- Konu Yazar
Xpulse ı satınca burada demiştimki 2024 Marta vs belki inşallah yeniden. Kaç ay oldu bilm. Bu arada kızıma bir e-bike aldık, bozuldu çuvalladık vs derken daha fazla dayanamıyorum cidden. Sermayeyi bir müstakil eve de gömdük (şükür), e ne yapalım derken kredi kartı taksitle vs yine kendimizi gaza getirdik (zaten kendimiz de çok hazırmış meğer). Hatuna dedim ki bak ok maddiyat henüz yok ama ben istiyorum, o da her seferinde verdiği klasik cevabını yineledi; "sen bilirsin". ;+)). Ah kadınlar, hep böyleler sorduğuna soracağına pişman ederler. Ben eşimin bu cevabını yine herzaman olduğu gibi "evet" olarak yorumladım.
Daha uzatmayalım. Sonuç itibarıyle 3-4 günlük bir araştırma, zihinsel gitgeller ve bugün Fethiye'deki bir satıcıya p.tesi sabah oradayım dedim. TVS raider 125, hiç yoktan iyidir diyerek. Ne yapalım şu an şartlar böyle. Ha el rahatlayınca da büyük alacağıma zaten ihtimal vermiyorum artık, aşırı masraflı benim için büyük cc ler (3 motorlu geçirdiğim yıllara şükrediyorum). Sonuç olarak p.tesi kesinleşince (umarım) tekrar yazmak dileğiyle. (O kadar ekipman tekrar kullanılmak için can atıyor yahu, sırf onlar için bile motor şart..;+))..)
Daha uzatmayalım. Sonuç itibarıyle 3-4 günlük bir araştırma, zihinsel gitgeller ve bugün Fethiye'deki bir satıcıya p.tesi sabah oradayım dedim. TVS raider 125, hiç yoktan iyidir diyerek. Ne yapalım şu an şartlar böyle. Ha el rahatlayınca da büyük alacağıma zaten ihtimal vermiyorum artık, aşırı masraflı benim için büyük cc ler (3 motorlu geçirdiğim yıllara şükrediyorum). Sonuç olarak p.tesi kesinleşince (umarım) tekrar yazmak dileğiyle. (O kadar ekipman tekrar kullanılmak için can atıyor yahu, sırf onlar için bile motor şart..;+))..)