Diz ve Dirseklik tavsiye

İyi günler 2 gündür diz ve dirseklik arıyorum bir tanede karar kıldım ama size sormak istediğim cırt cırtlı galiba bu kaza anında çıkar mı 100 tl civarı bütçem var tavsiyeleriniz nelerdir?

http://tr.aliexpress.com/item/Protective-Gears-Motorcycle-Protective-kneepad-Scoyco-K12-Motorcycle-Sport-Guard-Motocross-Protector-Gear-Knee-Racing-Knee/32417994524.html?isOrigTitle=true

diz ve dirseklik almak demek korumali pantolon ve korumali mont kullanmayacaksin demek... oldukca sikintili bir durum kardes..kazalarda agir doku kayiplarina hazirlikli ol..

Kimiside pantolon tam oturmuyo dize tam koruması yom diyor kafam karıştı

ayaktayken dediğin doğru ama bendede var korumalı pantolon ayaktayken dizdeki korumalar biraz rahatsız ve dışarda gibi ama oturunca yerine oturuyor merak etme cekette zaten oyle bir problem yok ceket ve pantolon al hadi darbeye karşı korudu diyelim dizliğin ve dirsekliğin sürtünmeye ve ısıya ney koruyacak

ayaktayken dediğin doğru ama bendede var korumalı pantolon ayaktayken dizdeki korumalar biraz rahatsız ve dışarda gibi ama oturunca yerine oturuyor merak etme cekette zaten oyle bir problem yok ceket ve pantolon al hadi darbeye karşı korudu diyelim dizliğin ve dirsekliğin sürtünmeye ve ısıya ney koruyacak

Bende yeni ekipmanlar geldi kafayı yiyodum pantolon tam oturmadı napacam yaa diyee hızır mısın nesin saol yaa dostum :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar