yalova motorsiklet festivali eksoz yarışı

Bu nedir yahu? Bu insanlar kendisine motorcu mu diyor? Motorlara yazık günah.

Sonra da "yok efenim motorum yatak sardı, yok efenim 18 bine japon 4 silindirli alırım, yok efenim kalın yağ koyup bana gazlamışlar-tamirci tamirci dolaşıyorum"

bilader şimdi benim 2003 model redlinea bi kere girmemiş motorumla bu apaçinin kullandığı 2012 r1 karşılaştırılır mı? ulen babam gelsin o şekilde motorumda gaz versin görüşmeyi keserim. bu ne yahu? bunun keyfi nerede?
sonra bu kekolara çift silindiri anlatmaya çalış dur. V twin motorun gidişini, Boxer motorun sesini falan anlatmaya çalış. anlamaz ki herif. çift silindir V makine gibi güzel ses çıkaran makine mi varmış yahu?

Bizim sokakta da festival birazdan baslar...

fest of art-chili apache

sponsored by kuba&mondial

😨😨😨

Çoşku güzel ama iyiki tutuşan motor olmamış. 15 saniye redline yapmak nedir Allah aşkına. Ki redline olunca egsozun sesi bozuluyor ki zaten

adam motoru calıstırıp 15sn sonra kesıcıye soktu.

tamam bu makıneler yuksek performanslı kullanım ıcın yapılmıslar ama bunun da bır proseduru var yahu. nusret gıbı az bilgi serpmek lazım bu canların kafasına

Türkiye gibi motor kıtlığı olan bir yerde içimi yaktı. Motorun, yedek parçanın, ustanın sebil olduğu bir memlekette belki olabilir ama ne bileyim bana saçma geldi. tabi herkesin kendi zevki.

F54

Yalavo motofest e 2 defa gittim
Bu egsoz bağırtanlar sadece 5 10 dakika değil
Aq sabaha kadar ayni
Ve her gittiğimde olay çıkmıştır
Artik gitmiyor um
Manavgat 1 yalavo 2
Festivale gidecek olanlar bunlardan uzak durun

Ulan mikrofonlu adam bide demezmi "Burda bilinçli bir arkadaşımız var" Hani lan nerede ? :queen:
Sonra derler "Neden Enduro'cusun"
Yaşıyormuş gibi görünmek yerine, yaşamayı tercih ettiğim için :bounce:

Çok sersem gördüm bu motorsiklet camiasında da.
Bu kadar sığırı, bu kadar cahili hiç bir arada görmemiştim..
Hale bak..
Allah akıl fikir versin.

Ulan mikrofonlu adam bide demezmi "Burda bilinçli bir arkadaşımız var" Hani lan nerede ? :queen:
Sonra derler "Neden Enduro'cusun"
Yaşıyormuş gibi görünmek yerine, yaşamayı tercih ettiğim için :bounce:

Sen iyi bilirsin çamurcu, Royal Jordinian mı ne var vlogger, Husqvarna Nuda sı var yanlış hatırlamıyorsam, hiç bir atraksiyon yapmadan bile bunlardan daha hoş bir ses çıkarıyor motoru.

bu video'ya burada değil de youtube'da denk gelmiştim bir kaç ay önce.. o zaman da aynı şeyi demiştim şimdide aynısını buraya yazmak istiyorum... " Sizin ben yapacağınız işin ilimini , bilimini , kuyruktaki dilimini anasını kırmızı başlıklı kız gibi ormana kaçırıp nar çıbığıyla dövüp kulaklarının arasına ışıklı maşallah yazdırarak günde bin beş yüz kere..." neyse sakin olmalıyım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar