sandıkçı kullanıcısının son içeriği

1. sandıkçı

Motofc'ye ulaşamıyorum

3 haziran da revit mont siparişi verdim.Ordan gelecek bir akrabama kargolatıp onunla getirtecektim.Motofc yurtdışına 3 gün içinde kargoda yazdığı ürünü Almanya içinde göndermedi.Ne telefonlara ne maillere ne de sosyal medya hesaplarına cevap vermiyorlar.Belli ki operasyonları çökmüş,alışveriş...
  2. sandıkçı

Giden aracın kapısı açılıyor,ufak bir kaza

Dostlar selamlar; Beşiktaş'da taksinin kapısı açılıp sol yolcu ayaklığıma çarptı.Sonrasındaki sorumsuz ukela tavırlar.Hareket halindeki bir aracın kapısının açılması gayet normal bir durum mu, anlayamadım. https://youtu.be/Dbif_v4rQGU
  3. sandıkçı

Ayak üşütmeyen bot tavsiyesi

Selamlar ; Uzun zamandır bot arayışı içindeyim.Pek çok markayı denedik hala bi sonuç alamadım.En son https://www.drdmotorbikes.com/gaerne-g-razor-goretex-bot-siyah bu ürünü aldım.Değişen bir durum yok ayaklar yine hipotermi.Koruma özelliği artık benim için 2. planda oldu.Birinci öncelik...
  4. sandıkçı

Scorpion ADX-1 Kask Vidası

Kaskımın vidası yolda gevşeyip otobanda düştü.Yurtdışında buldum ancak çok maliyetli. Bu vidayı ülkemizde bulabileceğim veya yaptırabileceğim herhangi bir yer varmıdır fikirlerinizi bekliyorum. [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  5. sandıkçı

SYM Joymax250 kombine freni iptal ettirdim.

Bana göre frenlemeyi olumsuz etkileyen bir sistemi çok uğraşarak iptal ettirdim.Genelde hiçbir servis veya tamirci bunu yapmak istemiyor.SYM Sevpa saolsun yardımcı oldu,iptal ettik. Şu an durum bence çok daha iyi.En azından ön taraftan gelecek tepkiyi,ben daha kontrollü bir şekilde...
  6. sandıkçı

Sym Joymax için Abs Taktırmak

Selamlar dostlar; 2015 Sym Joymax250 lim var.Sadece ön teker için abs düşünüyorum.Tahminimce kaliper değişecek ve Abs okuyucu,beyni lazım. Bu tarz bir işlem yapılabilirmi?Herhangi marka,model ABS beyni takılabilirmi?Daha önce bu tarz bir custom tecrübesi olan dostlardan fikirlerini...
  7. sandıkçı

FC-Moto dan Alışveriş

Selamlar dostlar; Hava durumları malum,artık windstopper içlikler kotun altında yetersiz kalıyor.Motosiklet pantolonu almaya karar verdim.Ancak bu diyarlarda fiyatlar malumunuz.Almaya karar verdiğim ürünün linki; https://www.drdmotorbikes.com/spidi-x-tour-h2out-touring-lamine-pantolon...
  8. sandıkçı

4 riders Travel wp Bot -Uzak durun!!!

Motomax'den satın aldığım bu botları kesinlikle hiçbir motosiklet sürücüsünün satın almasını istemem.Youtube deki incelemeler gerçeğı yansıtmamakta.Botlar heryerinden su alıyor.Hadi bu durumu geçtim ciddi derecede ayaklarızı üşütüyor.Sanki ayağımda spor ayakkabı var gibi donuyorum.Korumasız...
  9. sandıkçı

Nmax balata değişimi ve DENİMOTO

10.000 kmdeki nmax125 için balata değişim fiyatı aldım servisten.Balatanın satış fiyatı Yamaha servislerinde hem yüksek,hemde işçilik ve balata spreyi ücreti ekleniyor üzerine.Daha sonra fren balata ve hidrolik sıvısı değişimi yapan Denimoto'yu netten buldum ve gittim.İşletme sahibi Murat bey...
  10. sandıkçı

Tech 90 level 2 sırt koruma yırtılması

Dostlar selamlar.Yazlık ve kışlık montun içinde kullandığım 3-4 aylık olan bu korumanın geçtiğimiz günlerde yırtıldığını farkettim.Sizce bu durum normalmi?, özellikle tech90'ın bu level2 korumasını kullanan dostların fikirlerini bekliyorum..
  11. sandıkçı

Nmax sellektör 4lü kütük değişimi ve Sis montajı

Nmaxlere malesef dörtlü ve sellektör koymamışlar.Bunun için bangood.com dan satın aldığım kütüğü montaj yaptırdım.Malzemenin linki...
  12. sandıkçı

Yamaha Tuna -Haksız kazanç

Selamlar, Geçen hafta Cumartesi kaza yapan nmax'i Yamaha Tuna'ya çekici ile biraktık.Bayi kapalı olduğu için pztye kadar otoparklarında kaldı.Pzt günü gittiğimizde 5.000 civarı onarım bedeli çıktı.Bu rakam servis yetkilerinin beyanına göre kesin değil dışardan göz kararı ,söküldüğünde rakam...
  13. sandıkçı

Nmax SPY5000M Alarm Montajı

2 ay önce Yamaha Nmax satın aldım.Yamaha'nın servisleri malum düzgün olanına ben denk gelmedim.Daha önce Xmax'i satmamdaki nedenlerden birisidir. Kaskoya bütçe ayıramadığım için her zamanki yedek silahım olan SPY5000M aldım.Maxitekno'dan 300 tlye ürün geldi ve çile tahmin ettiğim gibi...
  14. sandıkçı

KIŞLIK ELDİVEN TAVSİYE(UYGUN FİYATLI)-VEXO WS10

2 Aydır kullandığım eldivenin artı ve eksi yönlerini sizinle paylaşacağım. + yönleri Fiyatına göre iyi iş yapıyor,su geçirmedi, Parmaktaki silecek çok işe yarıyor (bundan sonra olmazsa olmaz oldu benim için), Dikişleri sağlam ,biraz dar almama rağmen herhangi bir atma,yırtılma olmadı, El üstü...