Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abilerim kardeşlerim öncelikle selamın aleyküm. Bi kaç konu açmıştım 600 cc için kararlarımı kesin olarak verdim fakat öncelikle ekipman diyerek motordan önce ekipman alıcam. 600-850 tl arası deri kullanışlı ve korumalı güzel mont markası bilen var mı? Önerebileğiniz markalar neler...
Abilerim kardeşlerim bu euro 4 den pek anlamış değilim biraz araştırmama rağmen aklımda bir soru kaldı. 2017 den sonra 2005-2006 model civarı 600 cc olup euro 4 e uymayan motorsikletlere ne olucak?
Abilerim kardeşlerim çok özür dileyerek bu konuyu açıyorum. Bıraya gelipde başka yere sorsana falan demeyin bilginiz varsa yardımcı olun. Ben 2017 de askere gidicem ve bizim memleket 3. Celp döneminde alıyomuş. Ben ise 4. Celp döneminde gitmek istiyorum acaba var mı bunun bir yolu? Daha muayene...
Bu gün normal bir şekilde giderken aracın birisi beni sola sıkıştırdı sonrada aşşağı inip küfür etmeye başladı bende motordan indim artçımda indi karşıdakiler iki kişiydi vekafamda kask varken kafama vurdu kaskı çıkardım kafasına indircekken artçım tuttu beni sonrasında arabaya binip bana adres...
Bu duruma sinir olan tek ben miyim abilerim? Yeteri kadar tecrübe ve deneyim olduğu halde 600 cc bir makinaya geçicek olacağını duyan bazı kişilerin hemen helva muhabbetine girmesi sizcede mantıklı mı?
Öncelikle hepinize merhabalar abilerim kardeşlerim. Yaşım 20 17 yaşından beri kuryecilik yapıyorum. Toplamda 70 bin km civarı tecrübem var. Bunların arasında cbf 150-megelli 250 r- cbr 250 r - MT 07 ve bir kaç tane daha motor sürmüşlüğüm var mt 07 yi yakın zamanlarda sürdüm yaklaşık yarım saat...
Öncelikle hepinize merhabalar abilerim kardeşlerim. Yaşım 20 17 yaşından beri kuryecilik yapıyorum. Toplamda 70 bin km civarı tecrübem var. Bunların arasında cbf 150-megelli 250 r- cbr 250 r - MT 07 ve bir kaç tane daha motor sürmüşlüğüm var mt 07 yi yakın zamanlarda sürdüm yaklaşık yarım saat...
Abilerim öncelikle merhaba ben 19 yaşındayım ve 1-1.5 senedir a2 ehliyetim var bu yeni çıkan kanun beni etkiliyor mu? Lütfen yardım edin bir trafik polisine sordum etkilemediğini söyledi ama genede emin olamadım. Lütfen yardım edin?
Abilerim ve kardeşlerim öncelikle merhaba. Benim 2015 in ocak ayından beri A2 ehliyetim var. 01.01.2016 dan itibaren olan değişiklikler benim içinde geçerli mi?
Abilerim kardeşlerim öncelikle hepinize merhaba. Yaşım 19 boyum 180 kilom 77 üç yıldır motor sürüyorum. Scooter ile başladım scooter ile 17.000 km yaptıktan sonra 125 cc motora geçtim yaklaşık bir buçuk senedir motor ehliyetim var ve 125 cc motorda da şu an 18.000 km tecrübem var. Günlük pakette...