motosiklet güvenliği

Merhaba arkadaşlar ailemi motor almaya ikna ettim şimdi sıra ehliyet sonrasında cbr 125 almayı düşünüyorum ama şöyle bir sıkıntım var bizim buralarda ne kapalı garaj nede otopark var. Motor güvenliği için napmama gerekiyor gidipte bir direğe bağlamak istemiyorum veya 2. katta oturuyoruz merdiven çıkartabilir miyim? gerekirse eve sokarım :pl: şimdiden teşekkürler.

En basit olarak saglam bir direk bu direge yukaridan zinciri baglamak yani yerde olursa destek alip keserler guzel bir disk kilidi iki tane birde ortu yani adoini unuttum branda iste ve en onemlisi kameranin onu kamerasi olN biyere koy eve cikartamazsin rezidans olmadiktan sonra burda bi abi vardi r1 aldi evine cikaryitiyordu ama adam bilmem kacinci katta ve rezidansyta oturuyordu :) sen merdiven ile cikarticaksin ikinci gun bikarsin birakirsin motoru

bir rampa yapılıp apartman içine kitlenebilir. disk kilidi ve alarmı da eklersen elinden geleni yapmış olursun

images

images

http://www.novagaraj.com/modeller.html

bunlar işini görebilir. kapalı otopark ın olmadığı bir yere taşınırsam ben alacağım :cat:

Cbr alınca yapabilecek bişeyin yok, çok fazla çalınıyor ve bunu kabullenmelisin. Kapalı garajdan bile çalarlar yerini biliyolarsa. Kasko yaptır yaptırılabiliyosa.

Nova çok pahalıya benziyor o sıkıntı diğer dediklerinize bi göz atcam ama çok can sıkıcı bir durum artık kilit milit ne varsa dayıyacam birde çevikler var onların yanına bırakırım artık gerisi allah kerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar