Motordaki ses

Selam herkeze,

Motorumun bakım aralıgı servize göre 6 bin km ben 4 bin km yaptım motor ısındıgında dur kalklarda sesi gurultulu bi ses gelmeye basladı
motorcu arkadasa götürdüm yagını degiselim dedi degistirdik ses tamamen kesildi cıkan yag baya özelligini yitirmis. Sizce 4 bin km yagın bozulması normalmi bu arada motorum vfr 800x
Saygılar...

motorunuz 0 mı veyatta aldıgınızda yag değiştinizmi değiştiginiz yag ney pazarda satılan 10 tl lik yagmı marka olan 50 tl lik yagmı kullandınız bunların hepsi önemlidir mtorunuz 0 sa rodaj yagı varsa ses olabilir 1-2 bşin km kullanın aynı ses gelmeye baslarsa garantideyse motorunuz garantiye sokun

motor sıfır degil 16 bin km de bakımını honda marmarada yaptırdım en son kullandı yag castrol power race

ilginç bir durum... acaba benim titreşimde bundan mı oldu, honda cbr 125r 3400 kmde.

Ben dandik yag konuldu diye supheleniyorum ama honda servisinde olurmu onuda bilemiyorum sonucta ses duzeldi ilerleyen zamanda gorucez bakalım bida cıkıcakmı

benim motorda gürültülü çalışıyor bu aralar yağdan şüphe ediyorum bakıcaz neler çıkıcak başımıza

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar