onr ayaztuna kullanıcısının son içeriği

1. onr ayaztuna

Cok saglam bir kilit LITELOK

Selam nette dolanırken rastladım bisiklet kilidi diye geciyor fakat cok farklı saglam bir kilit herseyi deniyorlar kesilmiyo bayabi caydırıcı olabilir sizinle paylasmak istedim.. http://litelok.com/
  2. onr ayaztuna

Motorum çalındı

34 zb 0911 plakalı fazer8 2012 model motorum beylikdüzü yakupludan çalınmıştır duyan bilen lütfen 0536 529 67 09 nolu telden bana ulaşsın
  3. onr ayaztuna

Yag lambası sorunu yardım

Selam herkeze 2012 model yamaha fazer 8 motorumun sabahları çalıştırdığımda yağ lambası yanıyor 15 saniye sonra sönüyor birdaha gün içinde yanmıyor yağ seviyesi herşey normal sizce bu olayı nasıl çözebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar.
  4. onr ayaztuna

Fazer 8'e Metzeler M7 RR lastik

[/IMG] Selamlar, Fazer 8 motorumun çok kötü fabrika çıkışı lastiklerini iki sefer kayarak beni tehlikeye sokmasıyla ani bir düşünceyle lastik almaya karar verdim. Araştırmalarım sonucu cumartesi günü Metzeler M7 RR da karar kıldım ve aldım. Bu kısa zamandaki deneyimim tek kelimeyle müthiş...
  5. onr ayaztuna

Metzeler M7 Lastik

[/IMG] Selamlar herkeze Fazer 8 motoruma lastik almayı düşünüyorum çok arastırdım tüm lastikler fiyat olarak birbirine yakın gibi yeni model metzeler M7 almayı düsünüyorum, sizden deneyen veya bilen arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim, farklı önerileri olanlar varmıdır şimdiden teşekkürler...
  6. onr ayaztuna

Yeşilköy sahil yolundaki virajda fiskiyeye DİKKAT

Arkadaslar selam, dün aksam besiktas tan cıkıp sahil yolundan beylikdüzü tarafına giderken yasilköy havuzlu kavsaga gelmeden haritada isaretledigim virajda adamlar cimleri sulama ayana yolu fena sulamıslar, hemde kap karanlık, benim hızım allahtan yavastı ve son anda farkettim hic panik yapmadan...
  7. onr ayaztuna

Fenaaaa Cihaz

8. onr ayaztuna

Fenaaaa Cihaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ---------- Resim yüklenmedi ya tühh :)
  9. onr ayaztuna

Beylikdüzü avcılar civarı motorsiklet tamircisi

Selamlar herkeze beylikdüzü avcılar civarında bildiginiz güvenilir motorsiklet tamircisi usta biri varmı acaba
  10. onr ayaztuna

Motordaki Vuruntu sesi

Selam herkeze 2012 model honda crossrunner motorum son bakımını honda servisinde yaptırmıstım 2 bin km sonra motor ısınıp yokus cıkarken gazı kestigimde vuruntu sesi gelmeye basladı bende götürdüm servise anlamadı sonra motorcu bir arkadasıma götürdüm sesi duyunca yagını filtresini degiselim...
  11. onr ayaztuna

Motordaki ses

Selam herkeze, Motorumun bakım aralıgı servize göre 6 bin km ben 4 bin km yaptım motor ısındıgında dur kalklarda sesi gurultulu bi ses gelmeye basladı motorcu arkadasa götürdüm yagını degiselim dedi degistirdik ses tamamen kesildi cıkan yag baya özelligini yitirmis. Sizce 4 bin km yagın...
  12. onr ayaztuna

2013 yılının ilk 3 ayında en çok satılan motosikletler

Türkiye'de de motosiklet dünyasının sıkı takip ettiği İtalya'da 2013 yılının ilk 3 ayında en çok satılan motosikletler belli oldu. Classifica Top 100 Gen-Mar 2013 - Globale Pos. Marca Modello Segmento Tot Gen-Mar 001 HONDA ITALIA SH 150 Scooter 2.178 002 HONDA ITALIA SH 300...
  13. onr ayaztuna

crossrunner sinyal

Selam herkeze crossrunner motorumun sol sinyali krıldı hondaya sordum japonyadan spariş etmemiz lazım diyorlar başka biyerden temin edemezmiyiz acaba. Teşekkürler.
  14. onr ayaztuna

Isıya dayanıklı branda

Selamlar ısıya dayanıklı branda ihtiyacım var kullandınız iyi markalar hakkında bilgi verebilirmisiniz. Motorum crossrunner eksozu cok ısınıyo kendi brandamı delik deşik oldu yaktım hep...
  15. onr ayaztuna

vfr 800 x Crossrunner kullanıcıları

Selamlar 3 hafta önce yeni motorum VFR 800 x crossrunner satın aldım denegim sahibi arkadaşlar varsa tanışmak isterim. Saygılar

Yeni mesajlar