Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Motosikleti
Voge 250RR
Hala fotoğraf bekliyorum, bu olmamış benimki böyle diyen güzel fotolar görmeyi beklerken 2 sayfa metin ve 2 tane Google fotoğraflardan fotoğraf görmek üzdü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazana kadar beklediğim tarz bir fotoğraf geldi. Imgbb ve hızlıresim çalışmadı, fotoğrafı ne kullanarak yükledin?
resim ekle yerine link bırakmıştım hızlıresim direkt jpg dosyası linkini bıraktım , eğer gözükmüyorsa

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
resim ekle yerine link bırakmıştım hızlıresim direkt jpg dosyası linkini bıraktım , eğer gözükmüyorsa

Çözdüm çözdüm, kopyalama sırasında sorun olmuş. Yardımın için teşekkürler.
3wh6a8n.jpg

Bu da şu an kullandığım Nazlı. Hero, Honda ve Bajaj'ın akraba evliliği sonucunda doğduğundan ötürü hiçbir türlü fotojenik durmayan birkaç kromozomu eksik bir kardeşiniz. Fakirlik akıyor, arka koltuğa kedi çantasından topcase bile yaptım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Voge 250RR
Hala fotoğraf bekliyorum, bu olmamış benimki böyle diyen güzel fotolar görmeyi beklerken 2 sayfa metin ve 2 tane Google fotoğraflardan fotoğraf görmek üzdü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazana kadar beklediğim tarz bir fotoğraf geldi. Imgbb ve hızlıresim çalışmadı, fotoğrafı ne kullanarak yükledin?
pbdwvy4.jpg

Neyse çözdüm, kendisiyle vedalaşmadan önce Apaçi ile çektiğim son fotoğraf (Biga-Çanakkale arası duraksız tapa gaz geldi, biz deniz manzarasına bakarken o da dinleniyor)
Bizde de apache var seninki hiç sigortadan veya başka bir şeyden arıza verdi mi?
Bir de uzun yolda tapagaz gitmek zararlı değil mi ben 1 saatlik yolda bile korkuyorum o şekil gitmekten.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Bizde de apache var seninki hiç sigortadan veya başka bir şeyden arıza verdi mi?
Bir de uzun yolda tapagaz gitmek zararlı değil mi ben 1 saatlik yolda bile korkuyorum o şekil gitmekten.
Bu gidiyor, sigortadan arıza vermedi ancak klasik marş sonrası 1 kere stop etme sorunu vardı. Birde gene klasiklerden montaj sorunları ve üst kapakla bloğunu arasında terleme vardı ancak montaj hatalarını tamir etmek kolaydı ve yağı düzenli kontrol ettiğimde yağı neredeyse hiç eksiltmediğini gördüm. İsminin hakkını veren hem katır hem yarış atı niyetine kullanılabilecek sağlam bir motor.

Motosikleti
Voge 250RR
Bu gidiyor, sigortadan arıza vermedi ancak klasik marş sonrası 1 kere stop etme sorunu vardı. Birde gene klasiklerden montaj sorunları ve üst kapakla bloğunu arasında terleme vardı ancak montaj hatalarını tamir etmek kolaydı ve yağı düzenli kontrol ettiğimde yağı neredeyse hiç eksiltmediğini gördüm. İsminin hakkını veren hem katır hem yarış atı niyetine kullanılabilecek sağlam bir motor.
Bizdeki sigortadanmış sanırım tam bilmiyorum bir anda çalışmamaya başlamıştı çekiciyle getirin falan filan dediler sorun kaynağının sigortadan olduğunu bulup değişince düzelmişti. Demek bu işler şansla da karışıkmış çözümü yine aynı sorunu yaşayan başkasından bulmuştuk o yüzden kronik diye düşünmüştüm, internette sigortaları degisince düzeldiğini mi ne yazmıştı birisi biz de o şekil çözdük.

Motor şuan iyiyse mesele yok allah kaza bela vermesin tekerine taş değmesin, ben tapagaz gitmek istiyorum ama bi süreden sonra sanki motor ölüyormuş gibi hissediyorum kalbimde, zaten tapagaz da gidemem benimkisi kesiciyi çok kolay görüyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Fotoğraf çekmeyi beceremem pek, ama karşısına geçip izlemesi en keyifli motorumdu. Boyası hiç bir fotoda düzgün belli olmuyor. Hard Candy Custom diye fabrikasyon pezevenk işi simli boyası var.

Ne güzel motormuş.

Deri kıyafetleri (gay modası) giyip Rob Halford tadında gezmelik olmuş.

Rob Halford da kim diyenler için gay modasını metal dünyasına taşıyan efsane derim
66ab64840a39d513b3ecf9d46027fdad.jpg

Motosikleti
Cruiser
Direkt yükleyemedim, küçükken yükleyebiliyordum ☺️
Şimdi de soğudum o yüzden kaldırdım 🤣

Motosikleti
250 SR

hocam alakasız olacak ama memnun musun

Galeriyi temizlerken fark ettim de ne zaman motorun fotoğrafını çeksem hep aynı açılardan çekmişim. Şöyle gözümüz gönlümüz açılsın; herkes makinesinin çıktığı en fotojenik, en beğendiği bir iki fotoğrafı salabilir mi aşağıya? Arka planı güzel olanlar, virajda yakalananlar falan ne varsa bekliyorum. Başlatıyorum, gerisi sizde:

fhrhlzx.jpeg
Slider olmadan dizinle asflat arasında 3-4 parmak mesafe...
Bu ne cesaret!
Kesin rüyama girecek.

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
Slider olmadan dizinle asflat arasında 3-4 parmak mesafe...
Bu ne cesaret!
Kesin rüyama girecek.
Bu kadar sarktığımın farkında değilim fotoğrafda görünce bende dedim iyi dizi deydirmemişiz diye normalde motordan asla sarkmam (sabuncu beli hariç) sırf böyle foto çekilcek diye yaptım 😅

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Valla ben fotoğrafı çok beğendim ve inşallah aynısının ekipmanlısını da çekersin kardeş. Çekene de git bi çay yemek bir şeyler ısmarla :D

Dileğim seni daha uzun süre böyle virajlarda görmek. Tekerine taş değmesin.

İçindeki tüm apaçiliğini, diz ve dirsek korumasını yere sürterek, kıvılcım çıkararak da gösterirsin.

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
Valla ben fotoğrafı çok beğendim ve inşallah aynısının ekipmanlısını da çekersin kardeş. Çekene de git bi çay yemek bir şeyler ısmarla :D

Dileğim seni daha uzun süre böyle virajlarda görmek. Tekerine taş değmesin.

İçindeki tüm apaçiliğini, diz ve dirsek korumasını yere sürterek, kıvılcım çıkararak da gösterirsin.
Fotoğrafı çeken arkadaş tam olarak yakalayamadı uğraştırmamak adına tekrar çekelim de demedim flu olsada hoşuma gitti yinede Ekipman almayı çok istiyorum ancak pahalı. almışken kaliteli olmasını istiyorum bu yüzden tek sefer alıp bitirmek birdaha ekipman için para ayırmak istemiyorum çok fazla eleştiri geliyor moralimi bozan bu arkadaş insan istediğini giyer ben buraya 144p foto da atsam kendi ile problemi olmayan ruh sağlığı iyi olan bi insan kötü olsa bile düzgün yorum yapar saygıdan ve insani değerlerden dolayı ama bizim forumda öyle ilerlemiyor işler en son ilk okul talebesi gibi sen böylesin şöylesin gibi yorumlar gerçekten komiğime gidiyor hayır arkadaş bide konumuzda o değil beğendiğiz fotoğraflarınızı bekliyorum dedim 10 kişiden 7 si eleştiri diğer 3 kişi maks motosikletlerini paylaştı bütün konu bitti benim eşofman ayakkabıma takıldılar 🤦‍♂️😂 cidden destek alması gereken insanlar var şaşırmıyorum normal hayatta herkesin akıl sağlığı iyi olcak diye bir şey yok ama ileri seviyede bunların ki büyük ihtimalle yakın çevresinede böyle saçma sapan eleştiriler sunuyolardır çünkü böyle insanlar narsist oluyor genelde çözülmesi gereken bi konu çocukluklarındaki şeyler iyi geçmemiş belliki kimse yanlış anlamasın ama şöyle forumu inceleyince herşey anlaşılıyor bu kişiler gerçekte böyle yüz yüzeyken yorumlar yapamaz ama akıllarında hep bi fitne fesatlık vardır sıkıntılı bi süreç Allah sonumuzu hayretsin inşallah bu tarz insanlar kendini böyle kabullenemez bu yüzden nasıl biri olduğunuda bilemez dediklerimi az buçuk düşünürseniz sürekli zıt giden farklı amaçlarla yorum yapanları forumda görebilirsiniz:) içimi dökmek istediğim sizle bi alakası yok yazdıklarımın apaçilik de herkesin algısına göre değişiyor aslında benim böyle sürmemin nedeni içimdeki sürüş hayalimden dolayı kim istemez profesyonel bir sürücü olmayı bu yüzden risk barındıran şeyler yapabiliyoruz gerek varmı yok tabiki ama bu aleti zevk için sürüyorum yaptığım bu sürüş hoşuma gidiyor kimseyi tehlikeye atmadan tabiki imkanım olsa zaten profesyonel eğitim almayı isterim ancak öyle bi imkan yok bu yüzden deneyerek yaparak öğreniyorum kimisi için gereksiz gelebilir hepimizi aynı yolun yolcusuyuz ancak burda kalp kıran yada gereksiz yere aşağılayıcı zorba insanlara hakkımı helal etmiyorum kalp kıran kul hakkına giren ve büyük vebal sayılan durumlardan biridir zorbaların ruh sağlığı tehlikede olanlar bu sözü dikkatli okuyun belki kalbiniz güzelleşir ha pardon onlar kendilerini bilemez isteselerde düzelemezler

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar