Üyeişte kullanıcısının son içeriği

1. Ü

4Riders mont u nasıl bilirsiniz abilerim?

Bu montu Kullanan var mı veya mont halkında bilgisi olan?
  2. Ü

Mont markası için yardım lütfen

Abilerim kardeşlerim öncelikle selamın aleyküm. Bi kaç konu açmıştım 600 cc için kararlarımı kesin olarak verdim fakat öncelikle ekipman diyerek motordan önce ekipman alıcam. 600-850 tl arası deri kullanışlı ve korumalı güzel mont markası bilen var mı? Önerebileğiniz markalar neler...
  3. Ü

Euro 4 hakkında bir soru

Abilerim kardeşlerim bu euro 4 den pek anlamış değilim biraz araştırmama rağmen aklımda bir soru kaldı. 2017 den sonra 2005-2006 model civarı 600 cc olup euro 4 e uymayan motorsikletlere ne olucak?
  4. Ü

Konu dışı olucak ama bi bakarmısınız? ( askerlik ile ilgili.)

Abilerim kardeşlerim çok özür dileyerek bu konuyu açıyorum. Bıraya gelipde başka yere sorsana falan demeyin bilginiz varsa yardımcı olun. Ben 2017 de askere gidicem ve bizim memleket 3. Celp döneminde alıyomuş. Ben ise 4. Celp döneminde gitmek istiyorum acaba var mı bunun bir yolu? Daha muayene...
  5. Ü

Trafikte kavga biri baksın lütfen.

Bu gün normal bir şekilde giderken aracın birisi beni sola sıkıştırdı sonrada aşşağı inip küfür etmeye başladı bende motordan indim artçımda indi karşıdakiler iki kişiydi vekafamda kask varken kafama vurdu kaskı çıkardım kafasına indircekken artçım tuttu beni sonrasında arabaya binip bana adres...
  6. Ü

2006 model 600F alınır mı?

Evet abilerim 2. El 600F alınır mı? alırken nelere dikkat etmek gerekir? Bilgi verirseniz sevinirim:) Boş yapcak olan gelmesin.
  7. Ü

600 cc makinaya yeni geçecek olan herkesin helvasını hazırlamak.

Bu duruma sinir olan tek ben miyim abilerim? Yeteri kadar tecrübe ve deneyim olduğu halde 600 cc bir makinaya geçicek olacağını duyan bazı kişilerin hemen helva muhabbetine girmesi sizcede mantıklı mı?
  8. Ü

600 F KULLANICILARI.!!

Öncelikle hepinize merhabalar abilerim kardeşlerim. Yaşım 20 17 yaşından beri kuryecilik yapıyorum. Toplamda 70 bin km civarı tecrübem var. Bunların arasında cbf 150-megelli 250 r- cbr 250 r - MT 07 ve bir kaç tane daha motor sürmüşlüğüm var mt 07 yi yakın zamanlarda sürdüm yaklaşık yarım saat...
  9. Ü

600f e geçiş bakarsanız sevinirim yardımınıza ihtiyacım var!!!

Öncelikle hepinize merhabalar abilerim kardeşlerim. Yaşım 20 17 yaşından beri kuryecilik yapıyorum. Toplamda 70 bin km civarı tecrübem var. Bunların arasında cbf 150-megelli 250 r- cbr 250 r - MT 07 ve bir kaç tane daha motor sürmüşlüğüm var mt 07 yi yakın zamanlarda sürdüm yaklaşık yarım saat...
  10. Ü

Kasktan anlayan bi bakabilir mi?

Arkadaşlar sizce nolan kask nasıl? İyi mi nasıl bi güvenliğe sahip veya max 600 tl ye iyi kask ne var?
  11. Ü

Disk kiliti mi? Zincir mi?

Arkadaşlar disk kiliti mi yoksa zincir mi daha güvenli bilgisi veya tecrübesi olan fikirlerini söyleyebilir mi?
  12. Ü

Lütfen bilgisi olan biri baksın yeni ehliyet yasası hakkında

Abilerim öncelikle merhaba ben 19 yaşındayım ve 1-1.5 senedir a2 ehliyetim var bu yeni çıkan kanun beni etkiliyor mu? Lütfen yardım edin bir trafik polisine sordum etkilemediğini söyledi ama genede emin olamadım. Lütfen yardım edin?
  13. Ü

Ankara'dan Selamın Aleyküm

Ankarada olan kaç motorcu abim kardeşim var? Ses verinde sohbet edelim biraz :)
  14. Ü

Ehliyet hakkında bilgisi olan bi bakabilir mi?

Abilerim ve kardeşlerim öncelikle merhaba. Benim 2015 in ocak ayından beri A2 ehliyetim var. 01.01.2016 dan itibaren olan değişiklikler benim içinde geçerli mi?
  15. Ü

Cc yükseltme

Abilerim kardeşlerim öncelikle hepinize merhaba. Yaşım 19 boyum 180 kilom 77 üç yıldır motor sürüyorum. Scooter ile başladım scooter ile 17.000 km yaptıktan sonra 125 cc motora geçtim yaklaşık bir buçuk senedir motor ehliyetim var ve 125 cc motorda da şu an 18.000 km tecrübem var. Günlük pakette...

Yeni mesajlar