teddymosby kullanıcısının son içeriği

1. T

125lik scooter 🛵 arıyorum

Fiyatlar zamlanmis yine.Sym düşünüyordum ama resmî sitesinde fiyatları yazmıyor.İletisime geçtiğimde bazi modelleri bu sene Türkiye'ye gelmeyeceğini söylediler.Orbit2 125 mesela gelmeyecek dediler. Jet4 uygun gelmişti 5500₺ onuda bulamıyorum 0 km. 4500₺ ile 6000₺ arasında 0 scooter 🛵...
  2. T

hero fabrikası nazillide çıktı

ben bilmiyorum bunu tabi direkt farbirakadan alımlarda indirim yaparlar mı acaba?
  3. T

Sym orbit2 alsam mi?

Biliyorum eski başlıklar var ama burda belki yorum yapmayan arkadaşların yorumlari olur.Nasil motor almaya deger mi?sifiri 4700 ile 5000 arasi degisiyor sanirim.Symphony düşünüyordum ama param yetmeyecek gibi daha sigortasi ekipmani var çünkü.Eger daha baska onerileriniz varsa hazırım scooterlarda
  4. T

Nasil arkadaslar bu motor?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-sym-orbit-ii-125-316468138/detay 2.el 3000 km orbit2 3000tl yorumlariniz cok onemli ona gore alacagim. 2.el 2013 model olup 3000 kmde olmasi beni biraz kaygilandiriyor.Az degil mi km?
  5. T

Gelir belgesiz kredi veren bankalar

Arkadasim motor almak icin kredi cekcek.3400 ₺.Ama calismiyor.Aylik 400₺ burs ve 475₺ nafaka aliyor duzenli gelir var yani.Ama bunu kabul etmemis vakifbank ile ziraatbank.Baska banka var mi bildiginiz?
  6. T

Randevu alirken hangisine dikkat etmeliyiz?

Surucu kursuna nazillide gittim ve sinavimi gectim.Kurs belgeler gelecem mebden dedigi icin daha gidemedim emniyete.Ikametgahim muglaya kayitli.Muglada gitsem emniyete olur mu?
  7. T

LS2-OF561 kask nasıldır?

http://www.motorcuejder.com.tr/LS2-OF561-WAVE-MAT-SIYAH-KASK,PR-160.html görünüşü çok güzel scooter için alacam.Güneş vizörü açılıp kapanabiliyor.Tek soru ağırlığı aslında.1000 yazıyor 1000 gram demek istemişer sanırım çok ağır değil mi?Hiç bilmiyorum ortalama kask ağırlığını yardımcı...
  8. T

Direksiyon sinavina girmeden

İstenilen ehliyet turu degisemiyor dimi? ben a1 vitesliye basvurdum yazili sinavi gectim ama a1 otomatik yapmak istiyodum.
  9. T

Direksiyon eğitimi kanuni breton

Herkese iyi forumlar.A1 ehliyet almak için girdiğim yazılı sınavı geçtim.Ama nugün ilk defa direksiyon dersi aldım ve acıkcası baya zorlandım. Kullandıgım motor kanuni bretondu.Motoru kaldıramadım.Debriyaja basıyorum gaza yükleniyorum biraz.Gazı artırken debriyajı bırakıyorum hafiften ama...
  10. T

Ehliyet sinav sonuclari

İnternette bulamadim.Ama kursumdan mesaj geldi tebrikler gectiniz diye.Bunlar nerden ogrendi hic bilmiyorum ama giren arkadaslar kursuna bir sorabilir
  11. T

İlk motorum ve pek anlamıyorum motor bakımından

daha geçenlerde sym symphony düşünüyordum.Scooterdan başka almam diyerekten.6000 tl.Forumda coğu kişi baslangıc motoru olarak ybr 125 öneriyor.O da aynı fiyat hemde japon.Sorum şu ben motor bakımından hiç anlamam bu yamaha ybr 125 bakım ister mi?Zincir yağlama vesaireden bahsediyorum.Motosiklet...
  12. T

Arka lastiğin disk fren olmaması

performansı çok etkiler mi acaba?Şundan soruyorum sym jet4 5500 tl arka kampana symphony 6500 tl arka disk.İkisi arasında fazla fark yok bunun dışında.1000 tl fazla vermeye değer mi? http://www.epey.com/motosiklet/karsilastir/26609-26610/sym-symphony-sr-125_sym-jet-4-125/ birde ön jantı daha...
  13. T

SYM üretimi durduruyor mu!!

Sym symphony üretimi durduluyor mu?Tamda almayı düşünüyordum.İnternette biraz araştırma yaptım bazı mesajlarda kullanıcılar üretiminin duracağı için almaktan son anda vazgeçtiklerini yazmışlar.Yine jet4 e döndük sanırsam
  14. T

Sym jet4 alacam ama

sizin başka önerileriniz var mı arkadaşlar?Ehliyeti nasipse haziranda alacam dolayısıyla motoruda.Otomatik scooter sym jet4,honda spacy,yamaha delight ve kymco agility modelleri ön planda.Sym jet 4 uygun geldi.Alacağım motorda 0 olmalı.Çünkü pek anlamam 2.elden 0 olsun temiz olsun.
  15. T

A1 mi A2 mi

İyi geceler herkese.Ben symjet4 almayi dusunuyorum.Otomatik vites oldugundan a1 ehliyet almayi dusunuyorum.Kursta adam a2 al hem vitesli hem vitessiz kullanirsin ileride dedi.Fakat motor tutkum yok ve hic vitesli motor almayi dusunmuyorum.Zorluk acisindan cok fark eder mi direksiyon sinavinda?

Yeni mesajlar