- Konu Yazar
Merhaba,
Uzun zamandır yazlık mont arıyordum. Yaşadığım şehirde kışlarıda çok uzun geçmez. Bu yüzden mevsim geçişlerinde de kullanabileceğim bir mont bakıyordum. Mevsimlik montları tercih etmedim direkt yazlık mont aldım. Kışın kullanmak için iç yeleğim mevcut.
Gelelim aldığım ürüne,
Bu ürünü almadan önce Ross Airflow ile arasında kalmıştım. Fakat eski çeketimde proheldi. Bu sebepten ötürü bu montu tercih ettim.
Almamdaki en büyük kararı veren olay ise rüzgar ve yağmur geçirmeyen içliğinin olması. İnternet üzerinden 190 liraya aldım.
kaliteli bir kumaşı var ve size güven veriyor.
ben xs beden aldım üstüme tam oturdu.(176 boy 58kg)
Test ettim çok iyi hava alıyor ve sizi pişirmiyor.
Yağmurluk ve rüzgarlık içliği mevcut.
Sırt koruması çok iyi değil fakat ufak kazalarda iş görür.ce onaylı omuzluk.
Omuz korumaları bana güven verdi.
CE onaylı omuzluklar.
Önde 2 bir de içinde 1 cep var.
Beli tam kavrıyor.
Dirseklikler oldukça iyi. Fakat nedense bende arada kayıyor. Ön kol kemiğinide koruyor.
Bel ayarlaması mevcut.
CE onayını gösteren belge.
Çeket çok hoşuma gitti. Bütçesi dar olan ve yazlık mont almak isteyenlere öneririm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
Düzenleyemedim flood olarak algılanmazsa üstümde duruşu
Uzun zamandır yazlık mont arıyordum. Yaşadığım şehirde kışlarıda çok uzun geçmez. Bu yüzden mevsim geçişlerinde de kullanabileceğim bir mont bakıyordum. Mevsimlik montları tercih etmedim direkt yazlık mont aldım. Kışın kullanmak için iç yeleğim mevcut.
Gelelim aldığım ürüne,
Bu ürünü almadan önce Ross Airflow ile arasında kalmıştım. Fakat eski çeketimde proheldi. Bu sebepten ötürü bu montu tercih ettim.
Almamdaki en büyük kararı veren olay ise rüzgar ve yağmur geçirmeyen içliğinin olması. İnternet üzerinden 190 liraya aldım.
kaliteli bir kumaşı var ve size güven veriyor.
ben xs beden aldım üstüme tam oturdu.(176 boy 58kg)
Test ettim çok iyi hava alıyor ve sizi pişirmiyor.
Yağmurluk ve rüzgarlık içliği mevcut.
Sırt koruması çok iyi değil fakat ufak kazalarda iş görür.ce onaylı omuzluk.
Omuz korumaları bana güven verdi.
CE onaylı omuzluklar.
Önde 2 bir de içinde 1 cep var.
Beli tam kavrıyor.
Dirseklikler oldukça iyi. Fakat nedense bende arada kayıyor. Ön kol kemiğinide koruyor.
Bel ayarlaması mevcut.
CE onayını gösteren belge.
Çeket çok hoşuma gitti. Bütçesi dar olan ve yazlık mont almak isteyenlere öneririm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
Düzenleyemedim flood olarak algılanmazsa üstümde duruşu
Son düzenleme: