Arama sonuçlarınız

1. Voskhod42

Bmw F650GS vs Honda NC 750X

Bizim konu başlığı biraya döndü :D
  2. Voskhod42

Değerli Yorumunuz için teşekkür ederim.
  3. Voskhod42

Hali hazırda scooter var ama tat vermiyor gayri, bacak aramıza alalım istiyoruz motoru sandalyede gitmekten sıkıldım :D
  4. Voskhod42

Endurodan scootura kadar düşürdün be ustam :D
  5. Voskhod42

Merhaba Arkadaşlar Motosiklet alacağım fakat kafamda f650gs twin yani 2009 sonrası 2 silindir olanı almak için karar vermiştim ama bir trafik polisi nc750 yi almam için tavsiyeler verdi bende siz değerli tecrübe sahibi üstatlarıma sormak istedim. 2 motoruda kullananların fikirleri çok değerli...
  6. Voskhod42

Voskhod 175cc 3m 01 Kullanıcıları burdamı?

Arkadaşlar merhaba forumda aktif voskhod kullananlar varmı yoksa son kullananlardan benmi kaldım
  7. Voskhod42

25 yıl sonra plaka çıkarmak voskhod 175cc 3m

Merhaba ve hayırlı bayramlar sizlerin tecrübesine ihtiyacım var Dedemin zamanında aldığı fakat plaka, ruhsat çıkarmadığı Voskhod 175 3m motorsikleti canlandırıp kullanmak istiyorum aslında motorun hiç bir sıkıntısı yok sadece trafiğe çıkarıp motor aşkıma başlangıç yapmak istiyorum fakat problem...
  8. Voskhod42

25 yıl sonra plaka çıkarmak

Merhaba ve hayırlı bayramlar sizlerin tecrübesine ihtiyacım var Dedemin zamanında aldığı fakat plaka, ruhsat çıkarmadığı Voskhod 175 3m motorsikleti canlandırıp kullanmak istiyorum aslında motorun hiç bir sıkıntısı yok sadece trafiğe çıkarıp motor aşkıma başlangıç yapmak istiyorum fakat problem...