Viraj içinde lastiğime iç çamaşırı dolandı ve düştüm

DKN

bi b.klu don neye mâl olmuş. atanın aklıda yok mantığıda. donlarınızı yere atmayın diye uyarı levhaları da dikerler bu gidişle yakında.

Geçmiş olsun kardeşim. Olacağı varsa oluyor işte :)
Sen gayet iyi şekilde hazırlıklı çıkmışsın duruma.

Boxer kısmetten çıkınca olur böyle şeyler :p

Hiç ama hiç tavsiye etmem. Bu şekilde dizlerinde çapraz bağ koparan sayısı hiç de az değil.
Gençliğimde bisiklete çok bindiğim ve de yürümeyi çok sevdiğim için o tarz bağlarım ve kaslarım çok kuvvetli, bende hiç bişey olmuyor ama çelimsiz biri zarar görebilir. Ayrıca kaslarımda gerilme bile hissetmedim bunu yaparken. Ayağı yere vurma açısı da önemli taban ve bacak dik açı oluşturmalı 90 derece.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Meteoroloji uyarılarını dinlemek lazım.
Bazı bölgelerde don olayı olabilir diye sürekli uyarıyorlar.
:)
Neyse geçmiş olsun ama bilmediğiniz viraja girerken dikkat edin.
Yeryüzünde motosiklet sürücüsünün bildiği trafiğe açık tek bir viraj dahi yoktur bunu da aklınızın bir köşesine yazın.

Super Moderator
Geçmiş olsun.. Guiness rekorlar kitabına başvurmayı denesene? Bence böyle bir konuda 1 vaka daha olduğunu sanmam.

Geçmiş olsun don büyük talihsizlik

tehlikeli değil mi ? Normal,günlük ayakkabılarla özellikle.. Asfalt zemin.. Kırılabilir ayak ..

Büyük geçmiş olsun..
Aslında enduro tekniğidir. Fakat endurodaki hız,motorun ağırlığı, giyilen çizme göz önüne alınırsa değil tehlikeli eğlenceli bile olur fakat dediğiniz gibi asfaltta o hızlarda pek akıl kârı bir iş değil.

Hacı mümkünse şehir içinde öyle yatmadır kalkmadır akrobasidir yapmayın. kedi çıkar insan çıkar 'boxer' çıkar çukur çıkar aman yani

Başlığa tebessüm ettim.Allah beterinden korusun.En korkunç kazan bu olsun.

Köpeğe koklatin sahibini arasin bulsun. Veya dna testi yaptirin.

Boxer demiştiniz degil mi
Bajaj boxer olmasın

Geçmiş olsun
Boxer yerinde taş da olabilirdi
Veya sizden once viraja giren bir motosiklet sürücüsü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar