Voskhod42 kullanıcısının son içeriği

1. Voskhod42

Dertleşmeye geldim dominar 250

Saf ve temiz duygularımı aktarırken, samimiyetimden dolayı biraz düz anlatmışım be ustam. :D
  2. Voskhod42

Bende dalgalanma aşırıydı hareket halinde bile bazen tekleme yapıyordu 60 km hızlarda ve bazen ışıklarda stop ediyordu
  3. Voskhod42

2 hafta çalışması benlik bir durum değil artı kapakçı yapamamış geri göndermiş oda benim sorunum değil diye düşünüyorum yani sonuçta sadece benim motorum ile ilgilenmiyor orda diye. Düşünüyorum ama bu işler nasıl ilerliyor inan bilmiyorum
  4. Voskhod42

Subap ayarı yapsam yine aynı problem olacak sonradan dedi hiç olmazssa sökmüşken değiştirelim uzun süreli olsun dedi
  5. Voskhod42

21500 km’de ama bu rölanti problemi 16 bin km dir varmış eski sahibi söylemişti
  6. Voskhod42

Merhaba arkadaşlar Bazen ilanlarda görüyorum adam ne güzel motorun sağını solunu düzeltmiş piston subap vs ayarlatmış uzun süre kafası rahat binmesi gerekirken satışa koymuş bende derdim ne alaka bin gez rahatça işte diye ama demekki motor ustada kaldıkça insan o motordan herhalde soğuyor. Bir...
  7. Voskhod42

Dominar 250 Rölanti problemi

Yorumunuz için teşekkür ederim 1783342563 Cumartesi Özel servise götürdüm önce depo altında tps sensörü vs yakıt filtresi vs ne varsa temizliğini yaptı çalıştırdık o esnada ilkinde bi problem yoktu düzgün çalışıyordu stop et çalıştır bekle yaptıktça yine rölanti bozulması başladı sonra subap...
  8. Voskhod42

Merhaba, tavsiyeniz için teşekkürler, Hayır benzin kokusu olmuyor hatta normalmi bilmiyorum ama daha kötü bir egzos kokusu geliyor arada burnuma, katalizör daha önce boşaltılmış bu arada belki ondan dolayıdır bilmiyorum
  9. Voskhod42

Teşekkürler yorumunuz için
  10. Voskhod42

sizdeki problemde aynımıydı peki yani sürekli olarak hiç kesilmeyen rölanti probleminiz mi vardı ? ne sıcak soğuk farketmeksizin
  11. Voskhod42

aslında bu durumlar sensörler ile alakalı sanırım değil mi ? bunu cihaza bağladıklarında motor çalışırken anlık veriler ile göremezler mi ? gaz yememe de problem yaşamadım stop etme de yaşamadım sadece şöyle söyleyim 3-4. viteste 60km hızlarda bi stabil gaz vererek yokladım ve düzensiz...
  12. Voskhod42

Satıcı TPS sensörü dedi 1000 liraya yapılıyor kronik zzaten diye ama sonradan daha detaylı araştırdığımda TPS sanki ara ara bu arızayı yapan birşey gibi ama bende sürekli olan birşey
  13. Voskhod42

Motoru alalı 2 gün oldu yeni satın aldım. Yakıt konusunu daha hesap etmedim.
  14. Voskhod42

Merhaba arkadaşlar, Forumda aradım ancak benim yaşadığım sorunla birebir aynı bir konu bulamadım. Aslında kronik sayılabilecek bir problemse mutlaka yaşayan olmuştur diye düşünüyorum. 2 gün önce 2023 model, 21.700 km'de bir Dominar 250 aldım. Motorun genel performansı güzel, çekişinde belirgin...
  15. Voskhod42

Bmw F650GS vs Honda NC 750X

Bizim konu başlığı biraya döndü :D

Yeni mesajlar