- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar 2 hafta önce başımdan geçen bi olayı anlatayım size her akşam yazıcak oluyorum malum finaller var anca fırsat bulabildim...yanlış hatırlamıyorsam cumartesi günüydü kahvaltı için evimin yakınındaki simitçiye gitmiştim neyse yeme içme faslı derken gözüm bi ara karşıya kaydı amanın birde ne göreyim turuncu siyah bir motor 100m karşımda(carrefour otopark)yerde boylu boyunca yatıyor.İçim acıdı birden neyse dedim sahibi şimdi görür kaldırır ama yok işin gamsız yanıda motorun yanından o esnada onlarca kişi geçmesi fakat kimse elini cebinden çıkarıpta motoru kaldırmaya tenezzül etmemesi..baktım olcak gibi değil aşağı yukarı 7-8 dk geçti hızlı hızlı gömdüm poğaçaları
ve kalktım yerimden motora doğru yürüdüm gördümki motor 35 plaka bir duke 200 dü..neyse motoru kaldırmamla ben ikinci bir şoku daha yaşadım çünkü motorun yattığı sağ tarafta grenajda bir gopro(hero 3) duruyordu.bu nasıl bir duyarsızlıktır garip hissettim kendimi amacım motoru kaldırıp yoluma devam etmekti fakat öyle olmadı motora temas eden bendim arkamdan o kamera çalınsa benim başım yanıcaktı biliyorum..
Sonra nemi oldu mecburen benim olmayan bir şeyin nöbetini tutmaya başladım ama motorun yanında değil tabikide.açıkçası sahibiyle yüz göz olmak istemiyordum pek,tekrardan döndüm bizim simitçiye çay sigara çay sigara derken 20 dk sonra falan sahibi geldi.adam hiçbirşeyin farkında değildi motorun başında telefonla konuştu bi süre bi taraftanda goproyu kurcalıyordu derken işlerini bitirdi bastı ve gitti.
şimdi burdan o kişi bu yazıyı umarım okuyordur okusunki o gün onun sorumsuzluğu yüzünden ne çektiğimi bir nebzede olsa anlasın isterim::ranntign
Sonra nemi oldu mecburen benim olmayan bir şeyin nöbetini tutmaya başladım ama motorun yanında değil tabikide.açıkçası sahibiyle yüz göz olmak istemiyordum pek,tekrardan döndüm bizim simitçiye çay sigara çay sigara derken 20 dk sonra falan sahibi geldi.adam hiçbirşeyin farkında değildi motorun başında telefonla konuştu bi süre bi taraftanda goproyu kurcalıyordu derken işlerini bitirdi bastı ve gitti.
şimdi burdan o kişi bu yazıyı umarım okuyordur okusunki o gün onun sorumsuzluğu yüzünden ne çektiğimi bir nebzede olsa anlasın isterim::ranntign