white_king kullanıcısının son içeriği

1. white_king

bugün fotoğrafladığım yorumsuz bir kare...

bugün çanakkaleden bursaya giderken lapseki şehir merkezinde denk geldiğim olayı fotoğrafladım arkadaşlar sizlerlede paylaşayım dedim...hatta açılan bir başlık vardı motorun yükünü motora taşıtmak nedir diye cevap tam olarak budur:mrgreen:
  2. white_king

ölümün nereden geleceği belli olmuyor ne yazıkki..

allah rahmet eylesin yakınlarına başsağlığı versin... İzmir'in Dikili ilçesinde motosikletiyle yolda önüne çıkan domuzlara çarpan iş adamı hayatını kaybetti. AĞIR YARALANAN MÜTEAHHİT HAYATINI KAYBETTİ Akşam saatlerinde motosikletiyle Dikili'nin Çandarlı Mahallesi'nden Dikili'ye dönen...
  3. white_king

yunanistan vize sorunsalı

merhaba arkadaşlar..20 mayıs 1 haziran tarihleri arasında arkadaşımla kendi aracımızla yunanistana gitmeyi planlıyoruz..öğrenciyim ve bordo pasaportum var fakat daha önce hiç yurt dışına çıkmadım başlangıç olarak bi yunanistan yapalım dedik:)sorun şu ki bu vize olaylarından pek anlamıyorum...
  4. white_king

ekşi team yine iş başında....

okuyupta sakin kalabilmek elde değil yorum sizin... https://eksisozluk.com/motosiklet-suruculerine-duyulan-antipatinin-sebebi--4851952?a=popular&p=1
  5. white_king

yeni yağın kararması?

Merhaba arkadaşlar şöyle başlıyayım geçenlerde motorumun yağını yine kendim değiştirdim ve sonradan farkettim ki yağ tahliye vidasından bikaç damla akıtıyordu..yaklaşık 30 km kullandıktan sonra vidaya teflon sarmak için tekrar boşalttım fakat dikkatimi çeken boşalttığım yağ simsiyahtı bu...
  6. white_king

Deponunun incelerek benzin kaçırması

merhaba arkadaşlar 2006 model kırmızı ybr 125 sahibiyim ve depo sorunum var...geçtiğimiz yaz durduk yere benzin deposu sağ tarafın altından benzin akıtmaya başladı kontrol ettiğimde deponun kaynak yeri gibi birleşim yerlerinden akıttığını gördüm..neyse gözüken biryerde olmadığı için güçlü bir...
  7. white_king

bmw r 1200 gs kutu açılımı :))

öyle gezinirken denk geldim arkadaşlar daha önceden izleyenenizde olmuştur muhtemelen.Allah birgün hepimize nasip eder inşallah:) https://www.youtube.com/watch?v=rnGWtzZDraY
  8. white_king

Toplumca duyarsızlaşıyor muyuz ne oluyor bize?

merhaba arkadaşlar 2 hafta önce başımdan geçen bi olayı anlatayım size her akşam yazıcak oluyorum malum finaller var anca fırsat bulabildim...yanlış hatırlamıyorsam cumartesi günüydü kahvaltı için evimin yakınındaki simitçiye gitmiştim neyse yeme içme faslı derken gözüm bi ara karşıya kaydı...
  9. white_king

iki tekerin her türlüsü aşktır benim için...

Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam hepinizden affola...aslında amacım aylardır hayalini kurduğum yamaha wr 125x motor almaktı paranın %80 gibi bir kısmını da toplamıştım.Fakat ani gelişen bi olayla bi arkadaşımızın sağlık sorunu sebebiyle parayı kullanma zorunluluğu...
  10. white_king

Alın size bir garip ilan daha

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-yuzbin-lira-180601018/detay/ gülsemmi ağlasammı bilemedim şimdi:sunny:
  11. white_king

Bisiklet yolunda piknik yapmak...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ---------- bunun adı inatla bu hayatı acılarla tecrübe etmek olsa gerek:pr:
  12. white_king

araç kapılarına dikkat beyler...

13. white_king

ingiliz yarışçı kazada can verdi :((

İngiliz motosikletçi Simon Andrews, Kuzey İrlanda'da düzenlenen North West 200 yarışında geçirdiği kazanın ardından hayatını kaybetti METRELERCE SÜRÜKLENDİ Organizasyon yetkililerinin yaptığı açıklamada, pazar günkü yarış sırasında motosikletinin kontrolünü kaybederek kaza yapan ve...
  14. white_king

aliexpress ten ürün almak

merhaba arkadaşlar:king:aliexpress ten birşeyler almak istiyorum fakat daha önce yurtdışından alışveriş yapmadığım için işleyiş sistemi hakkında pek bir bilgim yok. aklıma takılan epeyde soru var..sağdan soldan araştırmalarım doğrultusunda çoğu ürünün orijinal olmadığı şeklinde söylentiler...

Yeni mesajlar