diğerleri gibi ön disk, arka kampanadır. frenleri gayet iyi tutar. 7 yıldır kullanırım hiç bir sıkıntı yaşamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
diğerleri gibi ön disk, arka kampanadır. frenleri gayet iyi tutar. 7 yıldır kullanırım hiç bir sıkıntı yaşamadım.
deponun nerede olduğunun bir önemi yok,zaten çoğunun deposu aynı yerde oturağın altındadır.
ivmelenmesi, çekişi, gücü çok iyidir. son sürati 100-105 km. civarındadır.
motoru seramik silindirli ve çok sağlamdır.
başta da yazdığım gibi 2 eksisi var; parça fiyatları ve yakıtı.
kronik arızası manifolt yarılır elinden geliyorsa 40- lira gibi bir fiyata alır kendin takarsın. belli bir zaman sonra karbüratörden sıkıntı yaşayabilirsin onun da çaresi 60-70 liraya Asya Nostalji karbüratörü ile değiştirir devam edersin.
Fidlle ll yi Türkiyeye ilk girdiğinde alanlardan birisiyim. bizim motorlar İzmir Motoran montajı değil orijinal olarak ithal gelenlerden.
sonuç olarak; şimdi alsan yine alırmısınız diye sorsanız kesinlikle almam. param azsa Hint malı motorlardan birisini alırım, param varsa Honda alırım.
Şu anda 3 motorum var hepsini kullanıyorum, Fidlle, Bajaj Discover ve Honda Spacy Alpha.