Motofc'ye ulaşamıyorum

3 haziran da revit mont siparişi verdim.Ordan gelecek bir akrabama kargolatıp onunla getirtecektim.Motofc yurtdışına 3 gün içinde kargoda yazdığı ürünü Almanya içinde göndermedi.Ne telefonlara ne maillere ne de sosyal medya hesaplarına cevap vermiyorlar.Belli ki operasyonları çökmüş,alışveriş yapacakların dikkatine...
::unsure::

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
E-postalara hemen cevap vermiyorlar zaten. 5 günden aşağı dönüş yapmadılar bana. Diğer türlü ulaşmaya çalışmadım. Bilemiyorum.

Arayın bence o zaman. Orada olsam gider iletirdim sorununuzu da değilim maalesef. Buradan yardım edemem.

Ürünü Almanya'dan akrabalara ısrarla hergün arattırmam ve ulaştıktan sonra ki ısrarla kargoya verebildiler.Ürün Almanya'da kargolandıktan sonra bana dönüş yapıp çok yoğun oldukları anlatan mesaj yazmışlar.(Beni derdine niye ortak ediyor onu da anlamadım) Almaya'dan birisine arattırıp konuşmasaydık belkide hala gönderilmemişti.

İlk siparişim değil ama artık tuhaf durumdalar..Ben Almanya içinde teslimli sipariş verdim, bir de bunun Türkiye'ye gönderilme süresi ve gümrük saçmalıkları var.Bu aralar sipariş verirken dikkat etmenizi,geniş zamanda teslim alınacağını hesaplamanızı öneririm.

F54

almanyadaki akraba gümrükte sorun yaşar mı beraberinde getirirken ? bende bir takım öhlins yay sipariş vereyim diyorum almanya dan kuzen gelirken arabaya koyup getirsin

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
almanyadaki akraba gümrükte sorun yaşar mı beraberinde getirirken ? bende bir takım öhlins yay sipariş vereyim diyorum almanya dan kuzen gelirken arabaya koyup getirsin

Sorun yaşamaz sanırım. Kendim giyeceğim deyip geçirir sınırdan.
Yayı da bagajında geçirebilir sorun çıkacağını sanmıyorum.

Ben geçen ay kapıkule'den içeri girdim. Arabada çocuklar da vardı, Tam gümrükçü bagajı açarken çocuklar bulgaristan'dan hediyelik eşyacıdan aldığımız tahta kurbağayı gösterip kurbağa aldık onu kaçırıyoruz dediler gümrükçü gülmekten bagaja bakmayı unuttu, kapağı kapatıp geçin dedi.

Ürünün askısını ,kutusunu,etiketleri çıkartırıp öyle valize koydurttum.Herhangi bir durdurma da ''kendisini motosikletle almaya gelineceğini,güvenlik amaçlı giymesi gerektiğini,kendi montu olduğunu '' söylemesini tembihledim. :)
Hiçbir sorun olmadı,kimse birşey sormamış.

Ben Dereköy sınırdan sık sık geçiyorum, o anki gümrük memurunun insiyatifine kalmış fakat bence pek sorun olmaz, kutusunda değilse genelde sormuyorlar.

En son bir arkadaş ufak çocuk scooter'ı istedi, onu kutusuyla geçirdim fatura sordular, fatura falan almamıştım zaten ama yinede sorun olmadı. Aynı üründen birden fazla varsa o zaman sorun olabilir.

İlk taşınırken de benim ve eşimin bütün motorsiklet ekipmanı arabada duruyordu, henüz koyacak yer bulamamıştım. Kasklar, eldivenler, botlar v.s bagajdayken bir kaç kez giriş çıkış yaptım. Kimse bir şey demedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar