nTolga kullanıcısının son içeriği

1. nTolga

KTM 250 Adventure vs Honda CRF 250 Rally

Merhaba arkadaşlar, Bu iki motor arasında çok kararsız kaldım. Deneme fırsatı ve bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
  2. nTolga

VT 750 Shadow vs XVS 650 Drag Star

Merhaba, Dominar 400UG motorumu satıp hayalim olan cruiser motora çekiş yapma arifesindeyim. Aklımda 2 tane Japon var. Sizin yorumlarınıza ve bilginize ihtiyacım var.
  3. nTolga

Bajaj V15 bloktan gelen ses (VİDEOLU)

Merhaba, Babamın Bajaj V15 motorunda bloktan ses geliyor. Sanki bloğun içinde tabak çanak var gibi bir ses. Servis komple blok açtı ama sesin sebebini bulamadı. Rölantide ses yapmıyor, biraz devirlenmeye başladığı zaman yapıyor.
  4. nTolga

200-250TL bandında yazlık eldiven

Merhaba, Ucuz bir yazlık eldiven arayışına girdim. 200-250tl bütçem var. Şimdilik Scoyco bakıyorum. Önerebileceğiniz başka eldiven var mı?
  5. nTolga

USB şarj aleti

Merhaba, Yazın yasaklar olmazsa hafta sonları kampa gitmek istiyorum. Powerbankim olsa da gopro falan şarj ederceğim için yeteceğini düşünmüyorum. Gidona usb şarj aleti almak istiyorum aranızda kullanan var mı? Mesela şarjım bitmek üzere kamptayım motorun kontağını açıp şarj etsem motoru...
  6. nTolga

Fiyat/performans oranı en yüksek zincir yağı

Motul yağlar cep yakıyor yeni arayışa girdim. Tavsiyeleriniz nedir?
  7. nTolga

İstanbul'da alüminyum topcase üreticisi var mı?

Merhaba, Motoruma alüminyum topcase almak istiyorum. Yaptığım araştırmalarda ATK, TRS ve Desandman marka üreticileri buldum ama hepsi İstanbul dışında. Bildiğiniz ve güvendiğiniz üretici var mı?
  8. nTolga

Çakar takmak garantiyi bozar mı?

Merhaba Facebook üzerinden çakar modülü alıp kendim taksam motorum garanti dışı kalır mı?
  9. nTolga

40-50bin bandında motor önerisi

Merhaba, 40-50bin tl bandında parçası nispeten ucuz, satmak istediğimde pazarı hızlı, uzun yolda artçı ile seyahat edebileceğim konforlu bir motor arıyorum. Babam Forza 250 düşünüyordu ama 18 beygir olması uzun yolda düşündürüyor. Tavsiyeler üzerine Dominar 400 UG modeline yöneldim. Sıfır...
  10. nTolga

R25 sinyal değişimi

https://tr.aliexpress.com/item/4Pcs-Flashing-Motorcycle-LED-Turn-Signal-Light-High-quality-12-Led-Indicator-Light-Dual-Color-Blue/32472452859.html?spm=2114.010208.3.1.ioDI8F&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_6_10065_10068_433_434_10136_10137_10138_10060_10062_10056_10055_10054_302_10059_100...
  11. nTolga

Motorun sürekli arka sehpada olması maşaya zarar verir mi?

Merhaba, Blok girişi zemin katta olduğu için motoru bloğun içerisinde tutuyorum. Ufak çocuklar var bazen içeride oyun oynuyorlar veya bisikletlerini çıkarıyorlar. Bende motorumu devirmelerinden korkuyorum. Arka sehpa aldım ve şu an öyle duruyor. Aşırı zorlanmadan falan sorun çıkarma ihtimali...
  12. nTolga

yalova motorsiklet festivali eksoz yarışı

Bu nedir yahu? Bu insanlar kendisine motorcu mu diyor? Motorlara yazık günah.
  13. nTolga

Yurtdışından egzoz getirmek

Merhaba, Çok yakın bir arkadaşım Makedonya'da üniversite okuyor. Bugün ona egzoz fiyatlarını sordum o da ufak bir araştırma yaptı. Türkiye'de 800TL'ye satılan Akrapovic karbon egzoz orada 450TL. Makedonya gelir olarak düşük bir ülke acaba sahte olabilir mi diye düşündüm. Arkadaşım bu fiyattan...
  14. nTolga

BMW 7.45 V8'in motora dönüştürülmesi

Az önce denk geldiğim videodur. Videoyu biraz daha ileri sararsanız görebilirsiniz. Keşke çalıştırabilselermiş. 2.20den itibaren görebilirsiniz.
  15. nTolga

Gaz yağı ile zincir temizliği

Eski toprakların çoğu zinciri en iyi temizleyen maddenin gaz yağı olduğunu savunuyor. Ben teknolojinin değiştiğini gaz yağının zinciri yıpratacağını düşünüyorum. Ön yargılarım var. Sizin düşünceleriniz nedir?

Yeni mesajlar