Yag lambası sorunu yardım

Selam herkeze 2012 model yamaha fazer 8 motorumun sabahları çalıştırdığımda yağ lambası yanıyor 15 saniye sonra sönüyor birdaha gün içinde yanmıyor yağ seviyesi herşey normal sizce bu olayı nasıl çözebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Saygılar.

bu yenimi oldu yoksa eskidende varmıydı bu bence normal çünkü motor bi süre çalışmayınca yağ aşşağı çöküyor pompa alıyor tekrar basıyor müşüre yağ ulaşana kadar 15 sn geçebilir zaten ondan diyoruzya motoru çalıştırdıktan sonra 1-2 dakika ısıtın diye bence normal benden bilgili arkadaşlar cevap verir umarım

bu yenimi oldu yoksa eskidende varmıydı bu bence normal çünkü motor bi süre çalışmayınca yağ aşşağı çöküyor pompa alıyor tekrar basıyor müşüre yağ ulaşana kadar 15 sn geçebilir zaten ondan diyoruzya motoru çalıştırdıktan sonra 1-2 dakika ısıtın diye bence normal benden bilgili arkadaşlar cevap verir umarım

Evet yeni olay 3 haftadır olmaya başladı daha önce yapmıyordu ben motoru çalıştırıp ısıtırım zaten hemen basıp gitmem genelde yorumun icin saol

Onur hocam merhaba, bugün Murat Usta'yı (MotoPower'ın Ustası) aradığında ben ustanın yanındaydım, onun verdiği tavsiye en akıllıca ve risksiz tavsiye bence de :) İyisi mi sen onun dediği gibi durumu halletmeye bak :)

Onur hocam merhaba, bugün Murat Usta'yı (MotoPower'ın Ustası) aradığında ben ustanın yanındaydım, onun verdiği tavsiye en akıllıca ve risksiz tavsiye bence de :) İyisi mi sen onun dediği gibi durumu halletmeye bak :)
tavsiyeyi söylesende bizde öğrensek başımıza geldiği zaman bizde denesek :)

15snye çok geç bi zaman en geç 3 5 snyede sönmesi lazımki çoğu motorda marştan sonra hemen söner..müşürün arızalamış olabilir..
birde gün boyu hiç yanmıyor dediğin motoru kapatıp tekrar marş vururken hemenmi sönüyor normalemi dönüyor onumu kast ettin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar