Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 hafta çalışması benlik bir durum değil artı kapakçı yapamamış geri göndermiş oda benim sorunum değil diye düşünüyorum yani sonuçta sadece benim motorum ile ilgilenmiyor orda diye. Düşünüyorum ama bu işler nasıl ilerliyor inan bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar
Bazen ilanlarda görüyorum adam ne güzel motorun sağını solunu düzeltmiş piston subap vs ayarlatmış uzun süre kafası rahat binmesi gerekirken satışa koymuş bende derdim ne alaka bin gez rahatça işte diye ama demekki motor ustada kaldıkça insan o motordan herhalde soğuyor. Bir...
Yorumunuz için teşekkür ederim
1783342563
Cumartesi Özel servise götürdüm önce depo altında tps sensörü vs yakıt filtresi vs ne varsa temizliğini yaptı çalıştırdık o esnada ilkinde bi problem yoktu düzgün çalışıyordu stop et çalıştır bekle yaptıktça yine rölanti bozulması başladı sonra subap...
Merhaba, tavsiyeniz için teşekkürler, Hayır benzin kokusu olmuyor hatta normalmi bilmiyorum ama daha kötü bir egzos kokusu geliyor arada burnuma, katalizör daha önce boşaltılmış bu arada belki ondan dolayıdır bilmiyorum
aslında bu durumlar sensörler ile alakalı sanırım değil mi ? bunu cihaza bağladıklarında motor çalışırken anlık veriler ile göremezler mi ?
gaz yememe de problem yaşamadım stop etme de yaşamadım sadece şöyle söyleyim 3-4. viteste 60km hızlarda bi stabil gaz vererek yokladım ve düzensiz...
Satıcı TPS sensörü dedi 1000 liraya yapılıyor kronik zzaten diye ama sonradan daha detaylı araştırdığımda TPS sanki ara ara bu arızayı yapan birşey gibi ama bende sürekli olan birşey
Merhaba arkadaşlar,
Forumda aradım ancak benim yaşadığım sorunla birebir aynı bir konu bulamadım. Aslında kronik sayılabilecek bir problemse mutlaka yaşayan olmuştur diye düşünüyorum.
2 gün önce 2023 model, 21.700 km'de bir Dominar 250 aldım. Motorun genel performansı güzel, çekişinde belirgin...