İlk motorum delirmek üzereyim

Arkadaşlar iyi akşamlar ilk motorumu 2 hafta önce aldım 3 bin liraya kanuni breton sl 125 aldım. Ancak motordan soğuttu beni öncelikle motor slk zamanlar stop ediyordu şu an inanılmaz derecede çok stop ediyor. 2 Gün öncede devir saati bozuldu. İnterneten bakıyorum motor sanki yokmuşçasına az kulanıcısı var sanırım piyasasıda yok yarın satmaya kalksam kesin satamamda. Motor henüz 200 küsür kmde ama canımı çok sıktı iade edebilir miyim. 2 yıl garantisi var galiba 5ten fazla sorun verirse tüketicü haklarına başvurabiliyoruz. Ayrıca haftaya büyük ihtimal servise götürcem yanıma kaç para almalıyım ürünün değişen parçalarını garanti mi karşılar yoksa benden koparmaya mı çalışırlar şimdiden teşekkürler.

motoru servise her soktuğunuzda servisten kaşeli servis fişi/kağıdı alın. 3 veya 4 kez gittikten sonra eğer sorun düzelmez ise iade hakkınız var.

Karbüratörlü motosikletler ısınana kadar stop edebilir. Bu arıza değil. Belli bir süre ya aragaz yada jigleyi açmanız gerekiyor. Isınana kadar 3-5 dk. Yoksa rolantide stop edebilir.

Devir saati olayınız kesinlikle garantinin değiştirmesi gereken birşey. Tabiki hatayı size yıkmaya çalışabilirler. Siz inatçı olun. Hakkınızı isteyin.

motoru servise her soktuğunuzda servisten kaşeli servis fişi/kağıdı alın. 3 veya 4 kez gittikten sonra eğer sorun düzelmez ise iade hakkınız var.

2 yıl içinde mi 3 4 kere

Karbüratörlü motosikletler ısınana kadar stop edebilir. Bu arıza değil. Belli bir süre ya aragaz yada jigleyi açmanız gerekiyor. Isınana kadar 3-5 dk. Yoksa rolantide stop edebilir.

Devir saati olayınız kesinlikle garantinin değiştirmesi gereken birşey. Tabiki hatayı size yıkmaya çalışabilirler. Siz inatçı olun. Hakkınızı isteyin.

Hocam peki motoru servise götürünce herhangi bir ücret talep ediyolar mı 2 yıl garantili motor.

Devir saatini sifiriyla degistirip iscilik parasi isterler sanirim. Ama beko12345'in dedigi gibi.ustune yikmaya calisirlar inadina mahkemeye veririm v.b ustlerine git

Benim servisim; "ne arıza yaparsa , a dan z ye hangi parça olursa olsun beni ara hemen yenisini isteriz kardeşim" der. Her seferinde ilgilenir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar