Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam yüzeysel olarak var ama ne kadar derinlik gerekiyor yağ kaçırması için bilmiyorum. Keçeleri değiştirdikte toz keçeleri değişmedi. Ondan mı acaba yoksa kolon çiziklerinden mi, düzgün mü çakamadık... saçma sapan düşündürüyor insanı
1776706533
Ariete duyduk ama kullanmadım. NOK bulamadık...
Hocam kolondan mı keçeden mi çıldıracam ya. kesin teşhisde yok.
1776588930
NOK marka keçeyi Honda'dan mı talep edeceğiz hocam? Piyasada bulamayız sanırım.
1776589040
Sadece yola sürüyoruz abi. off road yapmıyoruz.
Hocam evet toz keçesini baktım çatlak yarık patlak aşınma deforme olmadığı için tekrardan yerine taktım ama sağ kolonda sıkıntı yok, sol eski durumuna döndü. Toz keçesinden mi ki? Bilemedim.
1776324844
Bir iki çizik görüyorum ama tırnağımı gezdirdiğimde takılmıyor. çok da derin değil yani...
Arkadaşlar merhabalar,
Geçen sene temmuz ayında Honda Cbf600 motosikletimin sol amortisör keçesi yağ sızdırmaya başladı. Kolon yağlanıyordu her bindiğimde. Babamında benimde elimizden gelir değiştirmek. Daha öncede F650 GS in keçelerini değiştirmiştik.
Değişimi yaptık, yeni keçeleri taktık...
Motosikleti alacak kişi aklını ve mantığını kullanacak. Anlamıyorsa uzman bir motosiklet kullanıcısı veya bu camiadan birilerine danışarak aracını satın almalı. İlan fiyatları her zaman şahısların vicdanında olan bir durum.
SÖZ MİLLETİN!, Oyum Moto Guzzi ve Mv Agusta! 😁
1772532713
Şu inazuma tam bir felaket, v-stromda tasarım trendlerinin gerisinde kaldı. Super sport da salladı ama diğer kategorilerde problem.
Farklı bir ustaya götürsek iyi olacak. Ağzına zıçtı diyebilriz. Randımansız bir iş oldu.
1757931008
Abi bi içerden bi dışardan güle güle oldu.
1757931037
Söküp götürdüm hocam içerden dışardan kaynak oldu ama heralde sağlıksız bir işlem oldu.
1757931073
Bir sorayım
Arkadaşlar selamlar.
Genelde motosiklete tek biniyorum, geçen hafta eşimle bir bölge turu yaptık. Göl kenarına inelim dedik hafif engebeli bir yerden geçerken "HIRÇ" etti. Eyvah dedim.
Damla damla inmeye başladı. Epey canım sıkıldı. Karter delindi sonuç olarak.
Bir arkadaşımın minibüsüne...