Nmax SPY5000M Alarm Montajı

2 ay önce Yamaha Nmax satın aldım.Yamaha'nın servisleri malum düzgün olanına ben denk gelmedim.Daha önce Xmax'i satmamdaki nedenlerden birisidir.
Kaskoya bütçe ayıramadığım için her zamanki yedek silahım olan SPY5000M aldım.Maxitekno'dan 300 tlye ürün geldi ve çile tahmin ettiğim gibi başladı.İst'daki tüm Yamaha servislerini aradım,bazılarına gittim.Aldığım fiyatlar 150 ile 250 tl arasında fahiş rakamlar.Hadi rakamları kabul ettim ancak bugün git yarın gel,bu hafta doluyuz,motosikleti sabahtan bize bırakın ertesi gün alın,2-3 saat sürer o montaj saatlik işçilik ücreti alınır,Hatta Motorunuz garantiden çıkar diyen en meşhur Yamaha servisi bile var.(Sadece elektrik tesisatını garantiden çıkarabilirler)

Daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle Üsküdar'da Cemogaraj diye bir yere gittim.Gönülsüz olarak gittiğim yerde Yamahanın hiçbir servisinde göremediğim özeni ve yapılan usta işçiliği gördüm.Alarmın montajı 20-25 dk sürmedi.Ayrıca kendiside montaj dahil olarak bu alarmdan satıyor,sis farı ve çakar montajıda yapıyormuş.Ben memnun kaldım ve bir daha asla serviste elektrik işi yaptırmam.Ayrıca kendiside forumun eskilerinden.Alarm hakkında birşey yazmıyorum zibil gibi video var youtube da.

QLjj8k

P1jj29.jpg

grQQv3.jpg

9ajjWk.jpg

MVjj8N.jpg

QLjj8k.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
hayırlı olsun bende kendi motosiklet için elektrikcim var orada yaptırıyorum herşeyi
spy5000m 1 yıldan fazladir aktiftir kullanıyorum motora hiçbir zararı yok
uyurken yastığın altına koyuyorum kumandayi kafa rahat
yada pcde oyun oynarken yemek yerken duşa girerken kumanda hep yanımda birşey olunca anında haberim oluyor bu süper birşey
radya dalgaları ile çalıştığı için duvarlar sorun olmuyor çok güçlü bir çekim kalitesi var
anahtarsiz çalıştırma durdurma vb mikrodalga sensörü birton özelliği var
mikrodalga sensörü motoru birisi ellemesini bırak motorun yanına gelince sensör motorun yanında birileri dolaştığını anlayıp başlıyor ötmeye ve tabiki kumandaya da bildirim geliyor
ama mikrodalga sensörü akü den yer sürekli açık olduğu için ve aktif olarak sürekli sinyal yaydığı için bende kapalı

Son düzenleme:
Super Moderator
Cemalettin adamdır, aynı zamanda kendisi de forumu göz ucu ile takip eder. Dürüst, efendi ve esnaf bir arkadaştır, 650F 'imi, Z1000SX 'i , Versys 1000'i Sadece Cemo'ya götürdüm, ve Şimdi de R1200GS Adv'yi götüreceğim, başkasına el sürdürmem.

Böyle insanları daha çok kişiye ulaştırmak icin çaba sarf etmeliyiz, dürüst ve işini hakkı ile yapan adam kalmadı piyasada.

Kesinlikle katılıyorum...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------

Kadıköy gibi kalabalık yerlere park edince o sensör işkence oluyo.Mikrodalga sensörü kumandadan kapatılabiliyormu.?

Kesinlikle katılıyorum...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------

Kadıköy gibi kalabalık yerlere park edince o sensör işkence oluyo.Mikrodalga sensörü kumandadan kapatılabiliyormu.?

evet kapatılıyor
nasıl kapatıldığını gün içinde buraya yazarım

Bende bir destek atayım. Ülkede usta bulmak çok zor özellikle elektrik üzerine. İşi bilmeyen insanların tesisatı kurcalayıp motorun yanmasına sebep olduğu olaylara da şahit oldum. Cemo garaj cidden bu konuda gördüğüm en iyi esnaf. Temiz işçilik, dürüstlük, güler yüz vs... her şey olması gerektiği gibi. Kesinlikle öneririm!

Tr de bir usta ismini logo olarak tasarlatiyorsa , o usta iyidir .Helal len.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar