40-50bin bandında motor önerisi

Merhaba,

40-50bin tl bandında parçası nispeten ucuz, satmak istediğimde pazarı hızlı, uzun yolda artçı ile seyahat edebileceğim konforlu bir motor arıyorum.

Babam Forza 250 düşünüyordu ama 18 beygir olması uzun yolda düşündürüyor.

Tavsiyeler üzerine Dominar 400 UG modeline yöneldim. Sıfır fiyatının birçok motordan uygun olması, ön-arka fren abs, 40 beygir, uygun yakıt biri birçok artı noktası var.

Tavsiyelerinize açığım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba,

40-50bin tl bandında parçası nispeten ucuz, satmak istediğimde pazarı hızlı, uzun yolda artçı ile seyahat edebileceğim konforlu bir motor arıyorum.

Babam Forza 250 düşünüyordu ama 18 beygir olması uzun yolda düşündürüyor.

Tavsiyeler üzerine Dominar 400 UG modeline yöneldim. Sıfır fiyatının birçok motordan uygun olması, ön-arka fren abs, 40 beygir, uygun yakıt biri birçok artı noktası var.

Tavsiyelerinize açığım.

Forza 250 değerleri 23.1 beygir ve 24nm tork diye biliyorum.

Kocaeli İl Temsilcisi
Çoğu motorun yedek parçası ucuz değil artık, döviz kurundan dolayı. Artçı ile uzun yol düşünceniz varsa, o fiyat bandında alınabilecek en iyi motosikletler maxi scooterlar olur kanımca. Hem bagaj yönünden hem de konfor olarak viteslilerden çok daha rahatlar. Vitesli olacaksa şayet Nc750x, Xj6, V Strom DL 650, Tiger 800 gibi 2. el modellere de bakabilirsiniz.

Hocam uzun yolda artçı ile ve konforlu seyahat istiyorsan Forza veya Xmax alacaksın. İnternetten beygirine torkuna bakmanın bir anlamı yok. Dominar da güzeldir tamam ancak uzun yolda artçıyla özellikle eşya taşımak için yan çanta arka çanta vesaire eklemeniz şart olacak. Xmax'in al satı çok hızlıdır. Forza da öyle. Bu motorların ikisi de uzun yolda ideal hızda (100-120 km/h bandı) seyir etmenizi sağlar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İlla sıfır motor almak gibi bir durumunuz yoksa sizin ilacınız selesi modifiye edilmiş Nc serisi olabilir.

abi domi ug kullandim almaya niyetliydim. aragaz seviyorsan egzoz patlatiyor. sacma sapan stop ediyor. yazilimsal olaral eksikleri var. bu arada motor 8 bin kmdeydi

İkinci elde Suzuki vstrom, Burgman 650, Honda NC gibi gücü torku yerinde modeller güvenlik içinde iyi olur.

250cc artçı ile uzun seyahat size eziyet olur. Yok 125 ile dünyayı deviren var vs boş işler. Zaten tehlikeli meret güç eksikliğinden saçma sapan durumlara girmenin hiç anlamı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar