Arama sonuçlarınız

1. ramcixx

Sol Amortisör Keçe Değişimi (Yine kaçırıyor?)

Hocam yüzeysel olarak var ama ne kadar derinlik gerekiyor yağ kaçırması için bilmiyorum. Keçeleri değiştirdikte toz keçeleri değişmedi. Ondan mı acaba yoksa kolon çiziklerinden mi, düzgün mü çakamadık... saçma sapan düşündürüyor insanı 1776706533 Ariete duyduk ama kullanmadım. NOK bulamadık...
  2. ramcixx

Özellikle satan bir yer veya alışveriş platformu var mı hocam. Araştıracak mıyız?
  3. ramcixx

Hocam kolondan mı keçeden mi çıldıracam ya. kesin teşhisde yok. 1776588930 NOK marka keçeyi Honda'dan mı talep edeceğiz hocam? Piyasada bulamayız sanırım. 1776589040 Sadece yola sürüyoruz abi. off road yapmıyoruz.
  4. ramcixx

Hocam evet toz keçesini baktım çatlak yarık patlak aşınma deforme olmadığı için tekrardan yerine taktım ama sağ kolonda sıkıntı yok, sol eski durumuna döndü. Toz keçesinden mi ki? Bilemedim. 1776324844 Bir iki çizik görüyorum ama tırnağımı gezdirdiğimde takılmıyor. çok da derin değil yani...
  5. ramcixx

sürmek artık zevk vermiyor

Ara verin, yaşında ilerlediği gerçeğini jabul edin. Doyuma ulaşan nefis aynı şeyleri istemez artık.
  6. ramcixx

Arkadaşlar merhabalar, Geçen sene temmuz ayında Honda Cbf600 motosikletimin sol amortisör keçesi yağ sızdırmaya başladı. Kolon yağlanıyordu her bindiğimde. Babamında benimde elimizden gelir değiştirmek. Daha öncede F650 GS in keçelerini değiştirmiştik. Değişimi yaptık, yeni keçeleri taktık...
  7. ramcixx

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

Motorun kaldırımda olması öncelikle değerlendirilir kanımca.
  8. ramcixx

Bu ilan fiyatları ne ayak?

Motosikleti alacak kişi aklını ve mantığını kullanacak. Anlamıyorsa uzman bir motosiklet kullanıcısı veya bu camiadan birilerine danışarak aracını satın almalı. İlan fiyatları her zaman şahısların vicdanında olan bir durum.
  9. ramcixx

Türkiye'de Kıymeti Bilinmeyen Motosiklet Markaları

SÖZ MİLLETİN!, Oyum Moto Guzzi ve Mv Agusta! 😁 1772532713 Şu inazuma tam bir felaket, v-stromda tasarım trendlerinin gerisinde kaldı. Super sport da salladı ama diğer kategorilerde problem.
  10. ramcixx

En Kibirli Motosiklet Sürücü Tipleri

Motosikletten ziyade iş insanda bitiyor. Motora indirgemek hata olur.
  11. ramcixx

Kış geldi, motorlar yattı mı?

Bende basit bir adamım, anam evde gözlemeyi yapar, gömer, netflix izlerim.
  12. ramcixx

CBF600 Alt Karteri deldim. Çözüm?

Farklı bir ustaya götürsek iyi olacak. Ağzına zıçtı diyebilriz. Randımansız bir iş oldu. 1757931008 Abi bi içerden bi dışardan güle güle oldu. 1757931037 Söküp götürdüm hocam içerden dışardan kaynak oldu ama heralde sağlıksız bir işlem oldu. 1757931073 Bir sorayım
  13. ramcixx

CBF600 Alt Karteri deldim. Çözüm?

Arkadaşlar selamlar. Genelde motosiklete tek biniyorum, geçen hafta eşimle bir bölge turu yaptık. Göl kenarına inelim dedik hafif engebeli bir yerden geçerken "HIRÇ" etti. Eyvah dedim. Damla damla inmeye başladı. Epey canım sıkıldı. Karter delindi sonuç olarak. Bir arkadaşımın minibüsüne...
  14. ramcixx

motorda acemiyim ne yapmaliyim

bu soruyu 18 yaşımda bu foruma sormuştum :giggle:
  15. ramcixx

2025 Mart Güneydoğu Turu

Maşallah güzel bir gezi olmuş. Bol molalı..
  16. ramcixx

Kurufasülye Yeme Uğruna Taraklı'ya Gazladım / Belgesel Tadında Video Oldu

Abi taraklı demişsinde ben ıspartadayım mesela Taraklı neresi? İl ilçe belirteydin bizimde midemize bi kuru fasulya girerdi belki 😊
  17. ramcixx

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Sürüş konusunda instagramda önüme birkaç videosu çıktı. Bunlar hep fenomen olayım, tanınayım bilineyim kompleksleri. Birileri çıkıp Altın Elbiseli Adam gibi bir değeri kaybettik demiş. (Alakasız bir yaklaşım) Genç arkadaşlara ölümü özendirdi hep, eğitimden aklı başında sürüşten uzak yüksek...
  18. ramcixx

Unutulmuş Motor CBF600'ler ile 1.424 Km'lik Isparta > Manisa > Çanakkale > Erdek Motofest Turu

Çıkıntılık yapanı bastırdık, yolda da şikayetleri bitmedi. :giggle: 1751621009 Nostaljik makinelerle zamanı kollamaya çalışıyoruz hocam 🙂 1751621589 🙂 Merak etme dostum şikayetler yol boyuncada devam etti. Festivalde de etti. Huyu bunun bu 😊 ha sineye çekiyoruz, gülüp geçiyoruz belkide...

Yeni mesajlar