Sym orbit2 alsam mi?

Biliyorum eski başlıklar var ama burda belki yorum yapmayan arkadaşların yorumlari olur.Nasil motor almaya deger mi?sifiri 4700 ile 5000 arasi degisiyor sanirim.Symphony düşünüyordum ama param yetmeyecek gibi daha sigortasi ekipmani var çünkü.Eger daha baska onerileriniz varsa hazırım scooterlarda

Hem orbit hem fiddle kullandım şuan fiddle sahibiyim aynı motoru kullanıyor diyolar ama fiddle daha seri bir motor orbitin selesi daha dar orbit az bi farkda olsa giddle dan az yakıyor ama az binfark var şekil şemal olarak fiddle bence daha önde ilerisi için fiddle daha avantajlı çünkü 2. El piyasası mevcut ve hareketli orbitin piyasası yok satarken zorlanırsın artcılı da kullanacaksan fiddle daha rahat oluyor benim tavsiye fiddle dan yana üzmez sıkıntı yapmaz ve facebook grubunda bi sorunun olsa anında yanıt verecek yardım severlerle doludur şimdiden hayırlı olsun

Sağol fiddle 3 var bildigim kadariyla o butcemi aşar fiddle2 ye bakacam

2009 dan beri fidlee kullanıyorum bana sorarsan uzak dur. hem çok yakar hem parçası aşırı pahalıdır. Hindistan üretimi motorlara bak, sağlam parçası çok ucuz yakıtı iyi.
5 yıl garantili olanı bile var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2009 dan beri fidlee kullanıyorum bana sorarsan uzak dur. hem çok yakar hem parçası aşırı pahalıdır. Hindistan üretimi motorlara bak, sağlam parçası çok ucuz yakıtı iyi.
5 yıl garantili olanı bile var.

ön arka kampana fren olduğunuda yazsaydınız kampana frenin tutmadığınıda

Deponun tam topcase geldiği yerde olduğunuda yazsaydınız bide ivmelenmesinin yavaş olduğu

diğerleri gibi ön disk, arka kampanadır. frenleri gayet iyi tutar. 7 yıldır kullanırım hiç bir sıkıntı yaşamadım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------

diğerleri gibi ön disk, arka kampanadır. frenleri gayet iyi tutar. 7 yıldır kullanırım hiç bir sıkıntı yaşamadım.
deponun nerede olduğunun bir önemi yok,zaten çoğunun deposu aynı yerde oturağın altındadır.
ivmelenmesi, çekişi, gücü çok iyidir. son sürati 100-105 km. civarındadır.
motoru seramik silindirli ve çok sağlamdır.
başta da yazdığım gibi 2 eksisi var; parça fiyatları ve yakıtı.
kronik arızası manifolt yarılır elinden geliyorsa 40- lira gibi bir fiyata alır kendin takarsın. belli bir zaman sonra karbüratörden sıkıntı yaşayabilirsin onun da çaresi 60-70 liraya Asya Nostalji karbüratörü ile değiştirir devam edersin.
Fidlle ll yi Türkiyeye ilk girdiğinde alanlardan birisiyim. bizim motorlar İzmir Motoran montajı değil orijinal olarak ithal gelenlerden.
sonuç olarak; şimdi alsan yine alırmısınız diye sorsanız kesinlikle almam. param azsa Hint malı motorlardan birisini alırım, param varsa Honda alırım.
Şu anda 3 motorum var hepsini kullanıyorum, Fidlle, Bajaj Discover ve Honda Spacy Alpha.

Hocam peki sym nin diger modelleri nasıldır sence?orbit 2 ile jet4.Bulundugum yerde sadece sym bayi var da

Orbitte jet4 de fiddle da aynı motoru kullanıyorlarbkardeş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar