bmw r 1200 gs kutu açılımı :))

Valla bize kutusu açılmışı gelmişti.İstanbul harici bayilere kurulu şekilde gönderiliyor herhalde :mrgreen:

Çok sağlam ve kaliteli bir alet bu ama BMW nin boxer motoru çok fazla dışarı taşıyor bence. Ha bu bir sıkıntı mı, bence ne alıcısı için ne de satıcısı için sıkıntı değil ama motor bloğunun üzerine ayağını koyan gördüğümde bana battı bu ayrıntı. Amin bu arada :mrgreen:

Çok sağlam ve kaliteli bir alet bu ama BMW nin boxer motoru çok fazla dışarı taşıyor bence. Ha bu bir sıkıntı mı, bence ne alıcısı için ne de satıcısı için sıkıntı değil ama motor bloğunun üzerine ayağını koyan gördüğümde bana battı bu ayrıntı. Amin bu arada :mrgreen:

boxer silindirler sehir içinde motor üzerindeyken biraz geri gitmek istediğinizde kaval kemiğinize zarar verebiliyor..

boxer silindirler sehir içinde motor üzerindeyken biraz geri gitmek istediğinizde kaval kemiğinize zarar verebiliyor..

Farklı motordan geçince hele.. Alışık olmadığınız bi fazlalık var gibi bacaklarınızın orda bi tık ileri aldığınızda ayakları hemen temas ediyor silindirlere. 1-2 defa sağlam geçirdiğimi hatırlıyorum kaval kemiğini , tavsiye etmiyorum çok can yakıyor..

Aşar bizi abi r 12000 + üçlü çanta seti + birkaç aksesuar = 100.000 TL aşar bizi

S 1000 rr dan bile pahalıymış ya laa

Son düzenleme:
adamın mutluluğu yüzünden okunuyor denilen şeyi canlı canlı izledim, darısı başımıza.

o silindirlerin aşağıda olması sebebiyle bu kadar dengeli ve stabil bir motor olduğunu da unutmayalım.

eksi sozlukten okuyun adamin 53 kg 1.68 boyunda esine almis vizir vizir geziyor diyordu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar