Beylikdüzü avcılar civarı motorsiklet tamircisi

Selamlar herkeze beylikdüzü avcılar civarında bildiginiz güvenilir motorsiklet tamircisi usta biri varmı acaba

2008 den bu yana Alper ustaya gidiyorum.Ben memnunum herhangi bir yanlışını görmedim bu güne kadar .Aileden yetişme motosiklet tamircisidir.
Avcılar merkezde Ahmet Taner Kışlalı Caddesinde.

507 220 9578 nolu hattan ulaşabilirsin.

Eyvallah kardesim

2008 den bu yana Alper ustaya gidiyorum.Ben memnunum herhangi bir yanlışını görmedim bu güne kadar .Aileden yetişme motosiklet tamircisidir.
Avcılar merkezde Ahmet Taner Kışlalı Caddesinde.

507 220 9578 nolu hattan ulaşabilirsin.

Eğer Sefaköy tarafına gelebilirim dersen burada MotoPower var, çocukluktan tanıdığım bir abinin yeri kendisi Kawasaki gibi servislerde çalıştı benim motoru baştan yarattı diyebilirim. Benim motora aldanmayın, kendisinin de Fazer'ı vardı :D Hem hoş muhabbet hem de usta gibi ustadır, gözünüzün önünde rahatlıkla yaptıracağınızı yaptırabilirsiniz. İlgilenirsen bi PM at numarasını verebilirim.

Evt cok iyi olur benim arkadasım vardı usta dukkanı devretti simdi duzgün birini bulmam lazım tesekkurler ilginize numarasını alim o arkadasın.

Eğer Sefaköy tarafına gelebilirim dersen burada MotoPower var, çocukluktan tanıdığım bir abinin yeri kendisi Kawasaki gibi servislerde çalıştı benim motoru baştan yarattı diyebilirim. Benim motora aldanmayın, kendisinin de Fazer'ı vardı :D Hem hoş muhabbet hem de usta gibi ustadır, gözünüzün önünde rahatlıkla yaptıracağınızı yaptırabilirsiniz. İlgilenirsen bi PM at numarasını verebilirim.

telefonu gizli ise adresini buraya yazabilirsen ihtiyacı olanlar ulaşabilir MotoPower'a. dürüst iş yapan usta bulmak zor bu devirde.

Sefaköy beşyolda Beşir usta var mekanik motor sayılı ustalardandır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar