Gecen sene sektorunde meshur bir firma 1 konteyner dolusu hasarli powerbanki depolamamizi istemisti. Depolama yapilacal depoda ayni zamanda yanici parlayici kimyasallar da vardi. Isg ekibi de ben de baya karsi ciktik, beyinsiz satis direktoru ise inat etti. En son isgnin onay verebilecegi, deponun disinda ozel ekipmanli konteyner uzerinden teklif hazirlandi ama tabi o fiyati da musteri kabul etmediBu ara bulunduğum yerleşkede elektrikli motosiklet satan ve tamir yapan iki katlı bir mağzada batarya yüzünden yangın çıktı..Sürekli gidip geldiğim bir mağza idi.. 2 katlı mağza da kurtulan bir vida dahil olmadı binanın 3. katına bile yangın dağıldı.. Zarar en az 5 milyon tl ..Gündüz önünden geçtim böyle birşey görmedim ömrümde.. Bildiğiniz kimyasal bomba atılmış mağzaya.. Maalesef aşırı riskli bu konuda..
Bi sefer de uretim bandinda araclara takilacak arac bataryalari icin teklif istedi ayni gruptan baska bir firma. Gene tabi ozel ekipmanlar, daha genis alan vb ile taklif verdik. Gene cok pahalisiniz dediler. Biz de dedik Avrupada sizinkiler nasil depoluyor diye, mirin kirin ettiler
Cok acayip, bu isin riskini hala daha anlamis degil cogu kisi. Simdi dusunuyorum da, keske itiraz etmeyip bi de dusuk fiyat verip isi alsaydik da felaketten korudugum pisliklerin akillari baslarina gelseydi.