Bir iki noktayı yazıp geçeceğim izninizle, zaten incelemeleri vs bol miktarda mevcut. Sitede de illaki bahsi geçiyor anladığım kadarıyla.
Motor tork ve bg olarak üzmeyecek, bunu anladım. Yakıt ekonomisi iyi, hafif ve pratik bir motor, yerden yüksekliği çok ideal günlük kullanım için. Plastik kalitesi özellikle siyah kısımlar vasat, bu durum Hero ile aynı gibi. Selesi çok yumuşak deniyor, değil. Vibrasyon neredeyse yok deniyor, oysa bundan fazla, 5000 rpm civarı en yoğun olduğu devir. Sesi güzel ama herkese hitap etmeyebilir. Rodajda olduğu için vites geçişleri vs kemikli. Süspansiyonlar sert ve yol endeksli, bu güzel. Gidon stabilitesi çok iyi el bırakınca ok gibi gidiyor. Şu an sağdan soldan ses gelmiyor, sevindim.
Genel anlamda umduğumu buldum, çok uyguna kredi kartı vade farksız 2024 aldım. Satıcı arkadaşlar sağolsun rtr 200 ü bana çok ısrar ettiler ama gereksiz. Hediye filan da verdiler.
Tekrar hayırlı olsun.
Tespitleriniz benimle birebir aynı
Fakat ilk 500km bakımı sonrasında ufak da olsa bir iyileşme oluyor titreşimde, vites geçişlerinde falan.