ygk kullanıcısının son içeriği

1. Y

Senetli Satış iİle İlgili Bilgisi Olan

Merhaba arkadaşlar, her zamanki gibi direk konuya giriyorum. 7 ay önce 6 ay vadeli bir araç satışında bulundum. Peşinat olarak 1.250 aldım, geri kalan parayı ( 7.000 ) 6 ay vadeli ödenecek şekilde 6 adet senet yaptık. Senette satın alan arkadaşında var. Biraz şans mı deriz bilmiyorum devrni...
  2. Y

2077 Tvs Apache

kırmızı renkte ikinci sahibiyim. alındığı günden beri üzerinde dpo kılıfı var, parmak kadar bir ezik dışında eziği yok. adana da satılık. 4cü viteste uğultu var kırık dişli değildir sadece uğultu 2.350; fiyatı piyasasından uygun tuttum 4cü vites için. 0507 963 62 87
  3. Y

Kurye de Çalışmış Motor Almak

Selamın aleyküm öncelikle herkese, her zaman ki gibi direk konuya giriyorum; arkadaşlar şehir dışındayım ve 1.5 ay kadar kalmayı düşünüyorum. Bu 1.5 ay içerisinde binip, sonrasında otobüsle kendi şehrime götüreceğim motor bulabilir miyim diye internette dolaşırken 2 3 seçenek buldum. Ne...
  4. Y

muayeneden gecemezsek, 1 ay cikabilir miyiz ?

arkadaslar sorum basliktaki gibi, istasyona gittik agir kusurlu kaldik muayeneden gecmedi. Bu durumda tuvturkun bize tanidigi bir ay sure trafik polislerini alakadar eder mi yoksa yine ceza yazabilirler mi
  5. Y

Ilgınc bır sonme sorunu, sıcakken sonuyor

Arkadaslar dırek konuya gırıyorum; Motorda bır problem yok gıbı gorunuyor.Sabahları gaz vermeden sadece dugmeyle ılk tur bıter bıtmez mars almıs oluyor. ısıtmadanda gaz yıyor ancak beklıyorum bıraz ısınsın dıye. hersey fazla ısındıgında oluyor, ıster cok asırı sıkıstırayım ıster normal...
  6. Y

Eyvah Ruhsat Kayıp ! Ne Yapmalı ?

1 ay kadar önce ruhsatımı kaybettim ve ne yapmam gerektiğini internetten çok araştırdım. Malesef postlar 2007 2009 arası açılmış bir çoğu ve 2009 da prosedür değişmiş. Bu yüzden konu açma gereği duydum. Öncelikle çevreden gelen eyvah yandın uğraşacaksın gibi nidalar tamamen yersiz bunu...
  7. Y

Şehirler Arası Eşya Taşıma ve K2 Belgesi Zorunluluğu Hk.

İyi akşamlar arkadaşlar, direk konuya geçiyorum. Birkaçımızın bildiği gibi fiat scudo kamyonet tipi bir aracım var. Okulum kapandığı gibi kira kontratımda 20 gün sonra doluyor, ve bir sonraki dönem için kiralayacağım ev eşyalı. Şu anki evimdeki eşyalarımda heba olsun istemiyorum ( buzdolabı...
  8. Y

Magic Pad Yer Çekimine Hodri Meydan

internette dolaşırken gördüm, daha doğrusu biber gazları araştırırken karşıma çıktı, kullanan var mı nasıldır ? depo üzerinde gidona yakın bir yerlere 30 40 derece meyille monte etmeyi düşündüm. yolculuk esnasında telefon kgs kartı gibi şeyler üzerinde durabilir. lakin çukurlardan bozuk...
  9. Y

Motorumu çalmaya çaıştılar

arkadaşlar iş yerinin önünde motorumu park ettim. hep direğe bağlardım ama bu gün pazar kurulması nedeniyle direğin önünde araç vardı araya giremedim. tam kapının önünde direksiyon klidini kitleyip arka tekeri amartisöre zincirle bağladım. işim çok daha uzundu tesadüf ekmek almaya çıkmak için...
  10. Y

125 CC, 200 CC Ye Yükseltme Hakkında.

İyi forumlar herkese; vaziyetim şu. Yaz ayları haftalık 300 km uzun yol yapıyorum motorumla. Motor jinlun, 125 cc. 170 gidiş 170 geliş 60 70 km hızlarla yol bitmiyor. Sürekli olarak 100 ile gittiğimde ise kmde 20 kuruşun üzerine çıkıyor yakıt. 4 litreyi geçiyor 100 kmde. karbüraötr ayarım tam...
  11. Y

TVS APACHE / SUZUKİ GS150

İyi akşamlar arkadaşlar, direk konuya giriyorum; Pazartesi sabah itibariyle bir tvs bayisine gidip apache almayı düşünüyordum. Uzun araştırmalar yapıp cbf150/tvsapache arasında kalanlardandım. En son apache nin vites yumuşaklığı ve seriliği beni cezbetmişti. Ancak az önceki araştırmam son dakika...

Yeni mesajlar