Isıya dayanıklı branda

Selamlar ısıya dayanıklı branda ihtiyacım var kullandınız iyi markalar hakkında bilgi verebilirmisiniz. Motorum crossrunner eksozu cok ısınıyo kendi brandamı delik deşik oldu yaktım hep.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/HEIN-GERICKE-Motosiklet-Brandasi-HG-TEAM-70-190-x-85-x-145-MEDIUM_632.html#0

sizce işe yararmı?

Şirinevlerde trans motor var. Motomaxin vs olduğu sırada. Oradan bir arkadaş 50 60 tl gibi bir fiyata almıştı başka bir markayı. Oldukça memnun kaldı katlayınca da bayağı bir az yer kaplıyor sele altına sığdırıyordu gtr'da. Oraya da bir bakın derim

Evt yarın oraya gitmeyi düşünüyodum bende depo üstü cantada bakıcam orayada uğrim teşekkür ederim

Brandayım aldıktan sonra tekrar konu açıp yorum yaparmısınız ? Aynı dertten bende muzdaripim.Ne zaman bu olur abi bak tam istediğin gibi deseler deldim brandayı.En olmadı sararıp inceliyor...

Yıllardır aradığım brandayı bulamadım inşallah bu sefer düzgün çıkar ve paylaşırım sizinle

ısıya dayanıklı brandalar bi zaman sonra içindeki ilacı kaybedip inceliyor böylece egzozdada erime yapıyor

şunu biliyorumki en az 100 200 lirayı gözden çıkarıcaksın

Benim bahsettiğim bırandanın üst kısmı siyah, al kısmı gri bir malzemedendi. O gri kısım(motor bloğu, egzoz vs kısımlara gelen) ısıya daha dayanıklıydı. Hala vardır ellerinde umarım, kullanışlı bir şeydi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar