Motorcu aksesuarları

Arkadaşlar kolay gelsin seneye mayıs haziran gibi motor almayı düşünüyorumda, aksesuarlar için (kask kamerasi felanda dahil) öyle çok pahalı olmadığı sürece ne kadar ayırmam gerekir şimdiden teşekkürler. (veya siz ne kadar harcadınız bilgi açısından söylerseniz çok iyi olur)

Koca sene zamanın var. Sitede bir çok ürünün kullanıcı yorumu mevcut. Biraz araştır ve kendine uyan seçeneklerden liste yap. Eleye eleye istediğini bulursun zaten. Bulamazsan arasında kaldığın 2 3 şey hakkında burada yardımcı olurlar. 5.000 liraya donanırsın, 500 liraya da.

Prohel colombia 4 mevsim mont 300 tl , Mt revenge sharp 5 yıldız 330 tl , Venom mafsallı dizlik 65 tl , Armode dirseklik 25 tl , Abus granit disk kilidi 129 Euro , Tersane zinciri grade 100 1,5 metre 159 tl , Yazlık korumalı eldiven 70 tl. Daha kışlık alışveriş yapmadım pantolon almayı şimdilik düşünmüyorum çok hızlı kullanmıyorum zaten , bir de uzun bot almam lazım o da kafadan bi 240 - 300 tlden başlıyor. Aldıklarım orta seviye bir de, masraflı iş yani :D

Adam gibi parana kiy kaliteli deri ceket eldiven vs al bana kalirsa, allah gostermesin yinede bir kaza aninda belli ediyor kendini

öğrenci olmasam kıyarımda bu bile baya sarsıyor :D ama 2 bin bile yetmiyecek gibi gözüküyor.

Prohel colombia 4 mevsim mont 300 tl , Mt revenge sharp 5 yıldız 330 tl , Venom mafsallı dizlik 65 tl , Armode dirseklik 25 tl , Abus granit disk kilidi 129 Euro , Tersane zinciri grade 100 1,5 metre 159 tl , Yazlık korumalı eldiven 70 tl. Daha kışlık alışveriş yapmadım pantolon almayı şimdilik düşünmüyorum çok hızlı kullanmıyorum zaten , bir de uzun bot almam lazım o da kafadan bi 240 - 300 tlden başlıyor. Aldıklarım orta seviye bir de, masraflı iş yani :D
MT Revenge rüzgar sesi alıyo mu ? 100km hız üzerinde nasıl ? 120-130 giderken kafa şişirir mi ?

öğrenci olmasam kıyarımda bu bile baya sarsıyor :D ama 2 bin bile yetmiyecek gibi gözüküyor.

Merhaba,

Öğrenci olsanız da harçlıklarınızı biriktirin, yine de kıyın.. Yerlerde sürüklenir, taklalar atarken o geçen kısa vakitte "keşke" çok can yakabilir.

MT Revenge rüzgar sesi alıyo mu ? 100km hız üzerinde nasıl ? 120-130 giderken kafa şişirir mi ?

Merhaba , henüz motosikletim rodajda olduğu için o hızlara çıkmadım ama gayet güzel ,rüzgar sesi duymadım 70le giderken. Havalandırması yeterli , ama motoru daha iyi duyabilmek ayırt edebilmek için kulak tıkacı almayı düşünüyorum.

Bro bende ogrenciyim bu yasta sukur cbf 250 motorum 4riders deri montum ls2 370.1 kaskim scoyco eldivenlerim var (dandik) var yakindada nasipse dizlik ile eldivenleri mi kaliteli birsey ile degistiricem (malum bayram), yemiyorum icmiyorum motoruma benzin atiyorum kendime ekipman aliyorum. 2 kere kaza yaptim hatam olmamasina ragmen eldiven vardi korumali yinede serce parmagim kirildi bilegimdeki lifler yirtilma asamasina geldi. Bunlari yasadiktan sonra keske ac kalsaydimda ekipman alsaydim durumuna geliyosun zaten. Motorum 20-23 kurus yakmasa kesinlikle cok daha saglam ekipmanlar alirim benimde sartlarim bu :)

Merhaba , henüz motosikletim rodajda olduğu için o hızlara çıkmadım ama gayet güzel ,rüzgar sesi duymadım 70le giderken. Havalandırması yeterli , ama motoru daha iyi duyabilmek ayırt edebilmek için kulak tıkacı almayı düşünüyorum.

kulak tıkacı sadece onun için değildir elbet..İleri yaşlarda duyma yetimizi kaybetmemek adına da önemli , farkındalık olması açısından yazıyorum..
Muhakkak birer çift edinin.. Sürdükten sonra farkedeceksiniz, "oh be" gibi tepkiler vermeniz olasıdır, bilginize :)

Kazasız belasız

Son mesajımı yazdıktan sonra 33 sn daha beklemem gerekiyormuş, ben 33 saniye boyunca sıkılırım,bekleyemem ki, sonra ortaya böyle saçma sapan şeyler çıkıyor işte :pl:

kulak tıkacı sadece onun için değildir elbet..İleri yaşlarda duyma yetimizi kaybetmemek adına da önemli , farkındalık olması açısından yazıyorum..
Muhakkak birer çift edinin.. Sürdükten sonra farkedeceksiniz, "oh be" gibi tepkiler vermeniz olasıdır, bilginize :)

Kazasız belasız

Son mesajımı yazdıktan sonra 33 sn daha beklemem gerekiyormuş, ben 33 saniye boyunca sıkılırım,bekleyemem ki, sonra ortaya böyle saçma sapan şeyler çıkıyor işte :pl:

Evet kesinlikle faydası çok büyük , mutlaka herkesin kullanması lazım. :) Çok teşekkürler cümlemizin kazasız belasız olsun yolları , tekeri düz bassın :)

Kask kamerasi ne zaman alinmasi gereken bir motosiklet aksesuari oldu? =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar