Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar geçen hafta 2015 model cbr 125 aldım. Yeni farketim vtesi 1 den 2ye çekerken tak diye bir ses geliyor bazende boşa atıyor acaba şansımanda mı sıkıntı var sizin fikirleriniz alabilir miyim
İyi günler 2 gündür diz ve dirseklik arıyorum bir tanede karar kıldım ama size sormak istediğim cırt cırtlı galiba bu kaza anında çıkar mı 100 tl civarı bütçem var tavsiyeleriniz nelerdir...
Yaklaşık 2 hafta önce açtığım kanalıma davetlisiniz öyle trafikteki yaşadığım olayları editleyip yüklüyorum şimdilik :mrgreen:
Kanalım: https://www.youtube.com/channel/UCOfzCW8JIovvY4TkJgR9p0g
Herkese iyi forumlar ben yaklaşık 2 ay önce yetkili bayiden kanuni sl 125 aldım fakat 2 ay sonra tesadüfen benim mootrun aynısından gördüm selesi farklıydı interneten araştırdım ve orjinal selenin o olduğunu anladım. Kanuniyi aradım bayiyle halledin diyor bugün bayiye gidiceğim fakat adam yok...
Arkadaşlar iyi akşamlar ilk motorumu 2 hafta önce aldım 3 bin liraya kanuni breton sl 125 aldım. Ancak motordan soğuttu beni öncelikle motor slk zamanlar stop ediyordu şu an inanılmaz derecede çok stop ediyor. 2 Gün öncede devir saati bozuldu. İnterneten bakıyorum motor sanki yokmuşçasına az...
Arkadaşlar çok özür dileyerek konuyu açıyorum. Biliyorum çok sıktı kaks konuları ama yardımınıza ihtiyacım var. İlk kez motor alıcağım önce aksesuarları toplayım dedim. Kask alıcam interneten kafa ölçümü aldım 58 çıktı. Acaba M kask alsam çok mu bol gelir? zamanla esneme oluyor mu kasklarda...
Arkadaşlar iyi günler bir soru kafama takıldı. Kask alıcağız ama okuduğuma göre kask düşerse büyük ihtimal çöp oluyor. Peki mesala dükkan sahibi rafa koyarken düşürse geri koysa biz nasıl anlıyacağız onun düşmüş olduğunu?
Yurtdışından kask getirirmek sıkıntı olur mu yani gümrükte felan şu ürünü almayı düşünüyorumda
http://tr.aliexpress.com/item/New-arrival-Kawasaki-motorcycle-Helmet-Men-professional-racing-helmet-full-face-helmet-motocicleta-capacete-DOT-Approved/32260874780.html?isOrigTitle=true
Merhaba arkadaşlar ailemi motor almaya ikna ettim şimdi sıra ehliyet sonrasında cbr 125 almayı düşünüyorum ama şöyle bir sıkıntım var bizim buralarda ne kapalı garaj nede otopark var. Motor güvenliği için napmama gerekiyor gidipte bir direğe bağlamak istemiyorum veya 2. katta oturuyoruz merdiven...
Adamların sitesi 2 gündür çökmüş durumda (benim gördügüm 2 gün belki daha fazladır) ulan ne düzeltiyolar ne bakıyolar kendileride girmiyor heralde siteye :queen::queen:
Arkadaşlar kolay gelsin seneye mayıs haziran gibi motor almayı düşünüyorumda, aksesuarlar için (kask kamerasi felanda dahil) öyle çok pahalı olmadığı sürece ne kadar ayırmam gerekir şimdiden teşekkürler. (veya siz ne kadar harcadınız bilgi açısından söylerseniz çok iyi olur)
Herkese iyi günler abilerim kardeşlerim. İlk defa motor alıcağım sene üniversiteye gitmem vesilesiyle. 4 bin civarı bir bühçem var başlangıç spor motor olarak çin malıyla mı başlayım? Eğer çin malı ile başla diyorsanız yedek parçası ucuz ve olabildiğince az arıza veren bir marka önerir misiniz...