ÖZALTIN kullanıcısının son içeriği

1. ÖZALTIN

Yamaha Passol II resto-mod projem

Merhabalar yine değişik bir projeyle yeni bir konuya başlıyorum. 3 senedir yattığı yerde dikkatimi çeken sevimli bir scooter vardı. Gidip yakından inceleyince toplamam gerektiğine karar verdim. Sahibine ulaşıp hemen aldım. Sonrasında biraz inceleyip araştırınca daha da sevmeye başladım...
  2. ÖZALTIN

Yamaha Rx 115 Cafe Racer

Selamlar herkese. Motosikletimi satıyorum. Küçük çaplı bir 4x4 projem var aradığım aracı buldum. İkinci motosiklet olduğu için bunu ilana koydum. Videosunu izlemek isteyen olursa instagram: @sobuilt.co Motosikletin konusu...
  3. ÖZALTIN

Hudson Robocop mont ve Evs sırt koruma

İlgilenenlere fiyatta yardımcı olurum. https://www.letgo.com/tr-tr/i/evs-sirt-koruma-sifir_646b9938-c8d4-414f-b486-ed5f5a954005 https://www.letgo.com/tr-tr/i/hudson-robocop-korumali-mont_04b117a0-86c8-4f1f-beab-44a5c5d1205d
  4. ÖZALTIN

Yamaha Rx 115 Street Tracker Çalışmam

Merhabalar, Ben Ayvalık'tan Sinan, öncelikle eski projelerimle kendimi kısaca tanıtayım. Hiçbir şeye orijinal binemem. İyi ya da kötü değiştirir, özelleştiririm. Asya 10-8 cub 2008 model: Kanuni cross 150 2011 model: Volkswagen golf 1982 model: Uzun süredir 2 zamanlı bir japon alıp binmek...
  5. ÖZALTIN

Simpson Street Bandit, Snell ve dot sertifikalı

M beden, çok az kullanıldı, çene bağlantı kısmında ufak bir dikiş var. Sıfırı 400 euro. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-simpson-street-bandit-snell-sertifikali-816721009/detay/
  6. ÖZALTIN

Bir acemi Scrambler projesi

Merhaba forum, Uzun süredir forumda olmasam da hayatım motosiklet üzerinde geçiyordu diyebilirim. Bu zamana kadar ne kadar binmekten zevk alsam da motosikleti ulaşım aracı olarak kullanıyordum. Sonunda daha çok zevk alabilmek ve üzerinde uğraşabilmek amaçlı bir Kanuni cross 150 aldım. Amacım...
  7. ÖZALTIN

Benim çirkin bobberım :)

Merhabalar, Şifremi unutmam ve bulamadığım için sinir olmam sebebiyle forumdan epeydir uzak kalmıştım. Bu sürede tabi ki neredeyse her gün motosiklet üzerinde geçirdim. Ancak yazın iş güç yoğunluğundan foruma vakit de bulamıyordum. Bugün şifremi tekrar buldum ve bir süredir eğlenmek için...
  8. ÖZALTIN

Motorized Drift Trike (Motorlu Kaydırma Üç Tekerlisi)

. Merhabalar, Belki aranızda bilenler vardır. Bilmeyenlerin de ilgisini çekeceğine eminim. Bu yaz yapmak için kolları sıvadım, eve gider gitmez şasinin tasarım ve üretim işlemlerine başlayacağım. Motor olarak 100 cc cub motosiklet motoru kullanacağım. Fren tertibatı yine motosiklet...
  9. ÖZALTIN

Klasik Honda

Merhabalar. Kesip biçmelik, modifiyelik bir motosiklet bakıyordum sahibindende şu honda gözüme çarptı. Farklı ve güzel bir duruşu var. Birkaç oynamayla baya ilgi toplayacaktır diye düşünüyorum. Ama daha önce hiç görmediğim bir motosiklet. Hakkında bilgisi olan, daha önce kullanmış veya şu anda...
  10. ÖZALTIN

Karabük'te yaşayanlardan bi rica...

Merhabalar; Karabük Üniversitesinde öğrenciyim, senenin bitmesine yakın yeni bir ev arayışına girdik. Sizlerden ricam kendinizin veya bir tanıdığınızın öğrenciye verecek kiralık evi varsa yardımcı olmanız. -Evde 3 kişi kalacağız. -Üni'ye ulaşımın kolay olması açısından 100. yıl mahallesinden...
  11. ÖZALTIN

Satılık VW Passat 1.8

Arkadaşlar aracı daha küçük bir araba almak için satıyoruz.Şu anda çalışmayan bir aksamı yoktur.Motoru çok iyi durumdadır.Bakımları yeni yapılmıştır.Lastikleri iyi durumdadır.Kaporta orijinal olup lokal boyalar ve sürtmelerden dolayı çizikler mevcuttur( bu yüzden fiyat bir miktar aşağıya...
  12. ÖZALTIN

max 150 tl ye kadar kask önerisi?

150 TL ye kadar önerebileceğiniz kullanıp memnun kaldığınız kask tavsiyelerinizi alabilir miyim?Modelin beyaz rengi bulunması benim için önemli tamamen beyaz olmasa da büyük kısmı beyaz olmalı. Bir de online satın alabileceğim site öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.
  13. ÖZALTIN

Ayvalık tan selamlar

Bütün MT ailesine selam arkadaşlar.Ben Ayvalık ta yaşıyorum bu sene üniversiteye başladım.Karabük'te okuyorum.Bugün Ayvalık'ta yine hava güzeldi biraz gezdim. sizinle paylaşmak istedim.2 gündür denize giriyordum bugün biraz soğuk bende dağlara vurdum kendimi :) By snnzltn at 2012-02-22 By...

Yeni mesajlar