Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
3xcp7ve.jpeg
tt538a5.jpeg

bende bir şey yok bacak bi 1 hafta topallatır o kadar
Geçmiş olsun.
BU manetlerin uçtan kırılması da mühendislik hesapları sonucu. Ben de vstrom'u yana devirdiğimde manetin ucu bu şekilde kırılmıştı. Bende koruma demirleri olduğu için hiç çizik bile olmamıştı başka ama yeni maneti suzuki servisinden alınca 3bin küsür liralık olmuştum.

Manetlerin uç kısımlarında darbe alırsa kırılacağı özellikle zayıf yer şeklinde yapıyorlar ki kırılacaksa oradan kırılsın manetin geri kalanı da bir şekilde elde eldiven varken sıkılabiliyor, en azından yolda kalmamış olunuyor.

Motosikleti
Dominar D250
kendi ile problemi olmayan ruh sağlığı iyi olan bi insan kötü olsa bile düzgün yorum yapar saygıdan ve insani değerlerden dolayı
noktalama olmadığından yazının tamamını okuyamadım her şey birbirine girdi ama şu yazıyı görünce konu hakkında söylemeden geçemeyeceğim,

bir dönem forumlarda ve fb gruplarında "emeğe saygı" feşisti bir kesim türedi, her paylaşıma emeğe saygı, emeğe saygı,
bok gibi apaçi bir tofaş var altına yazıyorlar emeğe saygı, honda civic'in içinden geçmiş öne bmw tamponu takmış, arabanın üstü milyon tane aliexpress aksesuarı, saçma sapan ledler pezvnk arabasına dönmüş millet gelmiş emeğe saygı diyor, neyin emeği bu ve neye saygı göstereceğiz?
Tuvaletten çıkınca fotoğrafını paylaşıp ben de emeğime saygı isteyim bari :)

Bu kesime böyle emeğe saygı diye diye bir taraflarını kaldırdıkları için yaptıklarının iyi bir şey olduğunu sanmaya ve yapmaya devam ediyorlar. Ben buna karşıyım.
Kötüye kötü denmeli ve doğrusu gösterilmeli ki bunu yapan da yaptığının yanlış veya zevksiz olduğu bilip kendini geliştirsin, daha iyiyi öğrenip yönelsin.

Buraya kadar yazdığım sizin fotoğrafla ilgili değildi sadece bu iyi yorum yapmanın bir zorunluluk olmadığını belirtmek istedim.
samimiyet seviyesine bağlı olarak insan eleştirebilmeli ve karşı taraf da umuma açık bir şey paylaşıyorsa eleştiriye açık olmalı. Eleştiriye açık değilsen ya paylaşmazsın yada yoruma kapatırsın.

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
noktalama olmadığından yazının tamamını okuyamadım her şey birbirine girdi ama şu yazıyı görünce konu hakkında söylemeden geçemeyeceğim,

bir dönem forumlarda ve fb gruplarında "emeğe saygı" feşisti bir kesim türedi, her paylaşıma emeğe saygı, emeğe saygı,
bok gibi apaçi bir tofaş var altına yazıyorlar emeğe saygı, honda civic'in içinden geçmiş öne bmw tamponu takmış, arabanın üstü milyon tane aliexpress aksesuarı, saçma sapan ledler pezvnk arabasına dönmüş millet gelmiş emeğe saygı diyor, neyin emeği bu ve neye saygı göstereceğiz?
Tuvaletten çıkınca fotoğrafını paylaşıp ben de emeğime saygı isteyim bari :)

Bu kesime böyle emeğe saygı diye diye bir taraflarını kaldırdıkları için yaptıklarının iyi bir şey olduğunu sanmaya ve yapmaya devam ediyorlar. Ben buna karşıyım.
Kötüye kötü denmeli ve doğrusu gösterilmeli ki bunu yapan da yaptığının yanlış veya zevksiz olduğu bilip kendini geliştirsin, daha iyiyi öğrenip yönelsin.

Buraya kadar yazdığım sizin fotoğrafla ilgili değildi sadece bu iyi yorum yapmanın bir zorunluluk olmadığını belirtmek istedim.
samimiyet seviyesine bağlı olarak insan eleştirebilmeli ve karşı taraf da umuma açık bir şey paylaşıyorsa eleştiriye açık olmalı. Eleştiriye açık değilsen ya paylaşmazsın yada yoruma kapatırsın.
Öncelikle yapıcı olmak için mi kırıcı olmak için mi eleştiriyor ona bakarım Tabi ki Zorunluluk değil iyi yorum yapmak ancak burdaki bazı insanlar toksik bir kişilikte sıkıntılı insanlar var cidden konu ile ilgisiz şeyler söyleyen ler mesela bu açtığım konu üzerine ben fotoğraf koymuşum ve nasılım yada nasıl çıkmışım foto iyi mi? Diye herhangi birşey sormamışım ve Saçma sapan kendini komik bulan eşofmanla motormu sürülür foto çok flu çıkmış bu arkadaş linçlenmeli felan :D ya kardeşim ben sana nasılım diye sormuyorum ki ortada absürt bir durumda yok anlatabiliyormuyum burda bana öyle diyenler yolda gördüğünüz insanları tanımadan etmeden görünüşünden dolayı bu herşey olabilir sıfatı arabası ayakkabısı farklı diye uymamış diye gidip durduk yere çok kötüsün demek gibi bişi oluyor kimseye fikrini sormuyorum alakasız yorumlar geliyor

Son düzenleme:
Motosikleti
Voge 250RR
Öncelikle yapıcı olmak için mi kırıcı olmak için mi eleştiriyor ona bakarım Tabi ki Zorunluluk değil iyi yorum yapmak ancak burdaki bazı insanlar toksik bir kişilikte sıkıntılı insanlar var cidden konu ile ilgisiz şeyler söyleyen ler mesela bu açtığım konu üzerine ben fotoğraf koymuşum ve nasılım yada nasıl çıkmışım foto iyi mi? Diye herhangi birşey sormamışım ve Saçma sapan kendini komik bulan eşofmanla motormu sürülür foto çok flu çıkmış bu arkadaş linçlenmeli felan :D ya kardeşim ben sana nasılım diye sormuyorum ki ortada absürt bir durumda yok anlatabiliyormuyum burda bana öyle diyenler yolda gördüğünüz insanları tanımadan etmeden görünüşünden dolayı bu herşey olabilir sıfatı arabası ayakkabısı farklı diye uymamış diye gidip durduk yere çok kötüsün demek gibi bişi oluyor kimseye fikrini sormuyorum alakasız yorumlar geliyor
İnsanlar kafayı yemiş bence, tanımadığı kişilere nefret kusmak için yer arıyorlar.

Burada sen de haksızsın, fotojeniklikle ilgili bir konu açıyorsun ve paylaştığın fotoğrafın bununla uzaktan yakından ilgisi yok.

Ha şu var linç etmeden laf söylemeden kendi fotoğrafını paylaşmak çok mu zor? Tabiki değil, ben de senin fotoğrafını hiç beğenmedim ama laf söylemek ego kasmak yerine kendim motorumun fotoğrafını paylaştım.

Kötü olan ne biliyor musunuz, ben bu konunun başlığını görünce sevinmiştim mesaj sayısından dolayı bir sürü güzel motosiklet fotoğrafı görürüm diye.

Sonuçtan pek de şaşırmadım ama, her şeyi mükemmel kusursuz olan insanlar ufak bir kusur görünce yine nefret kusmaya başlamış.

Ayrıca şu koruma muhabbetine değinmek istiyorum kimse kusura bakmasın 35 derece havada ben zırh giyip kendimi yakmak zorunda değilim, takarım kaskımı sürerim zarar gelecekse bana gelecek, şort tişörtle bile bayılacak gibi oluyorum ben hava sıcakken.

Öneriye açığız çok da sevinirim birisi bana ekipman giymemi önerdiği zaman, ama yok motora böyle binilmez yok şöyle yapılmaz hiç mi utanmıyorsun...

... Aynen kanka sana sorucaktık nerde utancağımızı ya 😄

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
konuya bak nerden nerelere gelmiş yine
birisi eşorfmanla giyerim diyor birisi şort giyerim yanürum babba diyor.
Sizlerin ekipman giymeniz ya da giymemeniz kimse için çok kıymetli bir durum değil, diyelim ki herhangi birisi size ekipmansız binme dikkatli sür tehlikeli sürüşlerden kaçın gibi tavsiye veriyorsa kulak dinle uygula seni hayatta tutmak için söylüyor bunları
yoksa ya instagramda ya da youtubede bolca videoların arasında sizlerde katılırsınız
Sen kendini düşünmessen kimse seni düşünmez
Konu sahibine gelince sürüş kurallarına uygun olmayan fotoğraf paylaşınca gelen eleştiri ve saçma sapan yorumlara açık olacaksın birader yok öyle hem ayranım dökülmesin hem dönerim bitmesin
Kim nasıl anlıyorsa anlasın ekipmansız (kask,ceket,eldiven,pantalon hadi bide ayakkabı) binen adama yada kadına ne saygı duyarım ne de överim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
@anilberkk.umut kardeş burada arkadaşlarımız seni eleştirirken üslup problemi oluşmuş, "akım" derken ağızlarından "mokum" çıkmış olabilir, meramlarını sana iyi anlatamamışlar. Sen de doğal olarak tepkini koymuşsun lakin hiçbirinin senin kötülüğünü istediğini düşünmüyorum. Zaten içimizdeki aktif üyeler arasında kötü karakterli kişi yok denecek kadar az.

Evet, bence de ekipmansız dürrük gibi bir halde risk alıp sürmen olmamış, yakışmamış. Arkadaşlar da uyarmışlar ama kantarın topuzu kaçmış. Ha sen yaralansan, sakatlansan biz "ahh ahh", "vahh vahh" der, 2 dk sonra gündelik yaşantımıza döner, seni unuturuz.

Hayat senin, sen kendini eşofman, spor ayakkabı, yarım eldiven ve sweatshirt ile motor sürerken emniyette hissediyorsan bize bir şey demek düşmez.

Sizlerin ekipman giymeniz ya da giymemeniz kimse için çok kıymetli bir durum değil, diyelim ki herhangi birisi size ekipmansız binme dikkatli sür tehlikeli sürüşlerden kaçın gibi tavsiye veriyorsa kulak dinle uygula seni hayatta tutmak için söylüyor bunları
yoksa ya instagramda ya da youtubede bolca videoların arasında sizlerde katılırsınız
Konu sahibine gelince sürüş kurallarına uygun olmayan fotoğraf paylaşınca gelen eleştiri ve saçma sapan yorumlara açık olacaksın birader yok öyle hem ayranım dökülmesin hem dönerim bitmesin
Kim nasıl anlıyorsa anlasın ekipmansız (kask,ceket,eldiven,pantalon hadi bide ayakkabı) binen adama yada kadına ne saygı duyarım ne de överim.

r1300gs mi aldın la..olm ben seni 125 cc ci zannediyordumm.
şu an buyuk saygı duydum adfsdgsd

ya saygı duymamak ne demek biraz açar mısın ? saygı duysan ne olur duymasan ne olur ? gercekten merak ediyorum.
selam mı vermiyosun mesela ?

veya bir arabacı cıkıp, motosiklete binenlere saygım yok, cok tehlikeli bir alet bunlarda zerre zeka yok, kendilerini dusunmuyorlar ben neden saygı duyayayım diyorsa ?

motosiklette apacilik yapanlara kızalmasını cok iyi anlıyorum da, ekipman takmayana(kask haric) neden kızılır onu cozemedim.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
r1300gs mi aldın la..olm ben seni 125 cc ci zannediyordumm.
şu an buyuk saygı duydum adfsdgsd

ya saygı duymamak ne demek biraz açar mısın ? saygı duysan ne olur duymasan ne olur ? gercekten merak ediyorum.
selam mı vermiyosun mesela ?

veya bir arabacı cıkıp, motosiklete binenlere saygım yok, cok tehlikeli bir alet bunlarda zerre zeka yok, kendilerini dusunmuyorlar ben neden saygı duyayayım diyorsa ?

motosiklette apacilik yapanlara kızalmasını cok iyi anlıyorum da, ekipman takmayana(kask haric) neden kızılır onu cozemedim.
r1300 manifest o muzocum sen takılma oraya
vallaha saygı duymamayı nasil anlıyorsan anla, ekipmansız olanları ister motosikletçi de ister motorcu de istersen 2 tekerci de saygı duymayıp bir binici olarak saymıyorum bu kadar basit
bak marmaristeyim burası olmuş zaten hindistan gibi her yerden bi motor cikiyor hepsi ayrı bir telden çalıyo
Ayrıca senle ilgili problemlerime daha başlamadım uygun bir konu gelsin verecem ayarı 😁

r1300 manifest o muzocum sen takılma oraya
vallaha saygı duymamayı nasil anlıyorsan anla, ekipmansız olanları ister motosikletçi de ister motorcu de istersen 2 tekerci de saygı duymayıp bir binici olarak saymıyorum bu kadar basit
bak marmaristeyim burası olmuş zaten hindistan gibi her yerden bi motor cikiyor hepsi ayrı bir telden çalıyo
Ayrıca senle ilgili problemlerime daha başlamadım uygun bir konu gelsin verecem ayarı 😁

hahaha sen neye kızdığının farkunda değilsin bence, biraz karışmış olaylar.

ohooo uygun başlığı beklersek işimiz var. sen soyle ben baslığı acarım.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
hahaha sen neye kızdığının farkunda değilsin bence, biraz karışmış olaylar.

ohooo uygun başlığı beklersek işimiz var. sen soyle ben baslığı acarım.
caponların bu ducatiyle bas edemeyip pesini bıraktıgı motogpde aprilia nasil olmus da ducatileri domine eder olmus bir de honda motogp replika motorunu 250k dolara satarken aprilia nasil 20kya street legal hala daha satabilmis bunun konusunu bekliyoruz

Motosikleti
K 1600 GTL
caponların bu ducatiyle bas edemeyip pesini bıraktıgı motogpde aprilia nasil olmus da ducatileri domine eder olmus bir de honda motogp replika motorunu 250k dolara satarken aprilia nasil 20kya street legal hala daha satabilmis bunun konusunu bekliyoruz
Kavgada söylenmez bunlar...😵

Motosikleti
Voge 250RR
Tavsiyelere her zaman açığım ve zaten sevindiğimi memnuniyetle karşıladığımı da söyledim. Ben 18 yaşındaki cahil bir çocuğum benim keyfim canımdan kıymetli :)

Dediğim gibi düşünmeniz yeter çok da değerli bir şey fakat sırf koruma ekipman giymiyor cart curt diye hakaret seviyesinde eleştiri, bunlar adımızı karalıyor falan filan kaç yaşındaki adamlara yakışmıyor, çocuk bunlar mı biz mi diye düşünmek gerekiyor belirli bir noktada.

Lafım size değildir bu arada, lütfen yanlış anlamayın.

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
neyse yazdım yazdım sildim artık çok yordu ya anlatmak aynı şeyleri söylüyorum ancak anlayan yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@anilberkk.umut kardeş burada arkadaşlarımız seni eleştirirken üslup problemi oluşmuş, "akım" derken ağızlarından "mokum" çıkmış olabilir, meramlarını sana iyi anlatamamışlar. Sen de doğal olarak tepkini koymuşsun lakin hiçbirinin senin kötülüğünü istediğini düşünmüyorum. Zaten içimizdeki aktif üyeler arasında kötü karakterli kişi yok denecek kadar az.

Evet, bence de ekipmansız dürrük gibi bir halde risk alıp sürmen olmamış, yakışmamış. Arkadaşlar da uyarmışlar ama kantarın topuzu kaçmış. Ha sen yaralansan, sakatlansan biz "ahh ahh", "vahh vahh" der, 2 dk sonra gündelik yaşantımıza döner, seni unuturuz.

Hayat senin, sen kendini eşofman, spor ayakkabı, yarım eldiven ve sweatshirt ile motor sürerken emniyette hissediyorsan bize bir şey demek düşmez.
Bu üslup problemi değil kişilik bozukluğu Kişilik bozukluğu; bireyin düşünce, duygu ve davranış biçimlerinde toplumun beklentileriyle uyumsuz, kalıcı ve esnek olmayan örüntüler sergilemesine yol açan bir ruh sağlığı durumudur😅aslında konuların sohbetlerin %70 inde bu gibi tartışmalar var düzgün şekilde kendini ifade edemeyen bir insan üslubu bozuk olmuyor ve yazılan şeylerin içindeki anlama bakarsan bu seni beni düşündüğünden değil bunu anlamanız lazım saf olmayın lütfen bu kadar iyi niyetli düşünmeyin çünkü bitek bu konu üzerinde konuşmuyorum bi ton sohbette saçma sapan mevzular dönmüş bu
Normal bir uyarı olsa tamam dicem ancak sohbetin en başına gidin konu ile alakasız sadece burnu havada kin ve nefretden beslenen insanları görürsünüz

Arkadaşlar da uyarmışlar ama kantarın topuzu kaçmış.
siz bu yazılanları uyarı olarak algılıyorsanız sizin içinde iyimser davranamıcağım maalesef

Şu forumda sadece tepeden bakmak, millete kendi kafasındaki motosiklet kültürünü dikte etmek için yer arayan tiplerden gerçekten gına geldi. Pist gününde yarışmıyoruz her viraja girdiğimizde de yanımızda 4K profesyonel fotoğrafçı gezdirmiyoruz. Boş yolda kendi halimizde motor sürmenin viraj yapmanın keyfini çıkarırken çekilmiş samimi bir fotoğraf bu. Herkesin motora binmek için her an binlerce liralık yarış tulumları giymesi ya da stüdyo kalitesinde gezmesi gerekmiyor. Kıyafet balosu eleştirilerini ve boş egoları bir kenara bırakın elinde gerçekten güzel makine görseli olan,viraj karesi olan varsa paylaşsın başlık amacına ulaşsın. Gerisi sadece boş muhabbet

Son düzenleme:
Fotoğraf atıyorsan eleştirilere de açık olmalısın.
Dizin yere değecek aferin güzel yatmışsın ekipmanın yok tehlikeli.
Yere değerse dizin ömür boyu topal gezersin keşke şu sitede ki adamları dinleseydim boşuna kızmamışlar asıl eleştirdikleri eşofmanım değilmiş dersin iş işten geçmiş olur.
Yüzlerce kendine zarar verip pişman olan insan var tecrübe önemli bir şey bir gün sende bu tecrübelerini aktaracaksın senden küçüklere ve büyüklere.
Kızmak yerine azıcık empati yap düşün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar