Gelir belgesiz kredi veren bankalar

Arkadasim motor almak icin kredi cekcek.3400 ₺.Ama calismiyor.Aylik 400₺ burs ve 475₺ nafaka aliyor duzenli gelir var yani.Ama bunu kabul etmemis vakifbank ile ziraatbank.Baska banka var mi bildiginiz?

Kredi notunu yükselten etkenler düzenli kredi kartı ödemesi ve sigortalı çalışma şartı gerisi fasa fiso

Benim de bir gelirim yok ancak kredi kartımı düzenli öderim ve hep fazla fazla öderim. Şuan 3.400 TL kredim hazır gidip çekmemi bekliyor ve hiç bir şey istemiyorlar.

Not: Yapı Kredi.

kredi alması çok zor, belki 2 kredi kartı ile o limiti yakalayabilir, ancak en fazla 9 taksit oluyor karta, yada 3,5 a sıfırı olan motorun 2. elini 2 ye falan alır kullanır para biriktirip

Denizbank'tan alabilme ihtimali var.Google a cepte kredi yazın.TC ve telefon numaranızı girin size verecekleri maksimum tutarı mesajda söyl
yolar.Ama 3400 TL vermezler.2000 falan.

Bi kac ay kredi karti kullansin duzenli odesin her banka verir. Gelir vergisine falan gerek yok .

Bana çalıştığım hâlde ING Bank kredi kartı vermemişti İş bankasından aldım mart ayından beri bütün ödemelerimi son ödeme günü bile gelmeden yaptım. Utansınlar :queen:

Merhaba

Burs dediginiz kyk bursu mu...beş katina kadar kredi cekilebiliyor idi sanırım arastirabilirsiniz.

Ben de kredi alamamıştım, gelirimi belgeleyemediğim için. Daha sonra kredi kartı aldım. Bir kaç ay düzenli ödemeden sonra 25 bine kadar kredi limitim oldu.

Şimdi istesem internet bankacılığından şubeye gitmeden krediyi kullanabiliyorum.

Sadece Denizbank hiçbir belge istemeden kredi kartı vermişti bana. Kart borcunu düzenli ödeyince sanırım kredi limiti de çıkardılar.

Arkadasim motor almak icin kredi cekcek.3400 ₺.Ama calismiyor.Aylik 400₺ burs ve 475₺ nafaka aliyor duzenli gelir var yani.Ama bunu kabul etmemis vakifbank ile ziraatbank.Baska banka var mi bildiginiz?

End kolayi Telefon evdeki internet avea 6ay düzenli fatura odesin..pahalı model telefon alsın tarifeye ek s7/iPhone 6s-6s Plus daha kolay satılır para ya çevrilir ben şahsen öyle alacağım motoru..
3sene önce is yerinden maaş alamadık kartlar patladı avukatlık icralik oldum puan 580 aradan 2.5sene geçti hala puan yükselmedi kredi çekemiyorum düzenli gelirim var bunu evraki var (maas bodro ispatlarim) ama herkes findex banka puanına bakıyor..

Geçen sene Yapı Kredi kredi kartı aldım. Maaş bankam olduğu için kendileri verdi. 7-8 ay boyunca ayda ortalama 200-300TL civarı harcama yapıp düzenli ödedim. Yapı Kredi'nin mobil uygulamasında mobil kredi var. Ara ara ona başvurdum. İlk başlarda red geldi sonrasında ufak ufak krediler çıktı. Şimdi 23binTL kredi çıktı, 8bin çekip motor aldım.
Öncesinde de kara listeye girmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar