Randevu alirken hangisine dikkat etmeliyiz?

Surucu kursuna nazillide gittim ve sinavimi gectim.Kurs belgeler gelecem mebden dedigi icin daha gidemedim emniyete.Ikametgahim muglaya kayitli.Muglada gitsem emniyete olur mu?

Randevu alirken hangisine dikkat etmeliyiz? = İlk intiba önemlidir , güleç görünmeli ancak sırıtkan ve sümsükçe olmamalı, dişle ruhun kaynanasıdır parlak ve beyaz tabii , parfüm landın olabülür , ama ayağa düştü artık nıvea/slazenger sprey hojdur(baa sorarsaanız, doğal ter/lavanta zabunu akar) , gerisi özgüvene , genel kültüre demogolojiye kalmış, hayırlı işler.:queen:

muğla için randevu almana gerek yok gir emniyete 10 dakikaya alıyorsun zaten geçici belgeni :)

Emniyetten randevu alıcaksın belgelerinin tam olmasına dikkat et derim ben sana mesela sağlık raporu için göz pskiyatri vs gidiyosun eski tip kabul olmuyo onları tamamıyla tamamla belgelerini son güne atmazsan sorun yok ;)

Randevu alirken hangisine dikkat etmeliyiz? = İlk intiba önemlidir , güleç görünmeli ancak sırıtkan ve sümsükçe olmamalı, dişle ruhun kaynanasıdır parlak ve beyaz tabii , parfüm landın olabülür , ama ayağa düştü artık nıvea/slazenger sprey hojdur(baa sorarsaanız, doğal ter/lavanta zabunu akar) , gerisi özgüvene , genel kültüre demogolojiye kalmış, hayırlı işler.:queen:
Hocam kız mı istiyoruz ehliyet mi :D

Datcda zaten ikamet dedigin gibi olur ama aklima takilan soru bende sinava nazillide girdim kurs nazillide datca emniyet demesin bana sen nazilli emniyete gideceksin diye

datça trafik şubeyi arayıp sormak en güvenilir yol bence. sonra son dakika sürpriziyle karşılaşınca üzülme :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar