Motorun sürekli arka sehpada olması maşaya zarar verir mi?

Merhaba,

Blok girişi zemin katta olduğu için motoru bloğun içerisinde tutuyorum. Ufak çocuklar var bazen içeride oyun oynuyorlar veya bisikletlerini çıkarıyorlar. Bende motorumu devirmelerinden korkuyorum. Arka sehpa aldım ve şu an öyle duruyor. Aşırı zorlanmadan falan sorun çıkarma ihtimali var mı merak ediyorum.

Sadece Turklerin sorabilecegi seylerde yeni bolum ile karsinizdayiz.

Hayir vermez :)

O zaman o maşa ve ön süspansiyonu yolda absorbe ettiği darbeler ile elimize almamız lazım.
Sıkıntı olmaz yani

Valla motoru kendimden daha çok sevdiğim için en ufak şeyler bile kafama takılıyoe

Önemsemen güzel ama bu düşünce seni çok yıpratır. Yeni sahip olduysan normal ancak böyle düşüncelere takılmaktan kurtulmazsan çok üzülürsün. Motosiklet diğer taşıtlara göre daha çabuk yıpranıyor ve sorun çıkartıyor. Gereksiz yere takarsan böyle basit şeyleri uykundan eder seni :)

Önemsemen güzel ama bu düşünce seni çok yıpratır. Yeni sahip olduysan normal ancak böyle düşüncelere takılmaktan kurtulmazsan çok üzülürsün. Motosiklet diğer taşıtlara göre daha çabuk yıpranıyor ve sorun çıkartıyor. Gereksiz yere takarsan böyle basit şeyleri uykundan eder seni :)

nudayı cadde ortasında kilitsiz bırakıp 1 km öteye yürüyen adam bu. dikkate al bence.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu soruyu bulmak için çok mu düşündün

Forum Türkiye'nin özeti gibi oldu. Çoğu kişi eleştirmeye yer arıyor. Bir şeyler öğrenmek için burdayım, daha gencim. Eğer kafama takılan şeyleri buraya sorduğumda benimle dalga geçilecekse benim burda işim ne?

@nTolga kardeşim sende haklısın tabi ama bu Trolcüler yüzünden forum ahalisi de haklı inan bana :)

Ama kısaca cevap vermek gerekirse ; Hiçbir zararı olmaz ...

arka sehpada olmasa tekerleğin üzerinde olacak ve yine aynı kuvvet yükü binecek maşaya... mesela uzun süre kullanılmayacak motor için sehpa üzerinde olması istenir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar