Viraj içinde lastiğime iç çamaşırı dolandı ve düştüm

Merhaba arkadaşlar,

Bugün 50km geliş 50 km gidiş olmak üzere 100km yol yaptım. dönüşte şehrime vardım. evime gidiyordum. sevdiğim bir viraj var her zaman girdiğim lastiklerim sıcakken oradan gideyim viraja girerim dedim. neyse ilerliyorum viraja geldim motoru yatırdım 90 derecelik geniş bir viraj. Viraja çok güzel girdim sonra viraj içinde motorun dengesi bozuldu ve bakışımı kaçırdım kaldırıma baktım ve motor kaydı bende düştüm.

Motorun dengesinin bozulmasının sebebi lastiğime doşalan boxerdı. bir insan evladı neden viraja yolun ortasına iç çamaşırı atar. Ekipmanlarım tam olduğu için bana birşey olmadı. Motorumda da depoda ufak bi göçük var koruma demirinden ötürü fazla birşey olmadı.

ekipmanlar sizi yürütür bunu unutmayın. ekipmansız yola çıkmayın keyifli sürüşler.

rlkgvt.jpg

34qu3wk.jpg

11jw583.jpg

2luyyhk.jpg

20a9kea.jpg

İyi ki kaldırıma vurmamışsın, motordaki hasar can sıkar biraz ama halledilir. Bununla geçmiş olsun.

Olaya yorum yapmak istemiyorum.

Geçmiş olsun, dizlik takma alışkanlığınızın olduğuna sevindim. Koruma demiri de hasarı en aza indirmiştir.

geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış, biz her önlemi alsakta bişeyler çıkabiliyor bu şekilde

Motosikleti
Dominar 250
geçmiş olsun komedi gibi olay olmuş seninkisi

Geçmiş olsun, Talihsiz kaza bu arada yaz geliyor yeşil alanlar sulanmaya başladı Asfaltlara dikkat.
Selamlar

Kusura bakma da şehiriçinde nasıl viraja giriyosun öyle yatarak falan, Hızın kaçtı ? Ucuz atlatmışsın yine de karşına bir yaya da çıkabilirdi.

40 yıl düşünsem birinin sahip çıkamadığı donunun kazaya sebebiyet vereceği aklıma gelmezdi. Ama burası Türkiye normal karşılamak lazım. Geçmiş olsun kardeş , tekrarını yaşamaman dileği ile

Geçmiş olsun, inşallah son olur.
Yollarda böyle şeylerle çok karşılaşıyoruz, kazaya sebep olması üzücü.

4 vitesteydi motor. çok hızlı değildim fakat motorun dengesi gidince panik yaptım kaldırıma kitlendim

Bi dahakine motor kayınca ayakla yere vurun tekmeyi toparlama ihtimaliniz yüksek, biraz acıtıyor ama düşmekten iyidir. 50-60 ile giderken bile yapmışlığım var.

Bi dahakine motor kayınca ayakla yere vurun tekmeyi toparlama ihtimaliniz yüksek, biraz acıtıyor ama düşmekten iyidir. 50-60 ile giderken bile yapmışlığım var.

tehlikeli değil mi ? Normal,günlük ayakkabılarla özellikle.. Asfalt zemin.. Kırılabilir ayak ..

Büyük geçmiş olsun..

İzmir İl Temsilcisi
Ògrenci isidir kesin :) manisa merkeze benzettim

Geçmiş olsun kardeşim. Olacağı varsa oluyor işte :)
Sen gayet iyi şekilde hazırlıklı çıkmışsın duruma.

Boxer kısmetten çıkınca olur böyle şeyler :p

Hiç ama hiç tavsiye etmem. Bu şekilde dizlerinde çapraz bağ koparan sayısı hiç de az değil.

Geçmiş olsun.
Diyecek bişey de bulamadım. Biri altındaki dona sahip çıkamamış oda sizi bulmuş. Ekipmanın önemi bi kez daha anlaşılıyo burda.
Ayu çıkablir. Don düşebilir :) :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar