Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba
tekstil ceketimin korumalarına çok güvenmeyişimden ötürü hem sırt hemde göğsümü koruyabilecek bir koruyucu arıyorum.
http://www.feyizoglu.com/AM06-Body-Armour-Vucut-Koruma_49572.html#0
bu ürünü çeket içine giysem rahat edebilir miyim. sizin önerileriniz nelerdir.
Merhaba arkadaşlar,
Bugün 50km geliş 50 km gidiş olmak üzere 100km yol yaptım. dönüşte şehrime vardım. evime gidiyordum. sevdiğim bir viraj var her zaman girdiğim lastiklerim sıcakken oradan gideyim viraja girerim dedim. neyse ilerliyorum viraja geldim motoru yatırdım 90 derecelik geniş bir...
Merhaba sym wolf facebook grubunda bir arkadaşımız kaskı için etiket hazırlamış. Corel draw haldeydi ben de onu alıp online formata getirdim.
Etiketi kaydettikten sonra bir reklamcıdan sticker olarak alabilirsiniz.
www.mdtasarim.com/kask
Faydalı olabilirsek ne mutlu
Herkese merhaba,
Manisada yaşıyorum. Güvenli sürüş eğitimi almak istiyorum. İzmir'de honda gs2-gs3 seviyesinde eğitim veren kurum veya kişi var mı? fiyatları ne seviyede. bilgisiniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba
26 ağustos günü şehir merkezinden organize sanayi bölgesine doğru ilerliyorum.
tam çevre yoluna gireceğim 90 derecelik bir viraj var. bende full ekipman var artçımda ise sadece kask var.
arkamda artçı ile yaklaşık 40km-45km hızla viraja girdim.
bu arada gaz açıyorum yavaş yavaş. hala...
Merhabalar,
Malum yazın en kavurucu dönemindeyiz. Buna rağmen ekipmansız şehir içi dahi çıkmayan bir insanım. Kaskımı,yazlık eldivenimi, yazlık fileli montumu, bazende iç dizliğimi giyerek yola çıkarım. İşim gereği zaman zaman müşterilere uğruyorum. Gittiğim yerlerde sözde motorcu kişiler beni...
Merhaba
Motorumu alalı yaklaşık 2,5 ay oldu. ben 4. sahibiyim ve 10.000km de aldım. Motorum 2011 model. Motorun üzerinde orjinal cst lastikler vardı. Motoru alırken de farkettim ön lastik daha önce yamanmış çok ufak bir bölge kötü durumda.
Haftaya vizeye gireceğim diye motosikleti servise...
Merhaba,
Uzun zamandır yazlık mont arıyordum. Yaşadığım şehirde kışlarıda çok uzun geçmez. Bu yüzden mevsim geçişlerinde de kullanabileceğim bir mont bakıyordum. Mevsimlik montları tercih etmedim direkt yazlık mont aldım. Kışın kullanmak için iç yeleğim mevcut.
Gelelim aldığım ürüne,
Bu...
Motoru arıza için emniyet şeride çektiğim sırada yanımdan geçerken kafasını çıkartarak bana "sizin kökünüzü kurutacağım" diyen polis arabasındaki polis arkadaş.
seni seviyorum
Merhaba bir uğraş Mondial MR 150 aldım 2.el olarak.
İzmirden manisaya getirdik motoru. Motoru arkadaşım kullandı.Manisaya getirdi ve arkadaşı evine bıraktık. Motora ben bindim yağmur atmaya başladı ve yerler ıslanıyordu. Yaklaşık 800m kadar normal bir şekilde devam ettim. Işıklara geldim...
merhaba yaşadığım şehirde bir motor buldum. Kanuni windy s 125 ama 150lilik yapılmış. 1300 liraya alacaktım sonra sordum soruşturdum büyük ihtimalle kmde değişiklik olduğu fikrine vardır. 2009 model motor ve henüz 10bin km de.
Bende başka motora bakayım dedim.1900liraya Mondial MR 150 Vulture...
merhaba ,
falcon crown ile mondial mr 150 vulture aynı motor mu saşe ve motor olarak ?
mondial ile aramda sıcak bir bağ var fakat falconun bu modelini gördüm? hangisini önerirsiniz?