cbf almaya gidiyorum

cbf almaya gidiyorum ( resimler geldi)

yarın motora bakmak ve pazarlık yapmak için sabah 8 gibi yola cıkıcam. Motor sahibiyle bulusucağım. motor şehir dısında olduğunda olduğundan tanıdığım bir usta yoktur burdaki ustalar sesine bak şakırtı filan gelmesin dedi grenajları sağlam olsun tekerleklerine filan bak dedi . Motorun sahibide istediğin ustaya gösterebilirsin filan dedi birazda adama güvenecem . Sıra gelecek motor alırken nasıl pazarlık yaparım istediğim fiyata nasıl alırım bilmem :p birazda bana taktik verirseniz sevinirim nelere dikkat edeyim :p ( motor 2.850 demişti telefonda ama pazarlık yaparız dedi )

2007 model cbf150 7 bin kmde

Son düzenleme:
Motor hakkında birqaz bilgi ver kaç km'de kaç paraya alıyorsun? Ve motoru nereden alıcaksın?

tam olarak kac model kac bin km de bende anlamıorm ama heryerine bak :D hayırlısı olsun usta inş sorunsuz cıkar kavuşursun bir an önce

2.500'den aşşağa uğraşma bence bu fiyattan aşşağa bırakmaz asla:cat:

kafamdaki fiyat 2650-2700 bide adam motoru Edirne'ye ayın sonunda getircek bir miktar kapora bırakıp

CBA

hayırlı olsun kardeş almadan önce iyice bak bi kusuru olmasın

allah içine sindirsin.

Hayırlısı olsun edirneli arkadaş :)
Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin ..
Motuyu bende alayım(tabi uzun yola çıkmaya başladığımda) ilk işim selimeye ye gelip iki rekat namaz kılmak olacak ..

m.s

inşallah istedigin gibi çıkar allah gönlüne göre versin...

herkese teşekkür ederimde kimsenin pazarlık tecrübesi yok :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
usta senin yaş kaç? bak yaşın küçükse şole bişeyler yap yani 20yi geçik deilsen.. babam 2600dan fazla para verme dedi de, o fiyata inmezse alma dediğini sole,atıyorum adam 2.750den aşağı bırakmazsa,abi bak 2.700e bari ver de ben kendi harçlığımdan tamamlıyım deilse alamam o kadar param yok falan de acındırkendini bak ben öğrenciyim de falan işte ayarla:) ben ole yapmıştım:)

yaş 17 zaten 2.750 den fazla vermem bende öğrenci ayağına yatıcaktım motoru yaza almayı dusunuyordum ama cbf bulmak biraz zor yaza bu aletlerin fiyatları artar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdiden hayırlı olsun...

Pazarlık olabilir dediğine göre ufak tefekte olsa kusurlar bulup 2500 TL. ye bıraktırmaya çalış hadi kolay gelsin hayırlı olsun.:)

Bence kendini acındırma yani motora bak misal adam 2700diyor pazarlık düşünmüyor 2600 peşin alıyorsan al de ık mık ederse veriyormusun vermiyormusuna getir ancak öyle olur yoksa abi şöyle böyle dersen olmaz.;)
Pazarlık bence böyle olur eğer bi yere gittiğimde pazarlık ediceksem ben öyle yapıyorum adam mesela 250 diyor 220yi uzatıyorum alıyormusun almıyormusun diye hayır derse tam çıkarken tamam gel gel yapıyorlar:):queen:

Hangi motoru alırsan al, noter satışı olmadan motoru teslim alma parayı da verme. Noterden satışı yapılmayan motor senin motorun değildir. Parayı versen de sözleşme imzalasan da....

yok parayı vermiycem zaten 50 ytl gibi bir kapora bırakıcam az önce notere gittim 170-160 lira gibi birşey tutar dedi yarın motor temiz ise alıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar