virs kullanıcısının son içeriği

1. virs

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

Scooter bakıyorsunuz sanırım, bir şey belirtmemişsiniz. PCX ilgili yolda sizi üzdü mü ? Onu da çevremdekiler yaz kış kullanıyor yani. Bir polis memuru var tanıdık beylikdüzü-pendik arası yol yapıyor her gün. Günde 125 km az değil :) Xmax 400 ve altı, Forza 250 gibiler yeterli sizin için...
  2. virs

Shell'den Aldığım Benzinden Sonra Motor Arıza İşareti

Shell eskiden fuel save ve v-power olarak 2 ürün sunardı, artık hepsi v-power yani o yüzden çok yakıyor. Tabi yaktığı kadar da performans sunuyor. Bende katalizörzede olarak 15 binden sonra Opete geçenlerdenim, genelde hep Shell den alırdım, sonunda katalizörü dağıtıp bloğu kitledi. Garantiden...
  3. virs

motorda acemiyim ne yapmaliyim

Bol bol pratik yapmalısın. Yakın bir şehire uzun yol yapmak da sürüşünü iyileştirir, şehir içinde sürmekten daha kolay bence. Motor kaç cc idi ? Şu playlistler işine bayağı yarar: https://www.youtube.com/playlist?list=PLwkhjyk_a0tqstvZIflkx0J49AgZV6rIQ...
  4. virs

Kask ve Gözlük

Nolan N80.8 kaskı gözlükle sorunsuz kullanıyorum ama tavsiye etmiyorum, kırılmaya çok müsait yanak pedleri tutan kısım. Bir tanesi kırıldı japonla yapıştırdım, öyle devam ediyorum, 2 yıl oldu :) bendeki bu , sitedeki fiyat yanlış tabi, şu an 13-14k falan olmalı...
  5. virs

Bajaj Yetkili Servis Bakım Ücreti

Motomania İzmirden de fiyat almıştım, o da 2250 istemişti, Putoline kullanıyor. Abaylar abartıyor bence :D Putonline ı uzun yolda kullanan oldu mu yaz aylarında özellikle. 3-4 bin km yi kaldırabilir mi?
  6. virs

Bajaj Yetkili Servis Bakım Ücreti

Şimdiye kadar 2 servise denk geldim. Biri sadece söylediklerime bakıyor + bakım yapıyor, Motul kullanıyor. Diğeri ben söylemeden kendisi kontrol edip hallediyor, abi şu bitmiş değiştirelim mi, şuradaki şey düşmüş yenisi taktım, zincirin kilidi düşmüş hallettim vs. bu servis de Putoline...
  7. virs

bajaj yetkili servis

Biz işimizi hallediyoruz, günün kalanında harcadığımız zaman kadarını mesai yaparak izin de kullanmamıza gerek kalmıyor. İzin konusunda rahat yerleri tercih edin mümkünse :)
  8. virs

MT-07 Lastik Önerisi (Max. Performance / $ No Limit)

Rosso 3 ü Dominar D400 e taktım, efsane lastik. Tabi Dominarın 1/10 fiyatı lastiği takınca alet kendini bir şey sanıyor da olabilir :ROFLMAO: Yol tutuşu süper, çabuk ısınıyor, gidon tepkisi ani, gücü yola direkt yansıtıyor. Islak zemin deneyimi yaşamadım henüz ama sorun olacağını sanmıyorum...
  9. virs

11.500 tl ye motorunuza full kasko yapıyoruz deseler

Hangi motor o ya, kı*ı kırık dominar d400 için 25 bin istemiştiler 2 yıl önce :D 160 bine aldığım motor için kaskoya 25 bin vermek saçma gelmişti tabi o dönem.
  10. virs

Dominar D250 nasıldır?

Bajajlarda ilk 2000 km için limitör var, 110 ları falan geçemez motor. 6500 lerde falan kesiciye girer. 2000 km sonrası limitör otomatik kalkar ve motor 9200 devirlere kadar gider. Bence 250 cc ile sınırlama kendini, D400 de benim ilk motorum :) A2 sınırlarındaki neredeyse tüm motorlar bence...
  11. virs

Dominar D250 nasıldır?

Her servisi iyi değil ama iyi olan servisleri var :) Kritik parçalar Kuralkanda bile olmayabiliyor, bu tip bir arıza durumunda 3 ay falan serviste yatabilir motor. sikayetvar gibi sitelerde gezmenizi öneririm. Bajaj motor işi biraz şans işi. Kimisi hiç sorun yaşamaz, kimisine de neredeyse tüm...
  12. virs

Orta sınıf arazi-yol motosikleti

Devamında 3:23 civarı da başka bir ustaya daha sormuştu ama kawasaki bayi diyor :)
  13. virs

Orta sınıf arazi-yol motosikleti

BMW F850 bloğu olduğu söyleniyor, Voge DS 900X Servisle muhatap etmeyecekse güzel alete benziyor :p
  14. virs

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tek diş kalmıştı, refuel yazıyordu bugün yine, o haliyle bir 5 km gitmiştim. Motoru orta sehpaya aldım daha çok benzin alabilmesi için. 9.7 lt alabildi yine. Deposu gerçekten 13 lt alıyorsa bayağı fark var yine :) 10 lt ve üzeri benzin hiç alamadım motoru teslim aldığım ilk gün dahil. Not...
  15. virs

Bajaj Bajaj Pulsar NS 400 Z Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Dominar D400 yerine alınır, aynı blok, daha hafif, şehir içine daha uygun, tarz meselesi. 1-2 ay öncesine kadar Dominar D400 de 200 falandı, o da 280 lere fırladı. Vergi olayları fiyatları her motorda gereksiz yükseltti.