- Motosikleti
- Aprilia Tuareg 660
koşmaya niyeti olmayana kamçı vermeye gerek yok bu forumda tuaregin hitap ettiği hakim olabilecek kişi sayısı 2 ya da 3 zaten öyle korkak korkak hımbıl hımbıl sürülecek makine değil sınıfına göre hafif olsa da 200 kg sonuçta yoksa yapışıyorsun benim gibi yereMoruk kategorisine girmek üzere olanlardan / girenlerden / girmiş de haberi olmayanlardan / girmiş de kabullenmek istemeyenlerden birisiyim.
Vstrom'un çok avantajlı olduğunu kabul ediyor olsam ve hatta ara ara satın almayı bile düşünsem de, hiç övmedim, övemedim.
2017-2024 güncel kasa 650'lerin bile tipine gözüm alıştı 5 yıldan sonra.
Hatta son birkaç yıldır güzel bile buluyorum ki burada moruk olduğumu ele vermiş gibi oldum herhalde.
@espresso dostum affetsin beni ama önceki Donald Duck kasaların ise hiç şansı yok benim nezdimde.
Kırmızı da olsa gaga gerdirme operasyonu da yapılsa durum bu bende.
Tanışıp anlaşıp yazışır olduğum birkaç forumdaşımızda da Triumph olduğu için, bu markaya karşı olan durağan notumu hafiften ılık ve hatta ucundan pozitife çevirmiş durumdayım.
Ancak Aprilia (ve Ducati) müthiş uzak olduğum bir marka.
Markanın metal alaşım tercihi yüzünden olsa gerek, en kaliteli yağ kullanılsa bile performanslı kullanımda kendini içten içe rendelediğine inanılan/kanaat getirdiğim metalürji biliminin favori markası Aprilia'nın bu ön kafa ve far dizaynı ile bana hiç ama hiç hitap etmeyen Tuareg modeli ise benden öte dursun.
Muhtemelen münferit vakalardır ama düzenli takip ettiğim Motoeuro kanalı fiyatına göre sunduğu özellikleri nedeniyle müthiş beğenerek aldığı Tuareg motorunu henüz birkaç ay kullandıktan sonra hiç bir detay vermeden apar topar elinden çıkartalıberi bu modele ve genel olarak markaya olan mesafem arttı.
Bununla ilgili birkaç başka video izlediğimi de hatırlıyorum.
Bulursam / bulunca onları da bu konuya eklerim.
Donald Duck kasa Vstrom bile Tuareg karşısında tercih edeceğim model olur yani, anlayın artık.
Sonuç: Her türlü övgüyü hakeden Vstrom alır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
diyorum ya bu mevzu bitmez cliocu adama ferrari de versen o adam gider clio alır vizyon amaç zevk farklı