Bajaj Yetkili Servis Bakım Ücreti

Şimdiye kadar 2 servise denk geldim. Biri sadece söylediklerime bakıyor + bakım yapıyor, Motul kullanıyor. Diğeri ben söylemeden kendisi kontrol edip hallediyor, abi şu bitmiş değiştirelim mi, şuradaki şey düşmüş yenisi taktım, zincirin kilidi düşmüş hallettim vs. bu servis de Putoline kullanıyor.

22500 km ara bakımı (yağ değişimi, filtre değişimi, genel kontrol vs) için Abaylar 3000 TL istemişti. Motul kullanıyor.
Avrupa Motor da bu bakıma ilave olarak, diğer eksik şeyleri halletti, ön disk fren balata değişi, zincir kilidi takılması vs + Putoline yağ kullandı. 2000 TL aldı.

Şimdi ikisi de bajaj servisi. Bir yağ bu kadar farketmemeli. Kaldı ki Putoline ı ilk defa kullandım. İlk 100 km pek bir şey farketmedi ama alet sonrasına yağ gibi akmaya başladı yolda, daha sorunsuz çalıştı dominar d400. Putoline, 10w40 motul e göre kesinlikle daha iyi geldi. Uzun yolda nasıldır bilmem. Şimdilik durum böyle. Şehir içi günlük +70 km falan kullanıyorum işe gidiş geliş amaçlı
Bende yakın zamanda serviste putoline yağ ile eski yağı değiştirdim. Makina şimdi köpek gibi gidiyor.

Motosikleti
Forza 250
12’ser bin km iki dominarıda kullanmış biri olarak dominarlar gerçekten putolıne yağı seviyor.

ucuz olan da maşallah kampanya yapmış gibi :D o da fazla düşük

Motomania İzmirden de fiyat almıştım, o da 2250 istemişti, Putoline kullanıyor. Abaylar abartıyor bence :D

Putonline ı uzun yolda kullanan oldu mu yaz aylarında özellikle. 3-4 bin km yi kaldırabilir mi?

Motosikleti
Forza 250
Motomania İzmirden de fiyat almıştım, o da 2250 istemişti, Putoline kullanıyor. Abaylar abartıyor bence :D

Putonline ı uzun yolda kullanan oldu mu yaz aylarında özellikle. 3-4 bin km yi kaldırabilir mi?
d250de ara bakımlara dikkat edip 2.5-3k kmde bir değiştirtiyordum serviste ama,d400de periyodik bakım olan 5k kmde bir değişime başladım bir sorun hissetmedim gayet iyiydi.Ama litresi 250-300 litre olan yağdan 550-600 litre olan yağa geçtim Putolıne’ın yine N-Tech Pro yağı denemediyseniz deneyin titreşimi önemli ölçüde düşürdüğünü hissettim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar