ben hatamı yapıyorum bilmem ama selülozik tiner ile diş fırçası yardımıyla iyicene temizliyorum. yapma etme diyenler var hiç tınlamıyorum. hata yapıyor olabilirim ama yaptığım bu benim.
bazen temizleme ve yağlama işini yapmaktan üşenince geçici olarak wd-40 sıkıyorum ve 2 gün zinde tutuyor. bu arada O ringli zincire sahipim.

Tolga selam , bir r25 kullanıcısı olarak olmadı buBak okumamışsın kullanma kitabını. Benim r25 forumunda burda o sayfanın fotosunu çekip yolladığım vardır. Yaz ayları olmasi gerek zamani. Hala sayfalarda durur. kitapçığında zincir temizleme kısmında ne yazmış ne tavsiye etmis Yamaha.
Bilgisayardan giremediğim için sayfa sayfa dolaşamıyorum o yüzden zor oluyor görmemişim. Kitapçıkla da çok zaman geçiremedim. Ekim sonunda aldım ama hava şartları, üniversitede olduğum için kapalı alanda muhafaza sorunu yaşadım çok kullanamadan kendi evimin garajına koymak zorunda kaldım. Motor daha 1500km de. Şimdiden bilgi depolaması yapıyorum hocam, cahilliğimi maruz görün![]()

Fz6 fazer,transalp 650, Ybr 125
O ringli zincirimi gaz yağı ile temizlerim,ybr 36500 km devirdi,bugün ustanın birsi sordu,zinciri yenimi değiştirdin diye zararı olsa çoktan yolda bırakırdı,4 mevsim motosiklete biniyorum,yurt içi,yurt dışı uzun yolculuklara çıktım
Kar,yağmur,toz,çamur halada taş gibi yola devam,motordan çıkan yanık yağ ile yağlıyorum
[url]https://s6.postimg.org/c8d84hztt/IMG_8485.jpg
Peki motordan cıkan eski yaglar? Yada motor için 4 litre alıp 3 ünü motora koyup elde kalan 1 litre yagı zincirle kullanan varmı? Orngli
Peki motordan cıkan eski yaglar? Yada motor için 4 litre alıp 3 ünü motora koyup elde kalan 1 litre yagı zincirle kullanan varmı? Orngli