Ysnsll kullanıcısının son içeriği

1. Y

2020 kasa R25 kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak vakti olan bakabilir mi?

Selamlar herkese , yeni r25 aldım internette biraz araştırdım telefon tutucu için bikaç tane seçenek vermişler ama böyle çok uğraştırmadan direkt diğer motorlardaki gibi takıp kullanabileceğim bi telefon tutucu kullanan varsa önerebilir mi ? Artçı selesinin rahatsızlığından şikayetçiyiz bunu...
  2. Y

R25 garanti kapsamında sorun yaşayan var mı?

İyi forumlar herkese, 2020 kasa r25 im var 1 yıl daha garantisi mevcut kapalı otoparkım ya da yakınlarda güvenli otopark olmadığı için teknotakip sistemi almayı düşünüyorum ancak motoru garanti kapsamının dışına çıkartıyor. R25 kullanan arkadaşlardan garanti kapsamı içerisinde bir sıkıntı...
  3. Y

HONDA CB 125 R YEDEK PARÇA FİYATLARI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI ??

CB 125 R ÖN ÇAMURLUK VE ARTÇI AYAK KOYMA YERİ KIRILDI SERVİSTE YAPTIRSAM NE KADAR MASRAF ÇIKAR BİLGİSİ OLAN VAR MI ? YA DA SERVİS DIŞINDA BİR YERDE YAPTIRM ŞANSIM VAR MI İLK KEZ BAŞIMA BÖYLE BİR ŞEY GELİYOR YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ ?
  4. Y

Korumalı hoodie önerisi ??

Şehir içi sürüşlerde kullanabileceğim eşofman giydiğimde üstünde ceketten daha spor durabilecek ancak korumaları da olabilecek bir ürün arıyorum. Eşofman üstüne ceket giyince görüntü çok hoş olmuyor, sadece kapşonlu giyip korumasız bi şekilde yolculuk etmek de istemiyorum. Bildiğiniz böyle bir...
  5. Y

Tatil beldelerinde günlük kiralık daire fiyatlarını bilenler ???

Selamlar herkese muğla akyaka civarında günlük kiralık daire bakıyoruz da anlayamadığımız bir nokta var. 250 300 tl civarında olan ilanlar sizce bütün evin fiyatı mı yoksa kişi başı fiyatı falan mı? Konuyu buraya açıyorum çünkü bu saatte kimseyi arayamıyoruz haliyle ve sizlerden bu konuda...
  6. Y

Eds de artçıya ceza kesiliyor mu??

Artçı olarak bazen kısa mesafelerde birilerini bir yere bırakmam gerekiyor ancak her zaman yanımda artçı için kask olmuyor, eds olan caddelerde artçının kasksız olmasından dolayı ceza kesiliyor mu ?
  7. Y

Scyco k24r soft dizlik kullanan var mı?

https://youtu.be/3b1Rk1FcNWs İncelemesi burda daha önce kullanan var mı ? Memnun mu öğrenmek istiyorum genelde şehir içi kısa mesafe sürüşlerinde kullanacağım yeterli olur mu?
  8. Y

Koruma takozu ve yağ değişimi yapılması garantiyi bozar mı?

İkinci el cb 125 r aldım. 2018 model 3.000 km de. İnternetten aldığım bir koruma takozunu taktırmaya mahalledeki ustaya götürdüm garanti falan aklıma gelmedi hiç. Gelmişken yağını da kontrol ettireyim dedim kötü durumda olduğunu söyledi ve motul ile yağ değişimi yapıldı. Eve dönünce aklıma geldi...
  9. Y

Motoenvanter diye bir site var buradan alışveriş yapan var mı?

https://www.motoenvanter.com/dainese-super-speed-tekstil-mont-145-dainese-super-speed-tekstil-mont&prcolor=1 Bu monttan almayı düşünüyordum ama dainese in kendi mağazasında fiyatı çok daha fazla bu siteden alışveriş yapan var mıdır? Ürünler orijinal midir yoksa çakma mıdır fiyatı böyle görünce...
  10. Y

Diş hekimi olup askerlik yapan birileri varsa yardımcı olabilir mi??

Yeni askerlik sistemiyle beraber diş hekimleri olarak nasıl askerlik yapıyoruz? uzun dönem askerlikte yedek subay olarak yapacağımız kesin mi? 8 5 memuriyet gibi mi oluyor? Askeriye dışında kalma imkanı var mı? Görevimiz mesleğimizi yapmak mı olacak ? Daha önceden giden varsa bilgilendirebilir mi ?
  11. Y

Motosikletimi çaldırmamak için tavsiyelerini alabilir miyim

Bu ay sonunda bir motosiklet almayı planlıyorum yaklaşık 20 bin tl civarında. Fakat İstanbul fatih de yaşadığım için bahçeli evim, garajım ya da yakınlarda otopark yok. Sağlam bir demir buldum yere sabit kalın kesilmesi zor bir şey, internette 700 800 tl lik kilitler var özel bir aletle bile 6...
  12. Y

Aprilia rs4 125cc ve tuono 125 hakkında bilgisi olan kullanan var mı?

Aprilia nın iyi bir marka olduğu söyleniyor fakat internette bu iki model için çok fazla ilan göremedim, nedeni nedir? Az bulunan satılan bir motosikletse yedek parçası, servisi nasıldır? Diğer kendi cc sindeki motosikletlere karşı tercih edilmeli midir? Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir...
  13. Y

Cb 125r mı pulsar rs 200 mü??

Selamlar yeni motosiklet ehliyeti almış acemi bir kardeşinizim, motosiklet seçimi konusunda bir kararsızlığa düştüm. Genel olarak şehir içi kullanımı ve kısa mesafe şehirler arası yolculukta kullanacağım bir motosiklet arıyorum. Araştırmalarım sonucu iki seçeneğe indirdim . 1.si ikinci el cb125r...

Yeni mesajlar