevesi içinde sağlıklı olmayacaktır. Bunda sanırım herkes hemfikir.

    Keşke görseli daha iyi olsa, hepimiz Türk malı ürün kullanıp herkese göstersek, Türk malı kullandığımızla övünsek. Abimizin ürünlerini satmasına yardımcı olsak. Kim istemez?? Ama burada konu farklı yerlere çekiliyor.

    Düşüncelerimi paylaşırken kimseden çekinecek değilim. Dediklerim karşılığında şahsına alınıp kırılan olursa özrümü de dilerim hiç sorun değil. Eleştiri olmadan unutmayın ki hiç bir iş ne yükselir, ne gelişir. Önemli olan her eleştiriden kendine pay biçmek.

  10. #28190
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2011
    Şehir
    34-10-35
    Motosikleti
    Demir At
    umarım egzozcu halil abimiz bunları okuyordur. dış görünüşün ne kadar önemli oldugunu, ne kadar müşteri kaybettirdiğini biliyordur..

  11. #28191

    Üyelik
    30 Temmuz 2010
    http://www.youtube.com/watch?v=7mOix13ASHY

    bakın burda kımler var :D

  12. #28192
    isimbulamadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2013
    Şehir
    Girne
    Motosikleti
    600F
    Motorum daha satılmadı. Bende son sürüşlerimi resimlemek istedim. Bir kaç kare.






  13. #28193
    54RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Şubat 2013
    Şehir
    Sapanca
    Motosikleti
    --12 R1 Crossplane
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motoru yanlıs hatırlamıyorsam muharrem özsoydan gelmiş olabilir olabilir diyorum çünkü onda bır tane 2011 siyah vardı ve piyasadan cooook uyguna verıyordu bir ara plakadan bakın alıs tarıhı yenıyse yANİ 1 YILDAN AZ İSE O OLMA OLASILIGI YÜKSEK.ve biliyorsunuzki muharrem özsoy hyo parça konusunda bayağı tanınmış durumda...yanı pertten yada kazalıdan toplamak onlar için sorun değil
    Hocam muharrem özsoy kimdir ? plakadan alış tarihine nasıl bakabiliriz ?
    İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.

  14. #28194
    khakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    malesef sattım
    arkadaşlar merhabalar. gt 250r almayı düşünen bir motosiklet sürücüsüyüm. yalnız bir şey dikkatimi çekti. 2013 modeller piyasaya sürüldüğünde 10.600 lira olan 0 fiyatları şuanda 11.127tl gibi fiyatlarla satılıyor. nedenini bilen var mı acaba?

  15. #28195
    54RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Şubat 2013
    Şehir
    Sapanca
    Motosikleti
    --12 R1 Crossplane
    Alıntı khakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhabalar. gt 250r almayı düşünen bir motosiklet sürücüsüyüm. yalnız bir şey dikkatimi çekti. 2013 modeller piyasaya sürüldüğünde 10.600 lira olan 0 fiyatları şuanda 11.127tl gibi fiyatlarla satılıyor. nedenini bilen var mı acaba?
    Dolar yükseldi diye zam yaptı namıssızlar
    İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.

  16. #28196
    MF-Hyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mart 2011
    Şehir
    Konya - Kırıkkale
    Motosikleti
    2012 GT250R - 2008 150HS
    İlk resim sagda ki de benim saygılar Takip edemedik şaka maka uzun zaman olmuş buraya yazmayalı.

  17. #28197
    Desvandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Nisan 2012
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    bir kaç resimde benden gelsin

    [IMG][/IMG]

    UNdocab bunu beğendi.

  18. #28198

    Üyelik
    12 Mayıs 2011
    Alıntı Gnuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, üslup ne kadar kötü ne kadar kaba olursa olsun, sonuç değişecek mi?..

    Ne güzel abimiz Türk malı birşeyler yapıyor. İşçiliğinden, kalitesinden veya sesinden zerre kadar kuşkum yok. Fakat malı pazara koyduğunda, görsel hariç geri kalan tüm etkenlerin payı %30 oluyor. Acı bir gerçek..

    Görsellik için de çokça örnek varken, tercih edilen modellerden bahsediyorum; Hyosung veya türevi motorlar için böyle bir model ile piyasaya girmek mantık çerçevesi içinde sağlıklı olmayacaktır. Bunda sanırım herkes hemfikir.

    Keşke görseli daha iyi olsa, hepimiz Türk malı ürün kullanıp herkese göstersek, Türk malı kullandığımızla övünsek. Abimizin ürünlerini satmasına yardımcı olsak. Kim istemez?? Ama burada konu farklı yerlere çekiliyor.

    Düşüncelerimi paylaşırken kimseden çekinecek değilim. Dediklerim karşılığında şahsına alınıp kırılan olursa özrümü de dilerim hiç sorun değil. Eleştiri olmadan unutmayın ki hiç bir iş ne yükselir, ne gelişir. Önemli olan her eleştiriden kendine pay biçmek.
    işim gereği iyi veya kötü adımın ve markamın geçdiği forumları okuyorum.başda dediğimi tekraren yine diyeyim .kötü yapılan işin mazereti yoktur.lakin web sayfamda ve face de beni tanıyanlar bilir.tamamı el yapımı kalıp ve üretim bantları olmadan tamemen motor binicilerin isteği üzerine tasarılar yapıyorum.bunda şekil olarak bazı motor egsoz tüpleri şekil olarak bazı arkadaşlarımın hoşuna gitmesede nihayetinde işi yapan değil yaptıran ustadır mantallitesi devreye giriyor.1000 dolar verilen marka bir egsozla 300 tl verilen el yapımı bir egsozu.üstelik vizeden onay alan,slencer killerli,desibelkillerli bir egsozu hala nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz onu anlamış değilim.siz benim hedef kitlemsiniz elbetde yorumlarınızı analiz edip işimi ve görselliği ön plana çıkarıp size daha iyi ürünler yapacağım ki bu işden para kazanmak ve devam etmek istiyorsam.sizden ricam tenkit değilde olmamışların hoşunuza gitmeyen tarafları göstermeniz.avcrom bilgilendirme topiği açtım.sadece numune.binlercesi topik kirliliği olmasın diye kopyalamadım.http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-aksesuarlari/118066-avcrom-egsozlari-bilgilendirme-topigi.html.kazasız sürüşler dilerim .tekeriniz düz bassın.

  19. #28199
    Gnuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mart 2013
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Ducati Scrambler Nightshift
    Alıntı avcrom egsoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işim gereği iyi veya kötü adımın ve markamın geçdiği forumları okuyorum.başda dediğimi tekraren yine diyeyim .kötü yapılan işin mazereti yoktur.lakin web sayfamda ve face de beni tanıyanlar bilir.tamamı el yapımı kalıp ve üretim bantları olmadan tamemen motor binicilerin isteği üzerine tasarılar yapıyorum.bunda şekil olarak bazı motor egsoz tüpleri şekil olarak bazı arkadaşlarımın hoşuna gitmesede nihayetinde işi yapan değil yaptıran ustadır mantallitesi devreye giriyor.1000 dolar verilen marka bir egsozla 300 tl verilen el yapımı bir egsozu.üstelik vizeden onay alan,slencer killerli,desibelkillerli bir egsozu hala nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz onu anlamış değilim.siz benim hedef kitlemsiniz elbetde yorumlarınızı analiz edip işimi ve görselliği ön plana çıkarıp size daha iyi ürünler yapacağım ki bu işden para kazanmak ve devam etmek istiyorsam.sizden ricam tenkit değilde olmamışların hoşunuza gitmeyen tarafları göstermeniz.avcrom bilgilendirme topiği açtım.sadece numune.binlercesi topik kirliliği olmasın diye kopyalamadım.http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-aksesuarlari/118066-avcrom-egsozlari-bilgilendirme-topigi.html.kazasız sürüşler dilerim .tekeriniz düz bassın.
    Abi siz beni cok farkli anladiniz. Ben sizin yaptigini isi, en basta turk mali olmasindan zaten saygiyla karsiliyorum. 100 liralik cin mali egsozu sizin malinizla karsilastirmiyorum, ornekliyorum sadece. 5 para etmez adamin urunu ama sadece gorselinden satiliyor diyorum.

    Umarim saglam altyapili iscilik ve kalitenizin yaninda, bizlerin; en azindan benim eksik gordugum gorselliginizi de en kisa surede giderirsiniz, bizlerde ovune ovune markanizin adini yayariz.

    Kolay gelsin.

  20. #28200
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2011
    Şehir
    34-10-35
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı Gnuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi siz beni cok farkli anladiniz. Ben sizin yaptigini isi, en basta turk mali olmasindan zaten saygiyla karsiliyorum. 100 liralik cin mali egsozu sizin malinizla karsilastirmiyorum, ornekliyorum sadece. 5 para etmez adamin urunu ama sadece gorselinden satiliyor diyorum.

    Umarim saglam altyapili iscilik ve kalitenizin yaninda, bizlerin; en azindan benim eksik gordugum gorselliginizi de en kisa surede giderirsiniz, bizlerde ovune ovune markanizin adini yayariz.

    Kolay gelsin.
    @avcrom egsoz
    benimde eklemek istediklerim olacak takip ediyorum facebooktan. fakat dediğim gibi işe saygımız var el yapımı cok güzel ürünler.
    dış görünüş olarak eksik kalıyor diyorum ben.
    yani atıyorum çin malına baktıgınız zaman 50 liralık ürünün satma sebebi güzel göründüğü için. sesi için değil. arkadaş zaten söylemiş bunu.
    abi sesten ziyade görünüşe önem verirde geliştirebilirsen bu durumu adından daha iyi daha cok söz ettirebilirsin
    kolay gelsin
    # motosikletle.blogspot


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler